Home » Compex Duitsland | 1210% omzetstijging dankzij succesvolle Google-zoek- en Google Shopping-campagnes

1210% omzetstijging dankzij succesvolle Google-zoek- en Google Shopping-campagnes

Compex_Digital_Movers

Over Compex Germany

Compex is de wereldleider geworden in draagbare spierstimulatoren die de prestaties en het herstel in de sport helpen verbeteren. De vlaggenschiptechnologie van Compex voor spierstimulatie is essentieel voor professionals in de gezondheidszorg en voor de meest veeleisende atleten. Het is nu een algemeen bekende trainingstechniek die voortkomt uit een ongeëvenaarde expertise en wordt gebruikt voor fysieke voorbereiding, spierherstel, blessurepreventie en pijnbehandeling in sport en fitness.

Google search ads and Google shopping ads

We creëren verschillende contentcampagnes voor de topklasse draadloze spierstimulatoren voor Compex Duitsland, ontworpen voor atleten die regelmatig trainen en strijden. We gebruiken Google zoekadvertenties en Google Shopping advertenties om de juiste doelgroep te bereiken. De campagnes zijn opgebouwd rond zowel lager als hoger geprijsde productassortimenten.

Klant

Compex Duitsland (Duitsland)

Startdatum

1 april 2021

1210

growth in revenue

8

ROAS

1187

growth in transactions

1254

growth in new website users
Mathias_Digital_Movers

Komt jouw succesvolle case hier binnenkort te staan?

Klaar om te ontdekken hoe we jouw bedrijf samen digitaal kunnen laten groeien met SEO, Google ads of Social ads? Neem contact op! Wij helpen je graag.

+31 (0)30 22 72 922info@klikdigital.nlLiever koffie?