Skip to main content
Home » SEO Bureau Voor Webshops

SEO bureau voor webshops

SEO voor webshops

Wij zijn in staat jouw website te optimaliseren voor maximale zichtbaarheid en kunnen jouw bedrijf bovenaan de zoekresultaten krijgen met de juiste zoekwoorden. Door onze data gestuurde strategie voor zoekmachineoptimalisatie (SEO) wordt jouw website gezien, genereert het meer organisch verkeer, meer omzet en levert je webshop een onverslaanbare ROI.

Vrijblijvend adviesgesprek van 30 min aanvragen!Vrijblijvend adviesgesprek van 30 min aanvragen!
Rene_Digital_Movers

Op groei gefocuste SEO specialist voor webshops

Wanneer je SEO goed wilt doen dan zal je alle onderdelen van SEO moeten beheersen. Deze onderdelen variëren van technische SEO-taken (On-page) tot en met het opbouwen van autoriteit met off-page.

Kortom, het optimaliseren van  jouw webshop voor zoekmachines kan ingewikkeld en tijdrovend zijn.

Al is de basiscriteria van SEO voor alle webshops hetzelfde. De complexiteit van jouw SEO-uitdagingen vraagt om het inhuren van een SEO-specialist die weet wat hij doet en een trackrecord heeft van groeiende bedrijven die voortbouwen op hun service.

Waarom webshop SEO uitbesteden?

SEO voor webshops is de belangrijkste factor in veel eCommerce succesverhalen en niet zonder reden. Dit komt omdat er geen verkeer van hogere waarde op je website is dan bezoekers die geïnteresseerd zijn in het product dat jij verkoopt.

Zoekmachine is daarom  een van de meest gewilde kanalen voor meeste marketingmanagers vanwege de enorme verkeersvolumes die het kan opleveren, wanneer het goed wordt gedaan.

En natuurlijk is het niet verkeerd dat je niet voor elke klik hoeft te betalen.

Gelukkig zijn wij Klik digital

We hebben eCommerce bedrijven in vrijwel iedere denkbare branche geholpen om de SEO van de website naar een hoger niveau te tillen en hun concurrenten uit het veld te slaan.

De winnende SEO strategie die wij voor jouw webshop kunnen ontwerpen bestaat uit: technische SEO, zoekwoordenonderzoek, linkbuilding en contentwriting.

Wij zijn hier om de prestaties van jouw website te verbeteren en je website de salesmachine te maken die jij tot doel hebt.

Wat zijn de voordelen van SEO uitbesteden?

  • Met onze specialistische kennis in huis behaal je jouw doelstellingen en ga je ze verleggen.
  • Onze gereedschapskist zit vol met relevante tools die wij gaan inzetten en hoef jij de tools zelf niet meer aan te schaffen.
  • Met onze kennis in de markt blijf  jij op hoogte van de laatste updates en speel je hier al vroeg op in.
  • Door onze ervaring met klanten in vergelijkbare markten maak jij niet de door hen eerder gemaakte fouten.
Vrijblijvend adviesgesprek van 30 min aanvragen!Vrijblijvend adviesgesprek van 30 min aanvragen!

Wij zijn het SEO Bureau voor webshops waarop je kunt vertrouwen

SEO is niet iets wat je van de ene dag op de andere kunt doen. Zelfs wanneer je de beste SEO-strategie hebt, komt je webshop niet meteen bovenaan de zoekmachine resultaten te staan.

Misschien heb je in het verleden te maken gehad met een marketingbureau dat de wereld beloofde en dit uiteindelijk niet waarmaakte. Mogelijk heeft het bureau jouw bedrijf schade berokkend door illegale praktijken uit te voeren of heb je zelfs te maken gehad met een bureau dat gewoon niets deed.

We hebben er daarom voor gekozen om klanten op de eerste plaats te zetten en positieve impact na te streven als een van onze kernwaarden.

