Home » Mambo Reizen | Ontdek Costa Rica, Cuba, Elba and Pakostane

Ontdek Costa Rica, Cuba, Elba en Pakostane

Mambo_Digital_Movers

Over Mambo Reizen

Mambo biedt jou de mogelijkheid om de reizen van je persoonlijke ’travel wishlist’ af te vinken. Of je nu begint met een bestemming dicht bij huis, aan je eerste backpackavontuur begint of al een ervaren wereldreiziger bent. Zij hebben de kennis, ervaring en het aanbod om je elke keer weer een onvergetelijke reiservaring te bezorgen.

Mambo is al bijna 25 jaar dé specialist in avontuurlijke vakanties, gemaakt voor en door reizigers tussen de 18 en 39 jaar. Bij Mambo zit het reizen in het bloed. Het is hun levensstijl en die delen ze graag met jou.

Zij geloven dat reizen een avontuur moet zijn. Een manier om de wereld te ontdekken. En jezelf. Om nieuwe mensen te leren kennen, zowel locals als reisgenoten. Met wie je reiservaringen deelt en onvergetelijke herinneringen creëert. Reizen wordt zo de tijd van je leven.

YouTube ads en Social ads

Binnen deze campagne testte Nathan de Vries (influencer) de reizen van Mambo en ging naar Costa Rica, Cuba, Elba en Pakostane om het Mambo gevoel te ervaren en of deze reizen geschikt zijn voor de doelgroep. Hun reizen nemen je mee van de gebaande paden. In het Nederlands betekent dit “Van Het Padje”.

We combineerden onze sociale inspanningen met een YouTube ads strategie. De sociale campagnes zijn geactiveerd met als doel het creëren van awareness, en het genereren van website traffic en conversies.

Klant

Mambo Reizen (Netherlands)

Start datum

April 1, 2018

Website

www.mambo.nl

Mathias_Digital_Movers

Komt jouw succesvolle case hier binnenkort te staan?

Klaar om te ontdekken hoe we jouw bedrijf samen digitaal kunnen laten groeien met SEO, Google ads of Social ads? Neem contact op! Wij helpen je graag.

+31 (0)30 22 72 922info@klikdigital.nlLiever koffie?