Skip to main content
Home » Over Klik digital

Over Klik Digital

Klik digital

Klik digital is een jong online marketing bureau dat bedrijven en organisaties richting digitale groei beweegt. Wij helpen bedrijven hun doelgroep(en) de juiste interactieve content te bieden tijdens hun unieke klantreis, van merkbekendheid tot aankoop, via betaalde en organische marketing kanalen.

Wij geloven dat visueel interactieve inhoud de levensader is van merkbetrokkenheid, terwijl activering en optimalisatie conversie en online zichtbaarheid stimuleren.

Daarnaast geloven wij sterk in een holistische benadering om in te spelen op alle fasen in de reis van een klant om het grootste succes te behalen. Daarom werken we samen met verschillende partners op het gebied van communicatie en PR, en content creatie.

Zo brengen we kansen in beeld, geven we invulling aan online doelstellingen, zorgen we voor zichtbaarheid en conversie en laten we bedrijven online groeien.

Samen naar de top

Met goed resultaat en groei als belangrijkste streven, helpen we jou als klant om het beste uit jouw organisatie te halen. Dit doen we samen als partners. Als professionele online marketing partner geven we je eerlijk advies. Altijd op maat, met als doel om jouw organisatie digitaal te laten groeien. Vanzelfsprekend gaat dit in goed overleg met elkaar, een echte samenwerking dus. Want samen bereik je meer dan alleen.

Altijd in ontwikkeling

Nieuwe dingen proberen, kansen omarmen en uitdagingen aangaan in een markt en wereld die constant in beweging is. Elke dag helpen we elkaar en proberen we samen te groeien door een stapje buiten onze, maar ook buiten jullie, comfortzone te zetten.

Wij geloven erin dat onze mensen het gelukkigst zijn en het beste functioneren wanneer ze de ruimte krijgen om te zijn wie ze zijn en te acteren vanuit hun eigen kracht. Daarom krijgt iedereen in ons team de ruimte om zijn of haar eigen groei- en leer pad vorm te geven en te bewandelen. Zowel op professioneel als op persoonlijk vlak. Zo krijgt iedereen binnen ons team de kans om diverse online marketing trainingen te volgen en organiseren we geregeld kennissessies met elkaar, zodat iedereen zich elke dag een klein beetje verder kan ontwikkelen. Want als onze mensen groeien, dan doen onze klanten dat ook.

Extreem eigenaarschap

We gaan voor extreem eigenaarschap. Wat betekent dit? Wij zijn een team dat “ownership” neemt over de uit te voeren taken en de groei van onze klanten. Met deze taak nemen wij altijd zelf verantwoordelijkheid voor de groei van een ander maar ook voor onszelf. Op persoonlijk en professioneel gebied zullen wij ons voor 100% committeren aan de gestelde doelen en verwachtingen.

Gecertificeerd Google Business Partner

Een Google Partner is een online marketing bureau met gecertificeerde professionals die door Google zijn opgeleid. Er zijn meerdere certificaten te verkrijgen van Google, bijvoorbeeld voor Google Ads en Google Analytics. De Google Ads-certificering is een professionele accreditatie die Google toekent aan mensen die een bewezen staat van dienst hebben in het gebruik van Google Ads-functies. De professionals moeten regelmatig opnieuw deelnemen aan de certificering omdat de certificaten na verloop van tijd verlopen. Dit om de specialisten scherp en up-to-date te houden.

Als onderdeel van het programma moeten we niet alleen trainingen en beoordelingen van Google volgen, maar moeten we ook voldoen aan een minimumeis in advertentie uitgaven. Op deze manier kunnen we bewijzen dat we onze theorie in de praktijk kunnen brengen door een gezond bedrag te besteden aan real-life activiteiten. Daarnaast moeten we duurzame groei van ons klantenbestand aantonen.

google-partner-DigitalMovers
Meta_Business_Partner_Digital_Movers

Gecertificeerd Meta Business Partner

Een Facebook Business Partner is een online marketing bureau dat namens merken of andere bedrijven advertentiecampagnes beheert en aan de volgende criteria voldoet:

  • Minimaal vereiste besteding van advertentieaccounts.
  • Minimumpercentage advertenties met automatische plaatsingen op Facebook, Instagram of Audience Network.
  • Minimaal percentage media-investeringen versus directe responsdoelen om zinvolle bedrijfsresultaten voor klanten te realiseren.
  • Minimum aantal actieve pagina’s die zijn gekoppeld aan advertentieaccounts met een minimale besteding van $ 10.000.

Wim Hof Method Fundamentals badge

De Wim Hof Methode is ontwikkeld door de Iceman Wim Hof en combineert de krachten van koude training, ademhaling en mindset/focus. Door verschillende oefeningen zorgt de Wim Hof Methode ervoor dat je weer in je kracht komt te staan, je balans kunt vinden en je zowel fysiek als mentaal sterker voelt dan ooit.

Omdat wij geloven dat je het gelukkigst bent en het beste presteert als je de ruimte krijgt om te zijn wie je bent en te handelen vanuit je eigen kracht en passie – en omdat we je graag willen ondersteunen bij het vinden van de perfecte balans tussen werken, groeien en ontspannen – is deelnemen aan een Wim Hof workshop een vast onderdeel geworden van het persoonlijke ontwikkelingsprogramma voor al onze mensen.

Wim_Hof_Badge_Digital_Movers
Mathias_Digital_Movers

Neem contact op met één van onze online marketing specialisten

Klaar om te ontdekken hoe we jouw bedrijf samen digitaal kunnen laten groeien met SEO, Google ads of social ads? Neem contact op! Wij helpen je graag.

+31 (0)30 22 72 922info@klikdigital.nlLiever koffie?
Open chat
1
👋Do you want to grow together online and achieve great results? 📈 Send us a message on WhatsApp and receive more information!