Team foto

Laat ons je helpen om jouw SEO doelstelling te behalen

Digital Movers staat altijd open om je gratis inzicht te geven en een vrijblijvende SEO analyse voor je uit te laten voeren door een van onze SEO-specialisten. Dit zal je verder helpen met je SEO-inspanningen en heb je een beter begrip van wat je moet veranderen aan je website om een hogere ranking in Google te krijgen.

Gratis SEO analyse aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Untitled

Webshops behalen geweldige resultaten met ons

Back_To_Black_Coffee_Digital_Movers_1

Back to Black Coffee | Visuele contentstrategie

10 augustus 2023

Onze werkwijze als SEO Bureau voor webshops

We zijn ons ervan bewust dat elke webshop anders is, dus we ontwikkelen elke SEO strategie aan de hand van de omstandigheden van jouw webshop en de doelen die jij nastreeft. Met onze SEO campagnes gaan we altijd eerst voor het laaghangende fruit, en daarna bouwen we de campagnes steeds verder uit.

Onze SEO Specialisten zorgen ervoor dat de technische aspecten van Jouw SEO van het hoogste niveau zijn en samen met onze Content Marketing specialisten zorgen zij ervoor dat je webshop vol staat met goede, zoekvriendelijke content.

Technische SEO

Met Technische SEO zorgen onze specialisten ervoor dat jouw webshop gebruiksvriendelijk en zoekmachinevriendelijk is. We zullen, daarnaast de technische structuur van je webshop optimaliseren om het voor zoekmachines gemakkelijk te maken om jouw pagina’s te crawlen en te indexeren. De technische SEO die wij toepassen zal tevens de laadtijden van jouw pagina’s laag houden en de betrokkenheid van de bezoekers daardoor verhogen.

SEO Contentwriting

SEO voor webshops werkt het beste in combinatie met goede copywriting of contentmarketing. De inhoud moet zoekwoorden targeten, jouw positie verbeteren en organisch verkeer omzetten in conversies.

Copywriting is een van de belangrijkste componenten voor het bouwen van een solide SEO-basis. Maar wat is SEO-copywriting of SEO-copy precies? we lichten onze diensten nader toe en beschrijven hoe organisaties kunnen profiteren van goede SEO-copywriting en waarom het de moeite waard is om uw SEO-copywriting uit te besteden aan Digital Movers.

Linkbuilding Optimalisatie

Linkbuilding voor webshops kan vele vormen aannemen, van digitale PR tot campagnes geleid door influencers. Ons team bekijkt jouw linkprofiel ten opzichte van dat van je concurrenten, vervolgens onderzoeken zij wat er nodig is om het doel te bereiken en beginnen met het opbouwen van de autoriteit van je site met kwalitatieve en relevante linkbuilding die echt effect heeft.

Zoekwoordenonderzoek

Zoekwoordenonderzoek wordt door onze SEO specialisten uitgevoerd. zij gebruiken hun jaren lange ervaring en specialistische tools om een deepdive te doen in jouw doelgroep haar zoekgedrag. We zullen de beste zoekwoorden vinden om te targeten en een actieplan uitwerken om je concurrenten te overtreffen voor zowel commerciële als informatieve zoektermen. Dit omvat het maken van zeer gerichte inhoud die perfect aansluit bij de zoekintentie. Zoekwoordenonderzoek is daarom een prefecte oplossing voor bedrijven die het organisch verkeer willen laten groeien in de webshop.

