Skip to main content
Home » Retail marketing agency

Online retailmarketing agency voor jouw succes!

Ontdek het succes van goede online retail marketing met specialisten uit het vakgebied.

Home » Retail marketing agency

Retail marketing agency voor jouw organisatie

Wij zijn jouw retail marketing agency. Retailmarketing voor jouw organisatie kan uitdagend en complex zijn. Met een klant die zich beweegt van online naar offline en andersom. Bij Klik Digital hebben we jarenlange ervaring met online retailmarketing en combineren we dat met een stukje passie.

Wij helpen retail organisaties groeien en om die reden is onze doelstelling altijd van klik naar klant. Wij stoppen niet bij het binnenhalen van de klik, maar gaan voor tastbare conversie.

Door kanalen effectief te combineren, kunnen retail organisaties hun online en offline zichtbaarheid vergroten, meer conversies draaien en hun omzet vergroten. We zijn een retail marketing agency die veel kennis heeft van online maar zeker ook van de offline retail marketing kant.

✔️ Wij stoppen niet bij een klik. Wij maken van jouw klik een klant.
✔️ We optimaliseren de complete customer journey
✔️ We maken gebruik van groei marketing strategieën
✔️ Google en Meta business partner
✔️ Mooie klantcases in de retail met uitzonderlijke resultaten

Boek een 30 min. kosteloos consult!Boek een 30 min. kosteloos consult!
Wineandbarrels_Digital_Movers_2

Jouw retailmarketing bureau dat voor succes gaat!

Boek een 30 min. kosteloos consult!Boek een 30 min. kosteloos consult!
Vertbaudet_Digital_Movers_4

Vertbaudet | +800% positie 1-3 zoekwoorden, +400% positie 4-20 zoekwoorden

10 mei 2023

Wineandbarrels_Digital_Movers_3

Wineandbarrels | Websiteoptimalisatie en verbetering van organische posities in Google door middel van SEO

10 mei 2023

Compex_Austria_Digital_Movers_1

Compex Oostenrijk | Lancering van Google search- en Google Shopping-campagnes op de Oostenrijkse markt

17 mei 2022

Ben jij klaar voor een afspraak met een van onze specialisten?

Boek een 30 min. kosteloos consult!Boek een 30 min. kosteloos consult!

Wat is retailmarketing?

Bij Klik Digital weten we hoe belangrijk het is om als retailer op te vallen in een drukke markt. Retailmarketing is namelijk dé manier om je producten en diensten aan consumenten te verkopen, zowel in fysieke winkels als online via je webshop. Wij hebben een brede klantkring in de hoek van retail en weten precies aan welke knoppen we moeten draaien voor jouw online succes.

Ons doel bij Klik Digital? Om van klik naar klant te bewegen. We zijn een partij die op zoek gaat naar de best mogelijke manier om jouw online zichtbaarheid om te zetten in verkoop. We gebruiken hier online kanalen als Google ads, Social ads, SEO, marketplaces en andere kanalen voor.

Bij retailmarketing draait alles om de juiste afstemming van de boodschap met de doelgroep en de kanalen. Heb jij een gaaf merk maar een slechte website en slechte content kan je de resultaten wel vergeten. Vooral de plek waar je je producten aanbiedt, is cruciaal. Een winkel op een toplocatie trekt meer klanten, en een goede contentstrategie kan goud waard zijn.

Bij Klik Digital staan we klaar om jouw retailbusiness te laten groeien, zowel online als offline. Laten we samen jouw omzet een boost geven! Wij brengen de kennis en kunde naar jullie toe.

Groeiproces_Webshop

Ben jij klaar om met retail marketeers te werken? Kom in contact

Boek een 30 min. kosteloos consult!Boek een 30 min. kosteloos consult!

Retail marketing bureau

Klik Digital, is de retail marketing agency gevestigd in het hart van Utrecht. Als echte retail fanaten begrijpen wij de dynamiek en passie die de retailwereld kenmerkt. Met onze diepgaande kennis en ervaring helpen wij retail gerelateerde bedrijven om hun marketingdoelen te bereiken en hun merk te laten groeien.

