Home » Tyre Club | 50% meer bandenwissels door een succesvolle SEA campagne

50% meer bandenwissels door een succesvolle SEA campagne

Tyreclub_Digital_Movers

Over Tyre Club

Tyre Club is ontstaan vanuit de visie dat het in de bandenwereld vaak om de band gaat en niet om de klant. Mensen hebben geen interesse in hun banden, vinden ze vies en duur. Banden vervangen, nieuwe banden kopen, banden wisselen terwijl je wacht in een koude cafetaria met vieze koffie. De meeste mensen ervaren banden als een gedoe.
Tyre Club gelooft dat met een betere klantervaring en meer service, mensen de band met hun banden zullen versterken. Banden zijn een belangrijk onderdeel van uw auto en dragen enorm bij aan de verkeersveiligheid, duurzaamheid en kostenbesparing.

Google ads and Social ads

Voor BySidde werken we continu aan social visibility en social conversie. Voorheen combineerden we onze social inspanningen met een Google Ads branded strategie. Tegenwoordig richten we ons vooral op het creëren van awareness, traffic, en conversie via Social ads. In het afgelopen jaar hebben we de conversie omhoog gedreven naar een ROAS van 74 waar we begonnen met een ROAS van 5,69 (juli 2019)

Client

Tyre Club (Netherlands)

Start datum

Juli 1, 2019

Website

www.tyreclub.nl

14

Meer omzet

20

ROAS

30

verhoging van het conversiepercentage

39

meer bezoekers
Mathias_Digital_Movers

Will your successful case be here soon?

Ready to discover how we can move your business into digital growth with SEO, Google ads or social ads? Get in touch! We would love to help you.

+31 (0)30 22 72 922info@klikdigital.nlGrab a coffee