Skip to main content
Home » Rally for homes – Padeltoernooi 2023

Rally for homes

Rally for homes - Padeltoernooi 2023 voor Stichting Homeplan

Na een succesvolle uitverkochte eerste editie organiseren wij in november de tweede editie van Rally for Homes! Schrijf je nu in voor het meest impactvolle padel toernooi van het jaar, georganiseerd door Klik digital in samenwerking met Dotslash Utrecht en Peakz Padel Utrecht. Door deel te nemen aan dit geweldige evenement, ondersteun je tevens een goed doel. Alle donaties gaan rechtstreeks naar Stichting Homeplan. Met jullie donaties kunnen wij een huis bouwen en daarmee een veilig thuis creëren voor gezinnen in nood in Wasbank (Zuid-Afrika).

✔️ 64 deelnemers, één king of the court
✔️ Voor elk speelniveau
✔️ Spannende wedstrijden en uitdagende spelvormen
✔️ Schrijf je in als team of als individu
✔️ Hapjes en drankjes worden geserveerd
✔️ Speel voor het (t)huis van een ander
✔️ Padel rackets worden geregeld mocht dat nodig zijn

Datum: Donderdag 2 november 2023
Tijd:
15.00 tot 18.00
Locatie:
Peakz Padel, Mississippidreef 161, 3565 CE Utrecht
Prijs:
€59,95 Inc. BTW per deelnemer,- inclusief hapjes en drankjes

Rally_for_homes_Digital_Movers_padeltoernooi
Rally_for_homes_Digital_Movers_padeltoernooi_1

Schrijf je in!

*Let op! Er zijn nog een beperkt aantal tickets beschikbaar!

Programma Rally for homes

14.30 tot 15.00 - Inloop

We starten met een warm welkom door onze gastheren en vrouwen. De inloop is tussen 14:30 en 15:00 uur. We starten om 15:00 uur dus zorg dat die goddelijke lijven al een beetje warm gespeeld zijn.

15.00 tot 18.00 - King of the court toernooi

We starten met een korte uitleg van een echte professional van Peakz. Dit is voor degene die het nog nooit gespeeld hebben uiteraard. Vervolgens starten er 32 mensen (8 banen hebben we hiervoor gereserveerd).

32 man aanschouwen deze sterren, moedigen deze aan en genieten van het lekkere weer. Vervolgens wordt dit omgedraaid en zo door tot er twee Kings of the court overblijven. We zullen een schema maken zodat je precies weet wanneer je aan kan treden. Deze ontvangen jullie een week voor aanvang.

18.00 - Start borrel (mag ook tussendoor 😊)

Er is een King of the court geboren die naar huis gaat met een mooie prijs! De borrel gaat van start, waarbij lekkere hapjes en drankjes worden geserveerd.

Waarom wil je meedoen?

Wat dit toernooi zo uniek maakt, is het feit dat het niet alleen draait om het spel, maar ook om het bouwen van hoop en het creëren van een betere toekomst voor de allerarmsten in Zuid-Afrika. Alle donaties bij dit evenement worden rechtstreeks gedoneerd aan Stichting Homeplan, een organisatie die zich inzet voor het bouwen van huizen in Zuid-Afrika. Stichting Homeplan heeft een indrukwekkende staat van dienst en werkt nauw samen met lokale gemeenschappen om duurzame woningen te creëren voor degenen die het het meest nodig hebben.

Over Wasbank

Wasbank is een afgelegen plattelandsgemeente in de provincie Kwazulu Natal en is buitengewoon arm. Ongeveer 14% van de bevolking is geïnfecteerd met HIV en een hele generatie is hieraan inmiddels overleden. Veel kinderen zijn al op jonge leeftijd wees en wonen alleen of bij hun grootouders. In deze afgelegen gemeenschappen is geen elektriciteit, stromend water of een aansluiting op de riolering aanwezig. De meeste huizen zijn tijdelijke, onherbergzame onderkomens van modder en wilg of golfplaten. Door huizen te bouwen in deze gemeente draagt Stichting Homeplan bij aan een veilige plek om te wonen.

Jij kunt het verschil maken voor deze mensen!

Bij het overwegen van de inschrijving voor “Rally for Homes”, is het belangrijk om te weten dat jouw bijdrage een tastbaar verschil zal maken. In het inschrijfgeld van €59,95  zit een donatie waardoor je al het verschil maken in het leven van iemand in nood.

Naast het ondersteunen van dit goede doel, zorgen we er ook voor dat jouw ervaring op het toernooi zelf onvergetelijk wordt. De inschrijfkosten gaan naar Stichting Homeplan en worden gebruikt voor de kosten van baanhuur, ballen en rackets, zodat je kunt genieten van hoogwaardige faciliteiten en een gezellige ervaring. Bovendien wordt er gezorgd voor heerlijk hapjes en drankjes (4), zodat je tussen de wedstrijden door kunt ontspannen en nieuwe connecties kunt maken in een warme en gastvrije omgeving.

