Home » DAK Kindercentra | 14% omzetstijging dankzij succesvolle Google-advertenties en sociale-advertentiecampagnes

14% omzetstijging dankzij succesvolle Google-advertenties en sociale-advertentiecampagnes

DAK_Digital_Movers

Over DAK Kindercentra

DAK Kindercentra bieden al meer dan 100 jaar professionele kinderopvang in Den Haag, Voorburg en Rijswijk. Zij bieden hoogwaardige kinderopvang aan kinderen van 0 tot 12 jaar: dagopvang, peuteropvang, schoolurenopvang, buitenschoolse opvang en vakantieopvang. Bij DAK Kindercentra verwelkomen ze iedereen en respecteren ze de diversiteit van ieders achtergrond. Ze stimuleren en ondersteunen kinderen en jongeren om vaardige en (veerkrachtige) sterke mensen te zijn, ook omdat de wereld om ons heen snel verandert.

Google ads en Social ads

Voor DAK Kindercentra maken we twee verschillende leadgeneratiecampagnes, beide met een ander doel. Eén campagne is gericht op het realiseren van nieuwe aanmeldingen voor kinderopvang. De andere campagne is een wervingscampagne gericht op het vinden van nieuwe medewerkers voor DAK Kindercentra.

We gebruiken Google-advertenties en Social-advertenties om de juiste doelgroep te bereiken. De campagnes worden geactiveerd met als doel bewustwording te creëren, website traffic te genereren en leads te realiseren voor DAK Kindercentra.

Klant

DAK Kindercentra (Nederland)

Startdatum 

?

Mathias_Digital_Movers

Will your successful case be here soon?

Ready to discover how we can move your business into digital growth with SEO, Google ads or social ads? Get in touch! We would love to help you.

+31 (0)30 22 72 922info@klikdigital.nlGrab a coffee