Onze tevreden klanten

Mathias heeft ons goed geholpen met een plan om de SEO te verbeteren voor onze webshop. Professioneel voorbereid, executie was snel en de resultaten en uitleg waren goed en helder. Pluspunten voor de makkelijke en fijne communicatie 🙂
Jeroen Loopstra
Jeroen Loopstra
Professioneel advies over onze website en de ranking binnen Google. Komen afspraken goed na, prettige communicatie en aardige en deskundige mensen. Absolute aanrader!
Harm Loopstra
Harm Loopstra
Er werkt een zeer betrokken team met veel kennis. Bij dit bureau nemen ze de tijd om de visie van de klant te onderzoeken waarna zij vervolgens hun eigen expertise erbij betrekken. Op deze manier worden de campagnes en marketingtools veel unieker.
Alyssa Thiele
Alyssa Thiele
De afgelopen jaren hebben we een plezierige samenwerking gehad met Digital Movers. Het is een geweldig team van medewerkers dat ons aanzienlijk heeft bijgedragen in de digitale wereld. Digital Movers heeft ons gedurende het hele digitale marketingproces stap voor stap begeleid.
Stefhan Booden
Stefhan Booden
Al meerdere jaren op een prettige manier samengewerkt met Mathias en zijn team. De korte lijntjes zorgen voor duidelijke communicatie en snelle optimalisaties in campagnes wanneer nodig. Zo zijn en blijven ze opzoek naar het beste resultaat!
Derk vD
Derk vD
Look no further, dit is een prima online bureau. Persoonlijk en committed to get the job done!
Hein Barnhoorn
Hein Barnhoorn
Prettige mensen! Fijn mee samen gewerkt.Aanrader!
Marijn Koppenaal
Marijn Koppenaal
Digital Movers is a great SEO Agency with alot of local knowledge, that has helped us gain traction in a new market. This has been a valuable partnership as we are a company based outside of Holland.They provide frequent updates and are always quick to respond to questions and concerns.Digital movers offers a personal touch while still maintaining af high level of professionalism. The communication has always been transparrent and they have been very flexible in regards to meeting our delivery needs.
Simon vd Stelt
Simon vd Stelt
Digital Movers consists of a professional and committed team that has helped our local entity in BNL with increased visibility and performance online. Great collaboration and nice and friendly attitude! Thank you!
Nina Smerud
Nina Smerud
We are a Norwegian company with a global presence and we have been working with Digital Movers for approximately 1,5 years. They helped us to boost our visibility through SEO improvements, general online presence and optimised our SoMe campaigns in the Netherlands. We are very happy with our results and our collaboration and can highly recommend Digital Movers <3
Ann-Katrin Pedersen
Ann-Katrin Pedersen
Het zijn Toppers! Ze denken goed met je mee en leveren altijd kwaliteit.
Rens van Deursen
Rens van Deursen
Digital Movers doet wat ze beloven. Ze vertellen de resultaten en de actiepunten in begrijpbare taal, zodat jij als klant precies weet wat er in je account gebeurd. Ook geven ze advies op een vrijblijvende manier, zodat je niet gepushed wordt om iets te gaan doen. Op naar 2023!
Kevin van Aalst
Kevin van Aalst
We are a Danish owned company that has the pleasure of working with Digtal Movers. Our main collaboration is about SEO on our Dutch webshop.We are very happy with our collaboration which is extremely professional and for the results that Digital Movers creates for us. At the same time, they have local insights that we make use of in the market.
Mia Munksgaard Laursen
Mia Munksgaard Laursen
Hele prettige samenwerking mee gehad! Hebben veel kennis in huis en hebben ons goed geholpen door middel van het schrijven van een adviesrapport om verbeteringen te maken.
Jan van den Wijngaard
Jan van den Wijngaard
Gestructureerde en professionele organisatie die mij online perfect op weg helpt met m'n Google Ads.
Today is Amazing
Today is Amazing
