Home » Financieel Zeker | Naamsbekendheid vergroten voor Feel Good Finance

FinanceNaamsbekendheid vergroten voor Feel Good Finance

Financieel Zeker_Digital_Movers

Over Financieel Zeker

Financieel Zeker is een financiële dienstverlener met een heldere visie en oprechte missie. Samen hebben deze alles te maken met het realiseren van brede welvaart voor mens, milieu en samenleving. Feel Good Finance: zo noemen ze het. Hun adviseurs zijn er voor gedegen hypotheekadvies, inzicht in verzekeringen en het bewust opbouwen van vermogen.

Ze werken zelfstandig, zijn gekwalificeerd en voelen zich betrokken. Ze doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u zich niet alleen financieel veilig voelt, maar dat u dat ook bent.

Facebook ads, Google search ads and Instagram ads

Voor Financieel Zeker hebben we verschillende campagnes gemaakt om de naamsbekendheid van hun duurzame concept ‘Feel Good Finance’ te vergroten.

We gebruiken Facebook-advertenties, Instagram-advertenties en Google-zoekadvertenties om de juiste doelgroep te bereiken. De campagnes worden geactiveerd met als doel het creëren van bekendheid en het genereren van websiteverkeer voor Financieel Zeker.

Klant

Financieel Zeker (Nederland)

Startdatum

1 Januari, 2022

Mathias_Digital_Movers

Will your successful case be here soon?

Ready to discover how we can move your business into digital growth with SEO, Google ads or social ads? Get in touch! We would love to help you.

+31 (0)30 22 72 922info@klikdigital.nlGrab a coffee