Skip to main content
Home » Webwinkel Vakdagen 2023

Winactie!

Win 10 uur GRATIS online marketing advies!

Leuk je ontmoet te hebben op de Webwinkel Vakdagen in Utrecht!

Wil jij jouw bedrijf significant laten groeien? Dan is online marketing wat voor jou. Online zijn er tal van mogelijkheden, waardoor het lastig kan zijn om te starten.  Om je op weg te helpen, geven wij 2 keer 10 uur vrijblijvend SEO, SEA of Social advies weg.

Het enige wat jij hoeft te doen, is meedoen met onze winactie en wie weet zetten wij binnenkort samen de eerste stappen richting jouw digitale groei!

google-partner-DigitalMovers

Doe mee en WIN!

"*" geeft vereiste velden aan

Onze gewaardeerde klanten. Is jouw organisatie de volgende?

Over Klik digital

Klik digital is een online marketing bureau dat bedrijven en organisaties richting digitale groei beweegt. Wij helpen bedrijven hun doelgroep(en) de juiste interactieve content te bieden tijdens hun unieke klantreis, van merkbekendheid tot aankoop, via betaalde en organische marketing kanalen.

Wij geloven sterk in een holistische benadering om in te spelen op alle fasen in de reis van een klant om het grootste succes te behalen. Daarom werken we samen met verschillende partners op het gebied van communicatie en PR, en content creatie.

Zo brengen we kansen in beeld, geven we invulling aan online doelstellingen, zorgen we voor zichtbaarheid en conversie en laten we bedrijven online groeien.

Klanten staan centraal

In samenwerking en in overleg, met goed resultaat en groei als belangrijkste streven, helpen we jou als klant om het beste uit jouw organisatie te halen en jouw organisatie digitaal te laten groeien.

Altijd in ontwikkeling

Nieuwe dingen proberen, kansen omarmen en uitdagingen aangaan in een markt en wereld die constant in beweging is. Elke dag helpen we elkaar en proberen we samen te groeien, zowel persoonlijk als professioneel. We doen dit door een stapje buiten onze, maar ook buiten jullie, comfortzone te zetten.

Wij gaan voor impact!

We streven naar het maken van een positieve impact voor onze klanten, ons team én voor de wereld om ons heen. Het creëren van eerlijk werk, economisch groeien op een verantwoorde manier, en het bijdragen aan verantwoorde consumptie en productie vormen voor ons daarin het uitgangspunt.

HomePlan_logo_CMYK

Vanaf 2023 steunt Klik digital de Stichting HomePlan. Dit is een stichting die in 1997 opgericht is om de allerarmsten van een huis te voorzien. Hier willen wij graag een steentje aan mee helpen en daarom gaan wij in november naar Afrika om mee te helpen met huizen bouwen.

Om deze bouwreis te realiseren doneren wij al 15% van onze omzet, maar hebben wij jou ook nodig om deze reis waar te maken. Door jouw donatie kunnen wij arme gezinnen in Afrika voorzien van een huis.QR-code HomeplanScan onze QR-code of

Cases

Compex_Austria_Digital_Movers_1

17 mei 2022

Compex Oostenrijk | Lancering van Google search- en Google Shopping-campagnes op de Oostenrijkse markt

Mathias_Digital_Movers

Neem contact op met één van onze online marketing specialisten

Klaar om te ontdekken hoe we jouw bedrijf samen digitaal kunnen laten groeien met SEO, Google ads of social ads? Neem contact op! Wij helpen je graag.

+31 (0)30 22 72 922info@klikdigital.nlLiever koffie?
Chat openen
1
👋 Samen online groeien en mooie resultaten behalen? 📈 Stuur ons een WhatsApp berichtje en ontvang meer informatie!