Goede en prettige samenwerking. Kwalitatief goede lead generatie.
Max Health Club
Max Health Club
enorm fijn bedrijf om mee samen te werken, vakkundig en handelt in belang van hun opdrachtgever. zeer aan te raden!
Peter van den Brink
Peter van den Brink
Digital Movers is een prettig bureau om mee samen te werken. Binnen het diverse team is veel kennis en kunde in huis. De verschillende expertises dragen bij aan het behalen van gewenste resultaten.
Ayla Kok
Ayla Kok
Digital Movers is een expert op het gebied van online marketing. Eerlijke adviezen worden gegeven. Goed meegedacht met de vraag en altijd een gedegen advies en een sterke uitvoering.
Leonne Leonne
Leonne Leonne
Super fijne, sympathieke mensen die fantastisch werk leveren! Een zeer gewaardeerde samenwerkingspartner van mijn werkgever De Wolven.
Mats Hopstaken
Mats Hopstaken
Zeer professioneel bedrijf met goede ideeën en meedenkend.
SDD B.V.
SDD B.V.
Digital Movers lijkt klanten, medewerkers en het milieu serieus te nemen. Wekelijkse audits, rapportages en andere inzichten zorgen voor transparantie. Digital Movers heeft ook een goede collectie met biologische thee.
Anna Niemi
Anna Niemi
Zeer tevreden over de samenwerking! Vakkundig, proactief en vriendelijk.
Bart ten Tije
Bart ten Tije
Werken met Digital Movers is top, doelgericht maar ook op zijn tijd informeel.Ze hebben ons prima geholpen bij het vergroten van onze online zichtbaarheid en naamsbekendheid. Ze denken met je mee en hebben veel expertise!Super!
Onno Zwart
Onno Zwart
Digital Movers is erg behulpzaam, en reageert snel wanneer je vragen hebt. Wanneer er iets mis gaat in de campagne, lossen ze dit erg snel en zorgvuldig op. Onze samenwerking met Digital Movers verliep goed.
Pro Spanninga
Pro Spanninga
Bij Digital Movers vind je professionaliteit en kwaliteit. Op het gebied van marketing/communicatie, vakkennis en de uitvoering hiervan staan ze voor ons op 1.
nanne van Ginkel
nanne van Ginkel
Digital Movers heeft ons goed geholpen bij het vergroten van onze online zichtbaarheid. Ze denken met je mee en hebben veel expertise!
SBR Nexus
SBR Nexus
De samenwerking met Mathias - Digital Movers ervaren we als super fijn, efficiënt, maar ook lekker informeel. Even snel een mailtje eruit met een nieuwe actie of vraag en Mathias reageert vrijwel altijd direct dezelfde dag. Ze ontzorgen ons (DAK kindercentra) echt helemaal op het gebied van SEA, maar zorgen er ook voor dat we goed op de hoogte worden gehouden. Ze weten goed de moeilijke termen te vertalen naar “Jip en Janneke” taal door middel van een datastudio, zodat ook het technische gedeelte en de resultaten voor iedereen helder wordt.Zeker blij met de samenwerking!
Sharon van der Toolen
Sharon van der Toolen
Afgelopen jaar erg prettig samengewerkt met Digital Movers. Mathias en zijn collega's reageren altijd snel en denken graag met je mee. Ze hebben alle kennis en kunde in huis die je verwacht van een online marketing bureau. De rapportage/analyse van de werkzaamheden en diens impact die maandelijks wordt verstrekt is erg waardevol en geeft de informatie die je nodig hebt om campagnes eventueel bij te sturen wanneer nodig.
Elouis Onstwedder
Elouis Onstwedder
Great experience! Mathias and the team are very capable of guiding the customer through the digital universe. As an international organisation, Obton has been pleased with the professionalism and quality of the campaigns.I can highly recommend Digital Movers.
Andreas Jakobsen
Andreas Jakobsen
Al enkele jaren werken wij samen met Digital Movers. Bedrijf met hands on mentaliteit. Mathias en zijn team hebben de juiste kennis en ervaring.
René Boonekamp
René Boonekamp
Everything was done in a professional matter from start to finish, and the result was excellent.The Asia Liveaboard website is better than ever before.We can recommend this team for building your websites.And for future marketing campaigns, we will be back.
