Home » De PMU Studio | 700% toename in PMU boekingen via Google zoekadvertenties

700% toename in PMU-boekingen via Google-zoekadvertenties

PMU_Studio_DIgital_Movers

Over de PMU Studio

Oprichtster van de PMU Studio, Margriet, wist vanaf kinds af aan dat ze graag met haar handen werkte en met beauty bezig was. Een aantal jaar geleden onderging ze zelf een powderbrow behandeling en wist ze: dit is wat ik wil. Op haar 35e volgde ze de opleiding Allround Permanent Make-up specialist bij Skinquip Nederland en tegenwoordig runt ze haar eigen PMU studio in Utrecht.

 

PMU is het inbrengen van pigmenten in de epidermis (lederhuid). Dit gebeurt met een pen waarin een naald/hygiënemodule wordt geplaatst. Permanente make-up is semi permanent: door onder andere ultraviolet licht en door het natuurlijke vernieuwen van de huid door schuren en wrijving, zal de pigmentatie na 1 tot 4 jaar vervagen.

.

Google zoek-advertenties

We gebruiken zoekadvertenties van Google om de juiste doelgroep te bereiken. Het doel van de zoekcampagne op Google is om minimaal 8 boekingen per maand te realiseren. Binnen een half jaar is het aantal klanten van 1 klant per maand naar 7 à 8 klanten per maand gestegen. Dit is een stijging van meer dan 700% in klanten per maand. Daarnaast behaalde ze voordat we begonnen met Google zoekadvertenties zo’n 7 contactmomenten per maand, waarbij de gemiddelde contactmomenten nu op 50 per maand liggen. Dit is ook een stijging van meer dan 700%.

Klant

De PMU Studio (Nederland)

Start datum

November, 2022

PMU_Studio_DIgital_Movers_1
PMU_Studio_DIgital_Movers_2
Mathias_Digital_Movers

Will your successful case be here soon?

Ready to discover how we can move your business into digital growth with SEO, Google ads or social ads? Get in touch! We would love to help you.

+31 (0)30 22 72 922info@klikdigital.nlGrab a coffee