Skip to main content
Home » Werken bij Klik digital

Werken bij Klik digital

Klik digital

Klik digital is een jong online marketing bureau dat bedrijven en organisaties richting digitale groei beweegt. Wij helpen bedrijven hun doelgroep(en) de juiste interactieve content te bieden tijdens hun unieke klantreis, van merkbekendheid tot aankoop, via betaalde en organische marketing kanalen.

Wij geloven sterk in een holistische benadering om in te spelen op alle fasen in de reis van een klant om het grootste succes te behalen. Daarom werken we samen met verschillende partners op het gebied van communicatie en PR, en content creatie.

Zo brengen we kansen in beeld, geven we invulling aan online doelstellingen, zorgen we voor zichtbaarheid en conversie en laten we bedrijven online groeien.

Core Values _digital_movers

Kernwaarden

Wij geloven sterk in het motto ‘hiring for personality and training for skills’. Zijn we een match? Dan zoeken we samen naar de functie die het beste bij jouw persoonlijkheid past. Deze manier van samenstellen van ons team zorgt ervoor dat we een hecht team zijn. We werken aan toffe projecten voor leuke nationale en internationale klanten, we moedigen authenticiteit aan, we helpen elkaar graag groeien, en we zijn gedreven om impact te maken voor onze klanten, onze collega’s en de maatschappij.

Het komt allemaal samen in onze 3 kernwaarden:

  • Onze klanten staan centraal
  • Altijd in ontwikkeling
  • Wij gaan voor impact!

Je ervaart onze kernwaarden in alles wat we doen: hoe we werken, hoe we leven en hoe we omgaan met collega’s, klanten en partners.

Professionele en persoonlijke ontwikkeling

Wij geloven erin dat je het gelukkigst bent en het beste functioneert wanneer je de ruimte krijgt om te zijn wie je bent en acteert vanuit je eigen kracht en passies. Daarom geven wij je volop mogelijkheden om je eigen groei- en leertraject vorm te geven, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak.

Om je kennis en vaardigheden als digital marketing professional te verbeteren, en om bij te blijven in de continu bewegende wereld van online marketing, krijg je de kans om deel te nemen aan verschillende trainingsprogramma’s en cursussen om Google, Facebook en andere branche gerelateerde certificaten te behalen. Hiermee help je onze klanten digitaal te groeien en werk je tegelijkertijd aan je eigen professionele ontwikkeling.

Verder geloven wij dat je alleen vanuit je eigen kracht en passie kunt functioneren als je goed weet wie je bent. Wie ben jij als persoon? Wat en wie maakt jou blij? Wat zijn je sterke kanten? En zwakkere kanten? Waarom doe je wat je doet? We investeren graag in onze mensen om de ultieme versie van zichzelf te worden. Om deze reden krijg je de kans om deel te nemen aan verschillende persoonlijk leiderschapsevenementen en cursussen. Al twee jaar doen we mee aan het Unleash The Power Within event van Tony Robbins.

Digital_Movers_Team_Suppen

Werken en genieten

Wij geloven in een gezonde balans tussen werken, groeien en ontspannen maar we begrijpen ook dat deze balans voor iedereen anders is. Daarom supporten wij jouw manier in het vinden van jouw balans, zodat je in alle opzichten optimaal kunt functioneren en presteren. Jij bepaalt waar en wanneer je het liefst werkt. Vanuit ons kantoor in Utrecht, thuis, in het buitenland of een andere locatie? ’s Ochtends sporten om energiek de dag te beginnen? Geen probleem!

Daarnaast organiseren we vaak leuke activiteiten, borrels en toffe teamuitjes. In maart hebben we meegedaan aan een Wim Hof workshop, waarin we werden uitgedaagd om onze grenzen te verleggen, opnieuw verbinding te maken met onszelf en elkaar, en leerden ons lichaam en geest te beheersen door middel van ademhalingstechnieken en een ijsbad. In juni gingen we suppen op het water, midden in de natuur, met de warmte van de zon op ons gezicht, de dag afsluitend met een lekker biertje en een heerlijk diner. En er staat nog veel meer op de planning!

Teamwork makes the dream work

Bij Klik digital kom je te werken in een platte organisatie. De sfeer is open, de lijnen zijn kort en je krijgt alle ruimte om je stem te laten horen en initiatieven te nemen. Wij hebben een team van ongeveer tien collega’s met verschillende expertises en ruim 17 jaar ervaring die altijd klaar staan om je te adviseren, te helpen en je bij te staan. Daarnaast organiseren we maandelijks een kennissessie waarin afwisselend ieder zijn of haar interesse, expertise of passie deelt, om elkaar te inspireren en te blijven leren. Wij geloven erin dat je successen altijd samen als team bereikt dus we vieren het samen als successen worden behaald.

Digital_Movers_Mathias_Kevin
Homeplan_Digital Movers_Website

Wij werken voor een betere wereld

Wij geloven dat ontwikkeling en groei niet alleen belangrijk zijn voor ons eigen bedrijf en onze medewerkers, maar ook voor de gemeenschappen waarin we actief zijn en de wereld als geheel. Daarom gaan we in november met Stichting HomePlan op reis naar Wasbank (Zuid-Afrika) om veilige huizen en gemeenschappen te bouwen voor mensen die in extreme armoede leven!

Door samen te werken met Stichting HomePlan kunnen we bijdragen aan positieve verandering en tegelijkertijd onze eigen medewerkers de kans bieden om te groeien en zich te ontwikkelen.

Stichting HomePlan is een fantastische organisatie die zich inzet voor het bouwen van veilige huizen en gemeenschappen voor mensen die in extreme armoede leven. Door samen te werken met Homeplan en onze eigen expertise, energie en donaties in te zetten, kunnen wij als Klik digital bijdragen aan positieve verandering en onze werknemers en de mensen in Afrika de kans bieden zich verder te ontwikkelen.

Community

Klik digital is onderdeel van de Dotslash./ community, bestaande uit een interessante mix van start-ups, ondernemers en partners in een uniek informeel, speels vormgegeven bedrijfsverzamelgebouw in Utrecht.

Binnen deze community worden regelmatig leuke borrels en evenementen georganiseerd, zoals golfen of zeilen. We zijn twee keer gaan zeilen, een heerlijke dag op het water vol hapjes, drankjes, muziek en goed gezelschap!

Dotslash_Digital_Movers

We leren je graag kennen!

Ben je enthousiast geworden? Ben je op zoek naar een impactvolle en leuke carrière? Denk je dat je goed zou passen bij onze Klik digital familie? Wij zijn op zoek naar jou! Neem contact met ons op, zodat we samen jouw carrièremogelijkheden kunnen bespreken.

Piet_Digital_Movers

Laten we jouw carrièremogelijkheden bespreken!

Ben je enthousiast geworden? Ben je op zoek naar een impactvolle en leuke carrière? Denk je dat je goed zou passen bij onze Digital Movers familie? Wij zijn op zoek naar jou! Neem contact met ons op, zodat we samen jouw carrièremogelijkheden kunnen bespreken.

+31 (0)30 22 72 922info@klikdigital.nlLiever koffie?
Open chat
1
👋Do you want to grow together online and achieve great results? 📈 Send us a message on WhatsApp and receive more information!