Asia Liveaboard
Asia Liveaboard
Namens By SIDDE heb ik met Mathijs en zijn team mogen samenwerken. Mathijs communiceert snel en denkt graag mee, een goed en professioneel online marketing bureau.
Maureen Brinkhof
Maureen Brinkhof
Ik heb de samenwerking als zeer prettig ervaren. Het was professioneel, betrokken en er werd goed meegedacht. Wat geresulteerd heeft in een prachtig mooie goed werkende website! Al met al zeer tevreden. Ik raad Digital Movers aan iedereen aan.
Marloes Dijkhout
Marloes Dijkhout
Heel erg trots op onze mooie website! De samenwerking verliep heel soepel, prettig en professioneel. Op zowel technisch als conversiegebied kunnen we met het eindresultaat meer dan tevreden de toekomst tegemoet!
Edwin Hiemstra
Edwin Hiemstra
Met Digital Movers haal je een bureau in huis dat je met raad én daad bijstaat in je online marketing activiteiten. Ze ondersteunen je op het gebied van onder ander SEO, SEA, social advertising en linkbuilding, of nemen het compleet uit handen. En altijd op basis van een goed gefundeerde strategie en strakke planning. Ik kan uit ervaring spreken dat het fijn samenwerken is door de directe communicatielijnen en duidelijke afspraken. Je investering in Digital Movers verdient zich terug.
Sander Kramer
Sander Kramer
Fijne samenwerking, korte lijnen, goede interactie, creatief en goede output.
By SIDDE
By SIDDE
Digital Movers heeft bij Mambo geholpen met het lanceren van het Youtube reisprogramma "van het Padje". Digital Mover hielp ons planmatig en gestructureerd bezig te zijn met het bereiken van kijkers en deze te activeren om onze unieke content te bekijken en te blijven kijken. Het contact verliep altijd goed en snel. Een hele prettige samenwerking.
Ronald Izendooren
Ronald Izendooren
Voor een landelijke campagne heeft Digital Movers online marketing verzorgd, in de vorm van een campagne op LinkedIn en Facebook. De samenwerking was professioneel, adequaat en de onderlinge afstemming snel.
Dianne de Fijter-Kansen
Dianne de Fijter-Kansen
I have worked together with this company and they have built and helped the future strategy of our marketing campaigns and managed results.
Pelle Tobias Kil
Pelle Tobias Kil
Digital Movers heeft ons geholpen bij het uitzetten van Google Ads campagne/SEO/Social activaties Het snelle schakelen en de expertise in hun vakgebied maakt dat wij zeker in de toekomst weer samen gaan werken met hun. Wij mogen dus spreken over goede buren!Antoine Dalderop, de Walserij | on- & offline grafische vormgevers
A Dalderop
A Dalderop
Digital Movers is there for your needs to make your company visible in the best possible way. Online you can get lost quit quickly if you don't use the right tools. Digital Movers helps you with your needs in online marketing. From ad words to content to return on investment data. This way you know where it goes wrong or right! In short they did a great job for us! Good service and good results 😀
Boudewijn Knuistingh Neven
Boudewijn Knuistingh Neven
Wij van BKN-Productions zijn ontzettend tevreden met de service en expertise. Wij raden Digital Movers zeker aan!
Davina Lamberts
Davina Lamberts

Stimuleer organische groei met deze gratis SEO analyse

Klik digital staat altijd open om je gratis inzicht te geven en een gratis SEO analyse uit te voeren door een van onze SEO-specialisten. Dit zal je verder helpen met je SEO-inspanningen en je hebt een beter begrip van wat je moet verbeteren om een hogere ranking in Google te krijgen.

Rene_Digital_Movers

Neem contact op met onze SEO specialisten

Klaar om te ontdekken hoe we jouw bedrijf samen digitaal kunnen laten groeien met SEO? Neem contact op! Wij helpen je graag.

+31 (0)30 22 72 922info@klikdigital.nlLiever koffie?
Chat openen
1
👋 Samen online groeien en mooie resultaten behalen? 📈 Stuur ons een WhatsApp berichtje en ontvang meer informatie!