Home » Keune Haircosmetics & Gouden Televizier-Ring | Content campagne

Keune Haircosmetics & Gouden Televizier-Ring content campagne

Keune_Digital_Movers
Televizier_Digital_Movers

Over Keune Haircosmetics

Keune Haircosmetics maakt sinds 1922 haarproducten voor professionals. We hebben een missie! Als familiebedrijf zijn ze er sterk van overtuigd dat het hun verantwoordelijkheid is om voor de planeet en de mensen te zorgen. Dit doen zij via ons duurzaamheidsprogramma Keune Cares. Niet alleen voor zichzelf, maar vooral voor toekomstige generaties.

Over Gouden Televizier-Ring

De Gouden Televizier-Ring is een jaarlijks gala waar de belangrijkste Nederlandse prijzen voor televisieprogramma’s worden uitgereikt.

Content creation, Facebook ads and Instagram ads

Wij mochten de content campagne voor Keune Haircosmetics maken voor de Gouden Televizier Ring. Keune Haircosmetics was de hoofdsponsor van dit evenement en wij waren verantwoordelijk voor het opzetten van de content die via alle kanalen van de Televizier werd geactiveerd. We hebben deze campagne gemaakt met de gedachte om mensen te activeren door verschillende kapsels te presenteren voor naar een gala gaan. Deze zijn landelijk door Televizier geactiveerd voor het creëren van bereik voor Keune Haircosmetics. We gebruikten Social, advertorials en media van de Televizier om de campagne bij hun doelgroep te activeren.

Klant

Keune Haircosmetics & Gouden Televizier-Ring (Nederland)

Startdatum

10 oktober 2019

Mathias_Digital_Movers

Komt jouw succesvolle case hier binnenkort te staan?

Klaar om te ontdekken hoe we jouw bedrijf samen digitaal kunnen laten groeien met SEO, Google ads of Social ads? Neem contact op! Wij helpen je graag.

+31 (0)30 22 72 922info@klikdigital.nlLiever koffie?