Home » Compex Verenigd Koninkrijk | 14% omzetstijging dankzij succesvolle Google- en sociale-advertentiecampagnes

14% omzetstijging dankzij succesvolle Google-advertenties en sociale-advertentiecampagnes

Compex_Digital_Movers

Over Compex United Kingdom

Compex is uitgegroeid tot de wereldleider in draagbare spierstimulatoren die helpen prestaties en herstel in de sport te verbeteren. Compex’ vlaggenschip spierstimulatie technologie is een essentieel onderdeel voor professionals in de gezondheidszorg en de meest veeleisende atleten. Het is nu een alom bekende trainingstechniek die voortkomt uit een ongeëvenaarde expertise, gebruikt voor fysieke voorbereiding, spierherstel, blessure preventie en pijnbehandeling in sport en fitness.

Google ads and Social ads

We creëren verschillende content campagnes voor de top range draadloze spierstimulatoren voor Compex Verenigd Koninkrijk, ontworpen voor atleten die regelmatig trainen en wedstrijden lopen. We gebruiken Google ads en Social ads om de juiste doelgroep te bereiken. De campagnes zijn opgebouwd rond zowel lager als hoger geprijsde productreeksen. Voor elk assortiment maken we campagnes met verschillende doelen om de doelgroep van Compex Verenigd Koninkrijk optimaal te bereiken.

Client

Compex Verenigd Koninkrijk (Verenigd Koninkrijk)

Start date

April 1, 2021

14

growth in Omzet

20

ROAS

30

Groei in conversies

39

groei in gebruikers
Mathias_Digital_Movers

Komt jouw succesvolle case hier binnenkort te staan?

Klaar om te ontdekken hoe we jouw bedrijf samen digitaal kunnen laten groeien met SEO, Google ads of Social ads? Neem contact op! Wij helpen je graag.

+31 (0)30 22 72 922info@klikdigital.nlLiever koffie?