Home » Compex Nederland | 2250% omzetstijging dankzij succesvolle Google ads en Social ads campagnes

2250% omzetstijging dankzij succesvolle Google ads en Social ads campagnes

Compex_Digital_Movers

Over Compex Netherlands

Compex is uitgegroeid tot de wereldleider in draagbare spierstimulatoren die helpen prestaties en herstel in de sport te verbeteren. Compex’ vlaggenschip spierstimulatie technologie is een essentieel onderdeel voor professionals in de gezondheidszorg en de meest veeleisende atleten. Het is nu een alom bekende trainingstechniek die voortkomt uit een ongeëvenaarde expertise, gebruikt voor fysieke voorbereiding, spierherstel, blessure preventie en pijnbehandeling in sport en fitness.

Google ads and Social ads

We creëren verschillende content campagnes voor het top assortiment draadloze spierstimulatoren voor Compex Nederland, ontworpen voor atleten die op regelmatige basis trainen en wedstrijden lopen. We gebruiken Google ads en Social ads om de juiste doelgroep te bereiken. De campagnes zijn opgebouwd rond zowel lager als hoger geprijsde productreeksen. Voor elk assortiment maken we campagnes met verschillende doelen om zo optimaal mogelijk de doelgroep van Compex Nederland te bereiken.

Klanten

Compex Netherlands (Netherlands)

Start datum

April 1, 2021

2250

Groei in omzet

1555

Groei in transacties

6

Groei in conversie ratio

1588

Groei in bezoekers
Mathias_Digital_Movers

Komt jouw succesvolle case hier binnenkort te staan?

Klaar om te ontdekken hoe we jouw bedrijf samen digitaal kunnen laten groeien met SEO, Google ads of Social ads? Neem contact op! Wij helpen je graag.

+31 (0)30 22 72 922info@klikdigital.nlLiever koffie?