Home » Travel Around | 1061% omzetstijging dankzij succesvolle Google zoekadvertenties

1061% omzetstijging dankzij succesvolle Google-zoekadvertenties

Logo_Travel_Around_Digital_Movers

Over Travel Around

Travel Around is opgericht in 2022, maar de mensen achter Travel Around hebben ruim 20 jaar ervaring in in het organiseren van avontuurlijke reizen voor jonge reizigers tussen de 18 en 37 jaar.

Onder het motto ‘Explore the Unknown’ organiseren wij avontuurlijke rondreizen voor nieuwsgierige reizigers tussen de 18 en 37 jaar, die buiten hun comfortzone durven te reizen, in contact met de lokale bevolking, de natuur en nog onbekende andere jonge reizigers. Stel je open voor het onverwachte! Je krijgt er herinneringen voor het leven voor terug.

Met hun missie en visie willen ze jonge reizigers verbinden met lokale culturen, ongerepte natuur én met elkaar, en tegelijkertijd de negatieve impact van toerisme verkleinen en de positieve impact vergroten. Bewust reizen kan een positieve bijdrage leveren aan cultuurbehoud, lokale werkgelegenheid en natuurbescherming.

Google zoekadvertenties

We gebruiken zoekadvertenties van Google om de juiste doelgroep te bereiken. De campagnes zijn opgebouwd rond verschillende reisbestemmingen.

Klant

Travel Around (Nederland)

Start datum

1 maart, 2023

1061

groei in omzet

25.67

ROAS

950

groei in conversies

550

groei in aantal nieuwe websitegebruikers
Mathias_Digital_Movers

Will your successful case be here soon?

Ready to discover how we can move your business into digital growth with SEO, Google ads or social ads? Get in touch! We would love to help you.

+31 (0)30 22 72 922info@klikdigital.nlGrab a coffee