Skip to main content
Home » Partners

Teamwork makes the dream work

Onze partners

We geloven sterk in een holistische benadering om tot het grootste succes te komen, door het inspelen op alle fases van klantreis van een klant. Daarom werken we samen met verschillende partners op het gebied van communicatie, PR, publiciteit en content creatie.

Communicatie, PR en publiciteit

De Wolven

De Wolven is hét pr- en communicatiebureau in Amsterdam dat raakt met verhalen die positief bijdragen. Zij zorgen dat jouw publiek in beweging komt en je boodschap écht impact maakt. Samen met jou ontwikkelen ze slimme strategieën, concepten en campagnes waarbij het resultaat voorop staat. Rake verhalen dus, voor mensen, organisaties en merken. En het liefst ook voor de wereld. Elke stap vooruit, groot of klein, verdient het om bij stil te staan.

PR zien zij als het resultaat van de juiste strategie, waarbij nieuws, timing, creativiteit en een heldere boodschap essentieel zijn. Ze halen voor hun klanten niet alleen de nieuwswaarde van hun boodschap naar boven, maar brengen die ook op het juiste moment onder de aandacht, bij de juiste media (print, blogs, radio, televisie) en personen (journalisten, influencers, redacteuren).

Ze gaan verder dan alleen een persbericht schrijven en versturen. Wat ze doen loopt uiteen van ‘free publicity’-activiteiten tot betaalde samenwerkingen en alle denkbare tussenvormen zoals persevents, pr-stunts of persoonlijke mediabenadering. Daarnaast kunnen ze ondersteunen bij het schrijven van persberichten, het opstellen en uitrollen van een publiciteitsplan, en als er, in het ergste geval, sprake is van negatieve publiciteit zorgen we voor een solide crisiscommunicatieplan.

Voor hun klanten werken we op projectbasis waarbij ze in korte tijd aandacht voor een specifiek onderwerp genereren, maar ze kunnen ook de volledige press desk-taak op ons nemen. Ze zijn dan vaak een onderdeel van het communicatieteam en nemen de verantwoordelijk voor alle persactiviteiten gedurende een lange periode.

Videoproductie en animatie

BKN Productions

BKN-Productions is dé go-to studio voor high-end, out-of-the-box videoproducties. Ze zijn een full-service videoproductiebedrijf in Den Haag. Met meer dan 10 jaar ervaring kunnen ze allerlei soorten videoproducties creëren, of het nu concepting, animatie (2D en 3D), droneproductie, (product)fotografie of een complete digitale marketingcampagne is.

Zij geloven dat videoproducties altijd custom projecten zijn. Of je nu al jaren in de running bent of net begint, ze willen dat jij in staat bent om jouw brand te profileren met fantastisch videomateriaal en jouw naam bekend te maken. Daarom werken ze met een klein, in-house team van zowel senior als junior talenten. Zo kunnen zij al hun klanten, ongeacht hoe groot of klein ze zijn, voorzien van persoonlijke, professionele en creatieve videocontent.

Filmen zonder strategie is hetzelfde als schieten met een leeg magazijn; nutteloos en, eerlijk gezegd, zonde van je tijd en geld. Maar met de juiste technieken, een doordachte strategie en duidelijke targets kan je iedere keer weer de bull’s eye raken. Daarom zien zij zichzelf als een strategisch videopartner; zij kunnen jou helpen om een gericht plan voor jouw (video)content op te stellen zodat je betere resultaten kan boeken dan je in gedachten had.

taggrs_normal_partner
Server Side Tracking

TAGGRS

TAGGRS, ontworpen voor adverteerders, marketingbureaus en bedrijfseigenaren wereldwijd, heeft zich gevestigd als een toonaangevend platform in de wereld van Server Side Tracking. De missie van TAGGRS is het bieden van geavanceerde oplossingen die de tracking van websites mogelijk maakt door gebruik te maken van first party data verzameling in plaats van third party data verzameling. Deze Server Side benadering verzekert data die accurater, betrouwbaarder en meer in lijn is met wet- en regelgeving dan bij traditionele third party tracking. Hierdoor kunnen bedrijven cruciale inzichten verkrijgen in het gedrag van gebruikers en zo de prestaties van hun websites aanzienlijk kunnen verbeteren.

Als een TAGGRS Server Side Certified Partner onderscheiden we ons door onze grondige kennis en expertise in het domein van Server Side Tracking, gebruikmakend van zowel Google Tag Manager als TAGGRS. Onze status geeft ons toegang tot premium ondersteuning en exclusieve mogelijkheden tot bètafuncties, wat ons in staat stelt om voorop te blijven lopen in onze sector en excellente service te bieden aan onze klanten.

Open chat
1
👋Do you want to grow together online and achieve great results? 📈 Send us a message on WhatsApp and receive more information!