Home » Compex België | 758% meer inkomsten dankzij succesvolle Google ads en Social ads campagnes

758% meer inkomsten dankzij succesvolle Google ads en Social ads campagnes

Compex_Digital_Movers

Over Compex België

Compex is uitgegroeid tot de wereldleider in draagbare spierstimulatoren die helpen prestaties en herstel in de sport te verbeteren. Compex’ vlaggenschip spierstimulatie technologie is essentieel voor professionals in de gezondheidszorg en de meest veeleisende atleten. Het is nu een alom bekende trainingstechniek die voortkomt uit een ongeëvenaarde expertise, gebruikt voor fysieke voorbereiding, spierherstel, blessurepreventie en pijnbehandeling in sport en fitness.

Google ads and Social ads

We creëren verschillende content campagnes voor de top range draadloze spierstimulatoren voor Compex België, ontworpen voor atleten die regelmatig trainen en wedstrijden lopen. We gebruiken Google ads en Social ads om het juiste doelpubliek te bereiken. De campagnes zijn opgebouwd rond zowel lager als hoger geprijsde productgamma’s. Voor elk gamma creëren we campagnes met verschillende doelstellingen om zo optimaal mogelijk het doelpubliek van Compex België te bereiken.

Klant

Compex Belgium (Belgium)

Start datum

April 1, 2021

758

Groei in Omzet

1486

Groei in bezoekers

4883

Groei in bezoekers

5529

groei in nieuwe bezoekers
Mathias_Digital_Movers

Komt jouw succesvolle case hier binnenkort te staan?

Klaar om te ontdekken hoe we jouw bedrijf samen digitaal kunnen laten groeien met SEO, Google ads of Social ads? Neem contact op! Wij helpen je graag.

+31 (0)30 22 72 922info@klikdigital.nlLiever koffie?