Bij Klik Digital hebben we het voorrecht gehad om te werken met een indrukwekkende lijst van klanten in de retailmarkt. Onze ervaring omvat samenwerking met zowel lokale als wereldwijde retailers, waaronder BySidde, Vertbaudet, Wineandbarrels, Weijntjes, Giant Bicycles, Reypenaer, Craft, Combo Design, Suite702 en nog veel meer. Deze samenwerkingen hebben ons waardevolle inzichten gegeven in de retail markt, waardoor wij in staat zijn om op maat gemaakte marketingstrategieën te ontwikkelen die resoneren met de juiste doelgroep.

Als consumenten weten wij uit eerste hand wat de doelgroep beweegt. Wij combineren deze passie met onze marketingexpertise om jouw merk te laten groeien. Met onze persoonlijke benadering en data-gedreven strategieën zorgen wij voor meetbare resultaten en een sterke online aanwezigheid. We zijn een retail marketing agency dat altijd voorop loopt met de laatste kennis en kund.

Bent jij klaar om jouw sportmerk naar nieuwe hoogten te tillen? Neem vandaag nog contact op met Klik Digital, jouw sportmarketingbureau in Utrecht, en ontdek hoe wij jou kunnen helpen om jouw marketingdoelen te bereiken.

Online Marketing Utrecht
Online Marketing Bureau Utrecht

Dit zeggen onze klanten over ons:

