Home » Compex Zweden | Lancering van Google Search- en Google Shopping-campagnes om de Zweedse markt te betreden

Lancering van Google Search- en Google Shopping-campagnes om de Zweedse markt te betreden

Compex_Digital_Movers

About Compex Sweden

Compex is de wereldleider geworden in draagbare spierstimulatoren die de prestaties en het herstel in de sport helpen verbeteren. De vlaggenschiptechnologie van Compex voor spierstimulatie is essentieel voor professionals in de gezondheidszorg en de meest veeleisende atleten. Het is nu een algemeen bekende trainingstechniek die voortkomt uit een ongeëvenaarde expertise en wordt gebruikt voor fysieke voorbereiding, spierherstel, blessurepreventie en pijnbehandeling in sport en fitness.

Google search ads and Google shopping ads

We creëren verschillende inhoudscampagnes voor draadloze spierstimulatoren van het hoogste niveau voor Compex Zweden, ontworpen voor atleten die regelmatig trainen en strijden. We gebruiken Google zoekadvertenties en Google Shopping advertenties om de juiste doelgroep te bereiken. De campagnes zijn opgebouwd rond zowel lager als hoger geprijsde productassortimenten.

Client

Compex Sweden (Sweden)

Startdatum

1 Februari 2022

Mathias_Digital_Movers

Komt jouw succesvolle case hier binnenkort te staan?

Klaar om te ontdekken hoe we jouw bedrijf samen digitaal kunnen laten groeien met SEO, Google ads of Social ads? Neem contact op! Wij helpen je graag.

+31 (0)30 22 72 922info@klikdigital.nlLiever koffie?