Home » Wolk Airbag | vergroten van zichtbaarheid en coversies voor Wolk Ouderen Airbag via Social kanalen

Vergroten van zichtbaarheid en coversies voor Wolk Ouderen Airbag via Social kanalen

Wolk_Digital_Movers

Over Wolk Airbag

Van Sinterklaasverrassing tot de Wolk hippe Airbag. Letterlijk met vallen en opstaan ​​zijn ze tot het product gekomen dat de Cloud nu is. Heupfracturen elimineren, daar staan ​​ze voor. En met die missie begonnen ze Wolk.

Vallen is een groot probleem bij ouderen. Zo zijn er jaarlijks meer dan 25.000 heupfracturen. Met de Wolk Airbag willen zij heupfracturen voorkomen en langer positief bijdragen aan het zelfstandig wonen van kwetsbare ouderen. De Wolk hip Airbag is de slimme heupbescherming om heupfracturen bij kwetsbare ouderen te voorkomen.

Google search ads, Google shopping ads, Facebook ads en Instagram ads

Voor Wolk Ouderen Airbag werken we continu aan sociale zichtbaarheid en sociale conversie. We combineren onze sociale inspanningen met een strategie voor Google-zoekadvertenties en Google Shopping-advertenties. De social campagnes worden geactiveerd met als doel het creëren van awareness, traffic en conversie.

Klant

Wolk Airbag (Nederland)

Startdatum

10 april 2020

Mathias_Digital_Movers

Will your successful case be here soon?

Ready to discover how we can move your business into digital growth with SEO, Google ads or social ads? Get in touch! We would love to help you.

+31 (0)30 22 72 922info@klikdigital.nlGrab a coffee