Mathias heeft ons goed geholpen met een plan om de SEO te verbeteren voor onze webshop. Professioneel voorbereid, executie was snel en de resultaten en uitleg waren goed en helder. Pluspunten voor de makkelijke en fijne communicatie 🙂
Jeroen Loopstra
Jeroen Loopstra
Professioneel advies over onze website en de ranking binnen Google. Komen afspraken goed na, prettige communicatie en aardige en deskundige mensen. Absolute aanrader!
Harm Loopstra
Harm Loopstra
Er werkt een zeer betrokken team met veel kennis. Bij dit bureau nemen ze de tijd om de visie van de klant te onderzoeken waarna zij vervolgens hun eigen expertise erbij betrekken. Op deze manier worden de campagnes en marketingtools veel unieker.
Alyssa Thiele
Alyssa Thiele
De afgelopen jaren hebben we een plezierige samenwerking gehad met Digital Movers. Het is een geweldig team van medewerkers dat ons aanzienlijk heeft bijgedragen in de digitale wereld. Digital Movers heeft ons gedurende het hele digitale marketingproces stap voor stap begeleid.
Stefhan Booden
Stefhan Booden
Al meerdere jaren op een prettige manier samengewerkt met Mathias en zijn team. De korte lijntjes zorgen voor duidelijke communicatie en snelle optimalisaties in campagnes wanneer nodig. Zo zijn en blijven ze opzoek naar het beste resultaat!
Derk vD
Derk vD
Look no further, dit is een prima online bureau. Persoonlijk en committed to get the job done!
Hein Barnhoorn
Hein Barnhoorn
Prettige mensen! Fijn mee samen gewerkt.Aanrader!
Marijn Koppenaal
Marijn Koppenaal
Digital Movers is a great SEO Agency with alot of local knowledge, that has helped us gain traction in a new market. This has been a valuable partnership as we are a company based outside of Holland.They provide frequent updates and are always quick to respond to questions and concerns.Digital movers offers a personal touch while still maintaining af high level of professionalism. The communication has always been transparrent and they have been very flexible in regards to meeting our delivery needs.
Simon vd Stelt
Simon vd Stelt
Digital Movers consists of a professional and committed team that has helped our local entity in BNL with increased visibility and performance online. Great collaboration and nice and friendly attitude! Thank you!
Nina Smerud
Nina Smerud
We are a Norwegian company with a global presence and we have been working with Digital Movers for approximately 1,5 years. They helped us to boost our visibility through SEO improvements, general online presence and optimised our SoMe campaigns in the Netherlands. We are very happy with our results and our collaboration and can highly recommend Digital Movers <3
Ann-Katrin Pedersen
Ann-Katrin Pedersen
Het zijn Toppers! Ze denken goed met je mee en leveren altijd kwaliteit.
Rens van Deursen
Rens van Deursen
Digital Movers doet wat ze beloven. Ze vertellen de resultaten en de actiepunten in begrijpbare taal, zodat jij als klant precies weet wat er in je account gebeurd. Ook geven ze advies op een vrijblijvende manier, zodat je niet gepushed wordt om iets te gaan doen. Op naar 2023!
Kevin van Aalst
Kevin van Aalst
We are a Danish owned company that has the pleasure of working with Digtal Movers. Our main collaboration is about SEO on our Dutch webshop.We are very happy with our collaboration which is extremely professional and for the results that Digital Movers creates for us. At the same time, they have local insights that we make use of in the market.
Mia Munksgaard Laursen
Mia Munksgaard Laursen
Hele prettige samenwerking mee gehad! Hebben veel kennis in huis en hebben ons goed geholpen door middel van het schrijven van een adviesrapport om verbeteringen te maken.
Jan van den Wijngaard
Jan van den Wijngaard
Gestructureerde en professionele organisatie die mij online perfect op weg helpt met m'n Google Ads.
Today is Amazing
Today is Amazing
Goede en prettige samenwerking. Kwalitatief goede lead generatie.
Max Health Club
Max Health Club
enorm fijn bedrijf om mee samen te werken, vakkundig en handelt in belang van hun opdrachtgever. zeer aan te raden!
Peter van den Brink
Peter van den Brink
Digital Movers is een prettig bureau om mee samen te werken. Binnen het diverse team is veel kennis en kunde in huis. De verschillende expertises dragen bij aan het behalen van gewenste resultaten.
Ayla Kok
Ayla Kok
Digital Movers is een expert op het gebied van online marketing. Eerlijke adviezen worden gegeven. Goed meegedacht met de vraag en altijd een gedegen advies en een sterke uitvoering.
Leonne Leonne
Leonne Leonne
Super fijne, sympathieke mensen die fantastisch werk leveren! Een zeer gewaardeerde samenwerkingspartner van mijn werkgever De Wolven.
Mats Hopstaken
Mats Hopstaken
Zeer professioneel bedrijf met goede ideeën en meedenkend.
SDD B.V.
SDD B.V.
Digital Movers lijkt klanten, medewerkers en het milieu serieus te nemen. Wekelijkse audits, rapportages en andere inzichten zorgen voor transparantie. Digital Movers heeft ook een goede collectie met biologische thee.
Anna Niemi
Anna Niemi
Zeer tevreden over de samenwerking! Vakkundig, proactief en vriendelijk.
Bart ten Tije
Bart ten Tije
Werken met Digital Movers is top, doelgericht maar ook op zijn tijd informeel.Ze hebben ons prima geholpen bij het vergroten van onze online zichtbaarheid en naamsbekendheid. Ze denken met je mee en hebben veel expertise!Super!
Onno Zwart
Onno Zwart
