Home » Compex Oostenrijk | Lancering van Google search- en Google Shopping-campagnes op de Oostenrijkse markt

Lancering van Google search- en Google Shopping-campagnes op de Oostenrijkse markt

Compex_Digital_Movers

Over Compex Oostenrijk

Compex is de wereldleider geworden in draagbare spierstimulatoren die de prestaties en het herstel in de sport helpen verbeteren. De vlaggenschiptechnologie van Compex voor spierstimulatie is essentieel voor professionals in de gezondheidszorg en de meest veeleisende atleten. Het is nu een algemeen bekende trainingstechniek die voortkomt uit een ongeëvenaarde expertise en wordt gebruikt voor fysieke voorbereiding, spierherstel, blessurepreventie en pijnbehandeling in sport en fitness.

Google search ads en Google shopping ads

We creëren verschillende contentcampagnes voor de topklasse draadloze spierstimulatoren voor Compex Oostenrijk, ontworpen voor atleten die regelmatig trainen en strijden. We gebruiken Google-advertenties om de juiste doelgroep te bereiken. De campagnes zijn opgebouwd rond zowel lager als hoger geprijsde productassortimenten. Voor elk assortiment maken we campagnes met verschillende doelen om de doelgroep van Compex Oostenrijk optimaal te bereiken.

Klant

Compex Oostenrijk (Oostenrijk)

Start datum

1 maart, 2022

Mathias_Digital_Movers

Komt jouw succesvolle case hier binnenkort te staan?

Klaar om te ontdekken hoe we jouw bedrijf samen digitaal kunnen laten groeien met SEO, Google ads of Social ads? Neem contact op! Wij helpen je graag.

+31 (0)30 22 72 922info@klikdigital.nlLiever koffie?