Home » Sensoterra | Vergroten van wereldwijde zichtbaarheid en verkrijgen van B2B Leads

Vergroten van wereldwijde zichtbaarheid en verkrijgen van B2B Leads

sensoterra logo

Over Sensoterra

Van al het water op onze planeet is slechts 3% zoet water. Meer dan twee derde van deze hoeveelheid is niet beschikbaar omdat het opgesloten zit in ijskappen en gletsjers. Dat betekent dat minder dan 1% van al het water op aarde beschikbaar is voor menselijk gebruik en dat een tekort aan – of een teveel aan – water overal tot problemen leidt. Dit kan maar beter goed beheerd worden, maar als het niet gemeten kan worden, kan het ook niet beheerd worden. Het is onze missie om wereldwijd platforms en oplossingen voor waterbeheer mogelijk te maken. Wij helpen door ‘Making Sense of Water’ . Wij produceren eenvoudige, robuuste en goedkope draadloze bodemvochtsensoren die eenvoudig te implementeren en te integreren zijn.

Google zoekadvertenties

We gebruiken Google zoekadvertenties om de juiste doelgroep te bereiken, waardoor de zichtbaarheid en aantal leads in de B2B industrie vergroot wordt.

Klant

Sensoterra (Engels)

Start datum

1 oktober 2021

Mathias_Digital_Movers

Komt jouw succesvolle case hier binnenkort te staan?

Klaar om te ontdekken hoe we jouw bedrijf samen digitaal kunnen laten groeien met SEO, Google ads of Social ads? Neem contact op! Wij helpen je graag.

+31 (0)30 22 72 922info@klikdigital.nlLiever koffie?