Digital Movers is erg behulpzaam, en reageert snel wanneer je vragen hebt. Wanneer er iets mis gaat in de campagne, lossen ze dit erg snel en zorgvuldig op. Onze samenwerking met Digital Movers verliep goed.
Pro Spanninga
Pro Spanninga
Bij Digital Movers vind je professionaliteit en kwaliteit. Op het gebied van marketing/communicatie, vakkennis en de uitvoering hiervan staan ze voor ons op 1.
nanne van Ginkel
nanne van Ginkel
Digital Movers heeft ons goed geholpen bij het vergroten van onze online zichtbaarheid. Ze denken met je mee en hebben veel expertise!
SBR Nexus
SBR Nexus
De samenwerking met Mathias - Digital Movers ervaren we als super fijn, efficiënt, maar ook lekker informeel. Even snel een mailtje eruit met een nieuwe actie of vraag en Mathias reageert vrijwel altijd direct dezelfde dag. Ze ontzorgen ons (DAK kindercentra) echt helemaal op het gebied van SEA, maar zorgen er ook voor dat we goed op de hoogte worden gehouden. Ze weten goed de moeilijke termen te vertalen naar “Jip en Janneke” taal door middel van een datastudio, zodat ook het technische gedeelte en de resultaten voor iedereen helder wordt.Zeker blij met de samenwerking!
Sharon van der Toolen
Sharon van der Toolen
Afgelopen jaar erg prettig samengewerkt met Digital Movers. Mathias en zijn collega's reageren altijd snel en denken graag met je mee. Ze hebben alle kennis en kunde in huis die je verwacht van een online marketing bureau. De rapportage/analyse van de werkzaamheden en diens impact die maandelijks wordt verstrekt is erg waardevol en geeft de informatie die je nodig hebt om campagnes eventueel bij te sturen wanneer nodig.
Elouis Onstwedder
Elouis Onstwedder
Great experience! Mathias and the team are very capable of guiding the customer through the digital universe. As an international organisation, Obton has been pleased with the professionalism and quality of the campaigns.I can highly recommend Digital Movers.
Andreas Jakobsen
Andreas Jakobsen
Al enkele jaren werken wij samen met Digital Movers. Bedrijf met hands on mentaliteit. Mathias en zijn team hebben de juiste kennis en ervaring.
René Boonekamp
René Boonekamp
Everything was done in a professional matter from start to finish, and the result was excellent.The Asia Liveaboard website is better than ever before.We can recommend this team for building your websites.And for future marketing campaigns, we will be back.
Asia Liveaboard
Asia Liveaboard
Namens By SIDDE heb ik met Mathijs en zijn team mogen samenwerken. Mathijs communiceert snel en denkt graag mee, een goed en professioneel online marketing bureau.
Maureen Brinkhof
Maureen Brinkhof
Ik heb de samenwerking als zeer prettig ervaren. Het was professioneel, betrokken en er werd goed meegedacht. Wat geresulteerd heeft in een prachtig mooie goed werkende website! Al met al zeer tevreden. Ik raad Digital Movers aan iedereen aan.
Marloes Dijkhout
Marloes Dijkhout
Heel erg trots op onze mooie website! De samenwerking verliep heel soepel, prettig en professioneel. Op zowel technisch als conversiegebied kunnen we met het eindresultaat meer dan tevreden de toekomst tegemoet!
Edwin Hiemstra
Edwin Hiemstra
Met Digital Movers haal je een bureau in huis dat je met raad én daad bijstaat in je online marketing activiteiten. Ze ondersteunen je op het gebied van onder ander SEO, SEA, social advertising en linkbuilding, of nemen het compleet uit handen. En altijd op basis van een goed gefundeerde strategie en strakke planning. Ik kan uit ervaring spreken dat het fijn samenwerken is door de directe communicatielijnen en duidelijke afspraken. Je investering in Digital Movers verdient zich terug.
Sander Kramer
Sander Kramer
Fijne samenwerking, korte lijnen, goede interactie, creatief en goede output.
By SIDDE
By SIDDE
Digital Movers heeft bij Mambo geholpen met het lanceren van het Youtube reisprogramma "van het Padje". Digital Mover hielp ons planmatig en gestructureerd bezig te zijn met het bereiken van kijkers en deze te activeren om onze unieke content te bekijken en te blijven kijken. Het contact verliep altijd goed en snel. Een hele prettige samenwerking.
Ronald Izendooren
Ronald Izendooren
Voor een landelijke campagne heeft Digital Movers online marketing verzorgd, in de vorm van een campagne op LinkedIn en Facebook. De samenwerking was professioneel, adequaat en de onderlinge afstemming snel.
Dianne de Fijter-Kansen
Dianne de Fijter-Kansen
I have worked together with this company and they have built and helped the future strategy of our marketing campaigns and managed results.
Pelle Tobias Kil
Pelle Tobias Kil
Digital Movers heeft ons geholpen bij het uitzetten van Google Ads campagne/SEO/Social activaties Het snelle schakelen en de expertise in hun vakgebied maakt dat wij zeker in de toekomst weer samen gaan werken met hun. Wij mogen dus spreken over goede buren!Antoine Dalderop, de Walserij | on- & offline grafische vormgevers
A Dalderop
A Dalderop
Digital Movers is there for your needs to make your company visible in the best possible way. Online you can get lost quit quickly if you don't use the right tools. Digital Movers helps you with your needs in online marketing. From ad words to content to return on investment data. This way you know where it goes wrong or right! In short they did a great job for us! Good service and good results 😀
Boudewijn Knuistingh Neven
Boudewijn Knuistingh Neven
Wij van BKN-Productions zijn ontzettend tevreden met de service en expertise. Wij raden Digital Movers zeker aan!
Davina Lamberts
Davina Lamberts
Mathias_Digital_Movers