Ons doel met dit toernooi is om zoveel mogelijk geld op te halen voor Stichting Homeplan. Om deze reden sponsoren wij zelf de reis- en verblijfskosten. Hierdoor zal elk moment dat jij op de baan staat en elk punt dat jij scoort, rechtstreeks bijdragen aan een veiliger (t)huis voor de allerarmsten in Wasbank (Zuid-Afrika). Het is niet alleen een toernooi, maar een beweging van solidariteit en compassie.

We nodigen spelers van alle niveaus uit om deel te nemen aan “Rally for Homes”. Of je nu een doorgewinterde professional bent, een enthousiaste amateur of gewoon graag een nieuw sportavontuur wilt proberen: er is een plekje voor jou in ons king of the court toernooi!

Op de foto zie je rechts een huis van Homeplan.

Ik wil doneren!Ik wil doneren!

De spelregels

  • De bal mag slechts één keer de grond raken, niet vaker.
  • De bal mag voor en na de stuit gespeeld worden.
  • De bal moet één keer stuiteren voordat het tegen het glas- of hekwerk kaatst.
  • Als de bal het hekwerk raakt voordat het over het net heen gaat, dan is er sprake van een fout.
  • Als de bal over het glas- of hekwerk wordt geslagen, dan telt dat als punt. Tenzij iemand van buiten de kooi de bal terugspeelt.
  • De bal mag jou en je medespeler niet raken, dan verlies je het punt.
  • Wissel bij iedere oneven game van kant.

Overtuigd van Rally for homes?

Meld je dan nu aan, er is plek voor 32 teams. Als je te laat bent en volgend jaar mee wil doen, stuur dan een mailtje naar info@www.klikdigital.nl, en we zorgen ervoor dat jij met jouw team volgend jaar verzekerd bent van een plekje!

Wie

Alle bedrijfsteams die mee willen doen. Iedereen is welkom!

Wat

King of the court padeltoernooi met 32 teams! Alleen aanmelden kan ook.

Waar

Peakz Utrecht, Mississippidreef 161, 3565 CE Utrecht

Wanneer

Donderdag 2 November 2023 van 15:00uur tot 18:00 uur

Kosten

€59,95 per deelnemer – inclusief hapjes en drankjes

Sponsorships

Mocht je geen mogelijkheid hebben om deel te nemen aan ons padel toernooi maar tóch een steentje bij willen dragen aan dit goede doel? Geen zorgen! Wij bieden ook de mogelijkheid om het padel toernooi te sponsoren. Hierbij draag je bij aan een het creëren van een veilig (t)huis voor de allerarmsten in Zuid-Afrika én aan de zichtbaarheid van jouw eigen bedrijf. Twee vliegen in één klap!

Als sponsor van ons Rally for Homes padel toernooi zul je profiteren van verschillende voordelen. Allereerst help je jouw/jullie bedrijfsimago te versterken door betrokken te zijn bij een nobel doel en een maatschappelijk relevant evenement. Jouw organisatie zal prominent worden vermeld in al onze communicatie naar de deelnemers, wat resulteert in verhoogde zichtbaarheid en positieve associaties met jouw/jullie bedrijf. Verder zullen wij jouw/jullie bedrijf ook erkennen en bedanken voor de sponsoring tijdens het toernooi zelf. Dit geeft jou de mogelijkheid om jouw/jullie bedrijf te presenteren aan een enthousiast publiek van deelnemers, waaronder ondernemers en eventuele medewerkers van verschillende bedrijven. We moedigen je ook aan om eventueel sponsor materiaal aan te leveren, zodat jullie merk nog beter kan profileren op en profiteren van dit evenement!

Wij bieden verschillende opties aan om ons padel toernooi te sponsoren:

 • Sponsor een deur: €80
 • Sponsor een deur met slot: €100
 • Sponsor een raam: €200
 • Sponsor het dak van een huis: €500
 • Sponsor de sanitaire voorzieningen: €1.500
 • Sponsor een compleet huis: €4.000

Elk van deze sponsormogelijkheden draagt bij aan de bouw van huizen en het verbeteren van de leefomstandigheden van de allerarmsten in Zuid-Afrika. Jouw bijdrage zal een directe en blijvende impact hebben op de gemeenschappen die we ondersteunen met onze bouwreis in november.

Mocht je vragen hebben over de bovenstaande sponsor opties, of willen sponsoren op een manier die beter past bij jullie specifieke behoeften en doelstellingen? Alles is mogelijk, neem contact met ons op en we zorgen dat het geregeld wordt! Wordt een gewaardeerde sponsor van dit bijzondere evenement of doneer direct (donaties zijn ook nog eens aftrekbaar van jullie winst)

Ik wil doneren!Ik wil doneren!
Open chat
1
👋Do you want to grow together online and achieve great results? 📈 Send us a message on WhatsApp and receive more information!