Home » Craft | Benelux team Sunweb activatie voor Collaboration Equals Innovation

Benelux team Sunweb activatie voor Collaboration Equals Innovation

Craft_Digital_Movers

Over Craft

Craft is een product van zweet en pijn, van wind en regen, van vallen en opstaan, en de euforie die ervaren wordt bij het verleggen van je uithoudingsvermogen. Of het nu op de Olympische Spelen is of thuis, in het bos of op straat, ze gaan altijd voor optimale prestaties. Net als jij, is hun functionele sportkleding opgevoed om te racen.

Bij Craft zijn ze bloedserieus over sportkleding en gepassioneerd over elk detail dat je helpt het meeste uit je sport te halen. Daarom staat prestatie centraal bij het merk Craft.

Facebook ads en Instagram ads

In 2018 maakten we deel uit van de Craft Benelux Team Sunweb activatie: Collaboration Equals Innovation. Twee krachtpatsers komen samen in de meest opwindende samenwerking van het komende seizoen. Gedreven door innovatie en geavanceerde prestaties, zijn Craft en Team Sunweb voorbestemd om de wereld stormenderhand te veroveren. Benen en geesten die nooit opgeven. Een teamgeest in een klasse apart. En innovatieve prestatiekleding met een krachtige uitstraling, ontworpen voor epische momenten. Laten we gaan.

We ondersteunden deze campagne met onze kennis van data en het creëren van een doordachte online marketingtrechter. Allemaal met als doel om consumenten van merkbekendheid naar conversie te leiden.

Klant

Craft Sportswear (Nederland)

Startdatum

25 mei 2018

Mathias_Digital_Movers

Komt jouw succesvolle case hier binnenkort te staan?

Klaar om te ontdekken hoe we jouw bedrijf samen digitaal kunnen laten groeien met SEO, Google ads of Social ads? Neem contact op! Wij helpen je graag.

+31 (0)30 22 72 922info@klikdigital.nlLiever koffie?