Skip to main content

Digital Movers groeit snel en we zijn blij dat Rosanne Nawijn nu bijna een jaar onze Digital Movers familie versterkt. Aangezien ze er al sinds februari is, is het hoog tijd om haar voor te stellen!

 

 

Wat is jouw rol bij Digital Movers?

Als online marketeer bij Digital Movers ben ik verantwoordelijk voor het vergroten van de naamsbekendheid en betrokkenheid, en het stimuleren van websiteverkeer en verkopen door middel van advertenties met als doel bedrijven richting digitale groei te bewegen. Mijn interesse ligt bij zowel het creatieve als het analytische aspect van digitale marketing. Daarom vind ik het erg leuk verantwoordelijk te zijn voor de content op onze eigen website en social media kanalen. Daarnaast betrekt Mathias mij bij de ontwikkeling en strategie van het bedrijf, wat mij op een heel andere manier uitdaagt en ook in deze richting laat groeien.

 

Hospitality meets Digital Marketing

 

Ik ben begonnen met een beachlor Bedrijfskunde aan de Hotel Management School Maastricht, waar ik afstudeerde in marketing. Omdat deze bachelor vrij breed georiënteerd is, voelde ik me niet gespecialiseerd genoeg om een marketingrol te vervullen. De combinatie van willen doorstuderen, nog niet fulltime willen werken en mijn interesse om kennis en vaardigheden op het gebied van digitale marketing te vergroten, hebben ervoor gezorgd da tik een tweede studie ben gaan doen. Vervolgens ben ik afgestudeerd aan de universiteit met een MSc Bedrijfskunde, gespecialiseerd in Digital Marketing en Sustainable Marketing. Tijdens deze master heb ik een basisopleiding fotografie en Photoshop gevolgd aan de Nederlandse Fotovakschool. Aangezien ik de creatieve kant van marketing ook erg leuk vind, voelde dit als een logische stap en toegevoegde waarde naast mijn master.

 

Wat vind je het leukst aan digitale marketing?

Ik vind het leuk dat digitale marketing altijd in ontwikkeling is. Ik vind het fascinerend dat er razendsnel nieuwe trends en ontwikkelingen ontstaan, waar direct op ingespeeld kan en moet worden. Ik hou van uitdagingen, weet van aanpakken, ben nieuwsgierig en wil blijven leren. Kenmerken die volgens mij goed passen bij de continu bewegende en zich ontwikkelende wereld van digitale marketing.

 

“Binnen slechts een paar weken Ik kreeg de verantwoordelijkheid om accounts over te nemen en impact te maken voor klanten.

 

Op zoek naar groei, plezier en een plek waar ik veel kan leren

Ik was zoek naar Kleiner, digitale marketing gerelateerd bedrijf, omdat ik weet dat ik geen big-corporate-kind-of-lady en ik het beste functioneer met afwisseling in mijn werk.

Op het moment dat ik solliciteerde was ik me er niet zo van bewust, maar ik besef nu dat de cultuur van Digital Movers precies de cultuur is waar ik naar op zoek was. Zowel professionele als persoonlijke groei staan bij Digital Movers centraal. Ik krijg de kans om regelmatig trainingen te volgen om mijn kennis en vaardigheden op het gebied van digitale marketing uit te breiden. Hierdoor kan ik onze klanten digital laten groeien en draagt het tegelijkertijd bij aan mijn eigen ontwikkeling. Het bedrijf is niet zo heel groot waardoor de combinatie, van alle verantwoordelijkheden die ik krijg en de variatie die ik heb in mijn dagelijkse werkzaamheden, ervoor zorgt dat ik ontzettend veel leer in korte tijd.

Bovendien is het bedrijf heel flexibel, kan ik werken waar en wanneer ik wil, en het bedrijf omarmt groei en innovatie. Het sociale aspect en je persoonlijk welzijn zijn ook twee belangrijke factoren, en het werk brengt veel plezier met zich mee. Dit alles bij elkaar zorgt ervoor dat ik me gewaardeerd en erg op mijn gemak voel.

