Home » Max Health Club | Behalen van nieuwe inschrijvingen met als resultaat een ledenstop

Behalen van nieuwe inschrijvingen met als resultaat een ledenstop

Over Max Health Club

Max Health Club Den Haag is een gevestigde naam geworden voor de bewoners van Scheveningen, Archipelbuurt, Benoordenhout, Voorburg en alle omliggende wijken. Als een van de beste sportscholen in Den Haag presenteert Max Health Club zich als de familieclub waar gezondheid en fitness op de eerste plaats komen. Vanwege het grote succes van Max Health Club Klein Zwisterland, heeft Max Health Club in 2022 een nieuwe locatie geopend in Voorbug, genaamd Aan de Vliet. Deze nieuwe locatie bevat een fitnessruimte van 1000m2, een 25m2 lang zwembad, een uitgebreide wellness, 9 squashbanen, fysiotherapeut, kinderopvang en een uitgebreideh horeca.

Niet alleen volwassenen kunnen hier hun tijd goed doorbrengen, ook de allerkleinste leden zijn verzekerd van een leuke tijd. Naast de kinderopvang die de sportschool biedt, kunnen junioren ook deelnemen aan verschillende gymlessen en het behalen van hun zwemdiploma. Zijn ze al wat ouder? Dan kunnen ze zelfs meedoen met het fitnesscentrum onder begeleiding van een professionele trainer.

Google Ads & Meta Ads

We werken voortdurend aan sociale zichtbaarheid en sociale conversie voor Max Health Club. We combineren Meta advertenties met een Google zoekadvertentie om de zichtbaarheid te vergroten.  Alle campagnes worden geactiveerd met het doel om bewustzijn en verkeer te creëren, maar ook om leads te genereren in de vorm van fitnessabonnementen. Voor de nieuwe club Aan de Vliet en de Max Made Me Do It campagnes gebruiken we ook Google Performance Max campagnes om via diverse kanalen van Google zichtbaar te zijn.

Klant

Max Health Club (Nederlands)

Start datum

1 januari 2019

Mathias_Digital_Movers

Komt jouw succesvolle case hier binnenkort te staan?

Klaar om te ontdekken hoe we jouw bedrijf samen digitaal kunnen laten groeien met SEO, Google ads of Social ads? Neem contact op! Wij helpen je graag.

+31 (0)30 22 72 922info@klikdigital.nlLiever koffie?