Neem contact op met één van onze online marketing specialisten

Klaar om te ontdekken hoe we jouw bedrijf samen digitaal kunnen laten groeien met SEO, Google ads of social ads? Neem contact op! Wij helpen je graag.

+31 (0)30 22 72 922info@klikdigital.nlLiever koffie?

Marketing productie bureau voor retail

Wat doet een marketing productie bureau voor retail nu precies voor jouw organisatie? Wij bij Klik Digital zorgen ervoor dat wij de juiste assets aanleveren om tot jouw online succes te komen.

Aller eerst willen we een strategie ontwikkelen en de doelgroep begrijpen. Wat is de merkidentiteit? Wat zijn de pijnpunten? Waar beweegt de doelgroep zich? Welke boodschap willen we gebruiken? Als dit duidelijk is kan de marketing productie pas starten.

Wanneer we een retail strategie voeren is het belangrijk dat we pakkende contentstrategieën ontwikkelen, zodat we zichtbaar zijn onder de doelgroep met de juiste boodschap en de juiste merkidentiteit. Dit leidt uiteindelijk tot conversie.

Wanneer we als marketing productie bureau de content hebben ontwikkeld gaan we over op het inrichten van de juiste campagnes voor jouw resultaat. Het is belangrijk om te snappen waar de doelgroep zit, zodat we op de juiste manier targetten.

We benutten e-mailmarketing om rechtstreeks contact te maken met je doelgroep. Dit is een essentieel onderdeel van de klantreis, waarmee we je klanten effectief informeren, betrekken en converteren. Door middel van gerichte e-mailcampagnes zorgen we ervoor dat jouw boodschap altijd op het juiste moment bij de juiste mensen terechtkomt.

Daarnaast implementeren we inbound marketingstrategieën om potentiële klanten aan te trekken. Dit doen we door waardevolle content te creëren en op maat gemaakte klantreizen te ontwikkelen. Op deze manier trekken we niet alleen bezoekers naar je website, maar begeleiden we ze ook stap voor stap naar een aankoop.

We helpen je ook met het in kaart brengen van de customer journey. Door de optimale klantreis te identificeren en te creëren, zorgen we ervoor dat je klanten een soepele en bevredigende ervaring hebben van het eerste contact tot aan de conversie.

Daarnaast verstrekken we bruikbare inzichten in je marketingprestaties. Via aangepaste dashboards en regelmatige rapportages houden we je op de hoogte van hoe goed je campagnes presteren en waar er ruimte is voor verbetering.

Continue optimalisatie is een ander belangrijk element van onze dienstverlening. We analyseren de resultaten van je campagnes en identificeren gebieden die verbeterd kunnen worden. Zo blijven we je marketingstrategieën finetunen voor steeds betere resultaten.

Als marketing productie bureau voor de retail is het ook steeds belangrijker om marketplaces in te richten en te overwegen. In de afgelopen jaren is het essentieel geworden om als retail marketeer zichtbaarheid te realiseren binnen deze kanalen. We nemen dus deze altijd in overweging mits het de juiste ROI gaat opleveren.

We bieden we ook CRM-ondersteuning. We helpen je om klantrelaties effectief te beheren en te koesteren door CRM-systemen te integreren met je e-mailmarketing- en automatiseringsinspanningen. Dit zorgt voor gepersonaliseerde, tijdige en relevante communicatie gedurende de hele klantreis.

Kortom, bij Klik Digital staan we klaar om jouw retailbusiness te laten groeien. Laten we samen jouw omzet een boost geven!

Chat openen
1
👋 Samen online groeien en mooie resultaten behalen? 📈 Stuur ons een WhatsApp berichtje en ontvang meer informatie!