Home » Waste2Wear | Ocean Plastic Project

Ocean Plastic Project

Waste_2_Wear_Digital_Movers

Over Waste2Wear

Waste2Wear heeft een passie voor het verminderen van het plasticprobleem om de toekomst van onze planeet te verzekeren. Elke dag worden er tonnen plastic afval weggegooid. Dit plastic kan echter een levensvatbare, milieuvriendelijke en duurzame hulpbron zijn. We hebben te maken met een serieus plastic afvalprobleem, maar de oplossing ligt voor onze neus. We moeten meer verantwoordelijkheid nemen en zorg dragen voor ons huis, planeet aarde. We moeten heroverwegen hoe we onze waardevolle hulpbronnen gebruiken.

Hun missie is om de planeet te ontlasten van het plasticprobleem door producten te innoveren die zijn gemaakt van gerecyclede kunststoffen met behulp van traceerbare en transparante toeleveringsketens. Ze geloven dat afval pas afval is als we er niets mee doen.

Google ads, Social ads, LinkedIn ads and SEO

Dit Waste2Wear Ocean Plastic Project brengt belanghebbenden samen in een gezamenlijke inspanning om oplossingen te vinden om de plasticvervuiling in de oceanen te verminderen. Dit is een voorbeeld van samenwerking om diepgaande en positieve systeemverandering te bewerkstelligen.

Waste2wear, Universiteiten uit China en Nederland, ondersteund door het Nederlandse Consulaat in Shanghai, evenals Chinese NGO’s, en een groot aantal bedrijven, kwamen samen om dit probleem aan te pakken door middel van innovatie en bewustwording.

Het Waste2Wear Ocean Plastic Project heeft tot doel toeleveringsketens te ontwikkelen op basis van oceaanafval en stroomopwaarts onderzoek uit te voeren om bronnen van vervuiling te identificeren om de vooruitgang van nieuwe industrienormen en regelgevend beleid te ondersteunen.

Wij waren verantwoordelijk voor de volledige activering en optimalisatie van het Waste2Wear Ocean Plastic Project. Dit gebeurt door het optimaliseren van de website door middel van SEO, het opzetten van Google-advertentiecampagnes en het voeren van een bewustwordingscampagne via Social en LinkedIn. Samenwerking met merken als Wehkamp, ​​Claudia Strater, Expresso, Steps, Oililly en Promiss maakt deel uit van deze mooie campagne.

Klant

Waste2Wear (Nederland)

Startdatum

?

Mathias_Digital_Movers

Komt jouw succesvolle case hier binnenkort te staan?

Klaar om te ontdekken hoe we jouw bedrijf samen digitaal kunnen laten groeien met SEO, Google ads of Social ads? Neem contact op! Wij helpen je graag.

+31 (0)30 22 72 922info@klikdigital.nlLiever koffie?