Skip to main content

Digital Movers groeit snel en dat zou niet mogelijk zijn zonder één van onze belangrijkste partners met wie we regelmatig samenwerken: BKN Productions. We zijn erg trots op en dankbaar voor deze samenwerking, dus hoog tijd om jullie kennis te laten maken met de gezichten achter het bedrijf en de twee drijvende krachten van BKN Productions: Boudewijn en Davina.

Vertel ons wie jullie zijn!

Boudewijn: “Ik ben Boudewijn Knuistingh Neven, CLO (co-owner) van BKN Productions. Ik ben hier de creative director en kijk naar manieren om het bedrijf te laten groeien.”

Davina: “En ik Davina Lamberts, ook co-owner van BKN productions.”

Every company wants to be known, our belief is to get you shown!

Boudewijn and Davina: “BKN-Productions is een video en animatie productie bedrijf. Every company wants to be known, our belief is to get you shown! BKN is vanuit de extreme sporten ontstaan (freestyle MTB). Boudewijn is begonnen met filmen van deze sport als hobby zijnde. Hier is het belangrijk dat je snel kunt schakelen om het shot mooi te pakken. In de sport zit veel dynamiek waardoor de shots ook dynamisch gefilmd moeten worden en dat moet snel gebeuren. Dit is dan ook meegenomen in de core van het bedrijf waardoor wij bij klanten snel kunnen schakelen zodat ze er niet teveel tijd aan kwijt zijn. Dit is iets wat de klanten heel fijn vinden.

We zitten dus in de video en animatie productie en we doen alles wat hierbij komt kijken. Ons team bestaat uit 10 professionals waarbij het familiegevoel hoog staat en uiteindelijk zijn we een beetje gek en extreem af en toe, maar hard werken dat kunnen we allemaal!

We werken voor veel verschillende soorten klanten zoals Microsoft, Meta, Google, Obsession, D&B Eventmarketing, Giant, bol.com, Albert Heijn The Mag, New York Pizza, Wolters Kluwer, Vakmedianet, Urban Arrow en nog veel meer.”

“Snel schakelen zodat er niet te veel tijd aan kwijt is, dat is wat klanten heel fijn vinden.”

1 en 1 is 2 en voordat we het wisten zijn we veel gaan samenwerken

Boudewijn: “De band met Digital Movers gaat alweer een tijd terug. Ik ben Mathias op een hele mooie en gekke plek tegen gekomen in mijn leven: in Lapland! Hier kwamen wij toevallig aan de praat en vertelde ik hem over mijn passie filmen en wat ik daar precies aan het filmen was. Toen vertelde ik over mijn verleden van MTB en zei hij dat hij bij Giant werkte. Toeval bestaat niet zeggen ze dan. Hij vertelde dat hij toevallig naar een nieuwe partij aan het zoeken was voor video productie. 1 en 1 is 2 en voordat we het wisten zijn we veel gaan samenwerken! Toen hij startte met Digital Movers is de samenwerking natuurlijk verder gegaan.”

“Ik ben Mathias op een hele mooie en gekke plek tegen gekomen in mijn leven. In Lapland!”

Terugkijkend op de samenwerking afgelopen jaren

Boudewijn and Davina: “Onze ervaring met Digital Movers is altijd goed geweest. Mathias heeft kennis van zaken en weet dit altijd goed te vertalen. Ons hoogtepunt is toch wel wat we samen bij Max Health Club hebben neergezet. Een mooi langlopend project, dat voorlopig ook nog wel door blijft gaan.

Ik hoop dat we nog lang samen kunnen werken en dat de projecten alleen maar beter en mooier worden.”

“Probeer elke dag te doen wat je leuk vindt.”

Ontmoet de man en vrouw achter de professionals

“Van extreme sport naar golf. Heel wat anders maar ik kan er net zo van genieten. Ik doe dit met veel vrienden en uiteindelijk zie ik ons bedrijf ook als hobby. Redelijk uit de hand gelopen alleen. 😉

Hoe ik in het leven sta? Probeer elke dag te doen wat je leuk vindt. Ook al zijn er dagen dat het niet leuk is, die dagen maken de dagen wanneer het wel leuk is nog veel mooier. Vergeet niet waar je vandaan bent gekomen en waardeer dat wat vaker.

Verder zijn er nog veel meer weetjes en feitjes over mij, maar dan moet ik mijn levensverhaal gaan vertellen en dan kan ik er net zo goed gelijk een film van maken.”

Mathias Aaftink

Auteur Mathias Aaftink

Geïntrigeerd door klantgedrag, performance marketing en klantervaring en de manier waarop organisaties daarop inspelen. Met mijn ervaring voel ik me thuis in de wereld van (digitale) marketing en branding. Ik ga nieuwe uitdagingen met veel plezier aan en voel meteen een groot verantwoordelijkheidsgevoel om er een succes van te maken. Projecten waarbij ik mijn ondernemende vaardigheden en mindset kan inzetten geven mij veel energie en dit is waar ik voor u van toegevoegde waarde kan zijn.

Meer berichten van Mathias Aaftink
Open chat
1
👋Do you want to grow together online and achieve great results? 📈 Send us a message on WhatsApp and receive more information!