Skip to main content
Home » Webwinkel Vakdagen 2021

Webwinkel Vakdagen 2021

Maak kans op 8 uur SEO, SEA of Social Advertising advies!

Leuk je te ontmoeten! Wij zijn Klik digital en u moet ons gezien hebben op de Webwinkel Vakdagen!

Schrijf je in en win 8 uur SEO, PPC of Sociaal advies van een van onze specialisten. Naast het advies ben je ook nog in de running voor een mooie fles champagne! Abonneer nu!

Klik digital staat erom bekend uw merk te laten groeien door uw publiek te voorzien van de juiste informatie in hun unieke en onvoorspelbare reis om te kopen. Wij zijn van mening dat visueel interactieve inhoud de levensader is van merkbetrokkenheid, terwijl activering en optimalisatie de conversie en online zichtbaarheid stimuleren. Wij bieden u SEO-, PPC-, sociale en contentdiensten.

Social Advertsing Case ROAS: 25,2 (2019) & 77,8 (2021)

Onze belofte is digitale groei en we brengen deze via u door u van dienst te zijn met onze kennis van social advertising. In deze hieronder gepresenteerde case hebben we in 2019 directe verkoop gestimuleerd via advertenties op sociale media (Facebook en Instagram). De producten die online verkocht worden hebben een productwaarde van €1.500,- euro en hebben bewezen dat elk product kan verkopen via een goede social media activatie.

30% RELEVANTE ORGANISCHE GROEI IN BEZOEKERS EN 20% OMZET GROEI VOOR DE DRIE GEOPTIMALISEERDE CATEGORIEËN.

Wij draaien onze hand niet om voor ambitie en uitdaging! Binnen deze case stelde we ons ten doel om een gerenommeerde webshop te helpen aan ten minste 30% groei in relevant organisch verkeer voor drie categorieën binnen de webshop. Dit zou uiteindelijk tot 20% meer omzet moeten leiden, en dit was een afgeleide van relevant verkeer.

We hebben alle categorieën laten groeien in termen van relevant verkeer in vergelijking met vorig jaar met ten minste 40%. Het resultaat was dat we ook de omzet voor alle categorieën hebben laten groeien met tenminste 30%, behalve voor 1. Met de kloof die je in juni ziet, hebben we berekend dat we onze doelen hebben bereikt. We optimaliseren momenteel voor conversie binnen deze categorieën via product, pagina- en funneloptimalisatie. Deze resultaten werden bereikt door linkbuilding en on-page optimalisaties toe te passen

WiIN NU JOUW KOSTELOZE 8 UUR SEO, GOOGLE ADS OF SOCIAL ADS ADVIES!

Je kunt 8 uur kosteloos advies winnen met onze SEO-, Google Ads of Social Ads specialisten! Meld je hier aan en laat jouw gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met op wanneer je deze prijs hebt gewonnen.

Binnen deze 8 uur advies kunnen we jullie Google Ads-campagnes doornemen en waardevolle inzichten geven die je kunt gebruiken voor het optimaliseren van de campagnes. Of laat ons jouw gehele website doornemen en optimalisatiestrategieën bieden voor jouw organische posities. We kunnen je ook helpen met social en door de campagnes en content lopen om te zien waar je moet optimaliseren om de beste resultaten te behalen.

Is dit alles? NEE zeker niet! Naast het advies van 8 uur bieden we tevens een fantastische fles champagne aan wanneer je ook daadwerkelijk klant bij Klik digital wordt. Dit doen we omdat we onze klanten van harte welkom heten en onderdeel laten zijn van onze warme familie!

BEN JE ER KLAAR VOOR? LAAT DAN SNEL JOUW CONTACT GEGEVENS ACHTER EN WIN!

"*" geeft vereiste velden aan

Open chat
1
👋Do you want to grow together online and achieve great results? 📈 Send us a message on WhatsApp and receive more information!