 

“De combinatie, van alle verantwoordelijkheden die ik krijg en de variatie die ik heb in mijn dagelijkse werkzaamheden, zorgt ervoor dat ik ontzettend veel leer in korte tijd.

 

Terugkijkend op de eerste tien maanden

De afgelopen tien maanden zijn een mooie start van mijn ‘eerste’ baan geweest! Binnen slechts een paar weken Ik kreeg de verantwoordelijkheid om accounts over te nemen en impact te maken voor klanten. Leren door middel van vallen en opstaan wordt sterk aangemoedigd binnen Digital Movers. Dit heeft heel snel een veilige leeromgeving voor mij gecreëerd om in het diepe te duiken en gewoon te doen en opnieuw te proberen als het mis gaat (iets dat ik voorheen eng vond).

Afgelopen juni hebben we deelgenomen aan het Unleash the Power Within-event van Tony Robbins, dat in veel opzichten een enorme rollercoaster is geweest. Het is één van de tofste dingen die ik tot nu toe heb gedaan op het gebied van persoonlijk leiderschap en ik merk nog elke dag het effect van het event.

Het bedrijf groeit hard, wat geweldig is om te ervaren maar tegelijkertijd ook best uitdagend en soms een beetje overweldigend kan zijn. Digital Movers is goed in het creëren van een goede balans tussen werk en ontspanning. Van vrijdagmiddagborrels tot teamuitjes en lekker uit eten. Zoals ze wel eens zeggen: work hard, play hard. Ik kan niet wachten om te zien wat er nog gaat komen!

 

“Ik hou heel erg van reizen. Het ervaren van verschillende culturen, landen en het gevoel van vrijheid vind ik het leukst.

 

Ontmoet de dame achter de professional

Ik hou heel erg van reizen. Het ervaren van verschillende culturen, landen en het gevoel van vrijheid vind ik het leukst. Ik heb tot nu toe een groot deel van Europa en delen van de Verenigde Staten gezien, wat mijn nieuwsgierigheid om de wereld verder te ontdekken alleen maar heeft vergroot. De vrijheid bij Digital Movers om te werken waar en wanneer je wilt, zorgt ervoor dat ik mijn dagen kan indelen zoals ik wil en kan blijven reizen, ondanks het hebben van een full-time baan.

Sporten is ook iets da tik graag doe, eigenlijk al vanaf jongs af aan. Vroeger hockeyde ik, en deed ik aan streetdance, turnen en waterpolo. Tegenwoordig ga ik graag naar de sportschool, zwem ik nog steeds en doe ik aan yoga. Daarnaast houd ik van skiën en een lange wandeling of fietstocht op zijn tijd.

Familie en vrienden zijn voor mij één van de belangrijkste aspecten in het leven. Ik hou van samen koken, borrelen, reizen, dansen, naar feestjes gaan en gewoon veel tijd met hen doorbrengen. Daarnaast is fotografie één van de dingen die ik leuk vind om te doen in mijn vrije tijd.

Hoe ik in het leven sta? Ik geloof dat spijt van dingen die we gedaan hebben in het leven wel verwatert met de tijd. Spijt van dingen die we niét gedaan hebben, valt daarentegen niet terug te draaien. Daarom is het maken van herinneringen en genieten van het leven op het moment dat het gebeurt, iets waar ik veel waarde aan hecht.

 

 

 

Mathias Aaftink

Auteur Mathias Aaftink

Geïntrigeerd door klantgedrag, performance marketing en klantervaring en de manier waarop organisaties daarop inspelen. Met mijn ervaring voel ik me thuis in de wereld van (digitale) marketing en branding. Ik ga nieuwe uitdagingen met veel plezier aan en voel meteen een groot verantwoordelijkheidsgevoel om er een succes van te maken. Projecten waarbij ik mijn ondernemende vaardigheden en mindset kan inzetten geven mij veel energie en dit is waar ik voor u van toegevoegde waarde kan zijn.

Meer berichten van Mathias Aaftink
Chat openen
1
👋 Samen online groeien en mooie resultaten behalen? 📈 Stuur ons een WhatsApp berichtje en ontvang meer informatie!