Skip to main content
Home » Ons team

Ontmoet onze Klik Digital-familie

Ons team

Mathias_Digital_Movers

Eigenaar

Mathias

Rosanne_Digital_Movers

Online marketeer

Marijn

SEA specialist

Kevin

Just_Digital_Movers

Online marketeer

Rens

Giel_Digital_Movers

SEA specialist

Giel

Rene_Digital_Movers

SEO specialist

Rene

Kevin_Digital_Movers

Social ads specialist

Kevin

Nanne_Digital_Movers

SEA specialist

Nanne

Sandra_Digital_Movers

Webdesigner

Sandra

Inge_Digital_Movers

SEA specialist

Inge

Kom jij ons team versterken?

Lijkt het jou leuk om onderdeel te worden van onze Klik digital familie? Wij zijn op zoek naar jou!

Benieuwd hoe werken bij Klik digital eruit ziet? Wij vertellen je er graag meer over! Nieuwsgierig naar wat wij jou kunnen bieden? Bekijk onze vacatures. Of neem contact met ons op, we horen graag van je!

Klanten staan centraal

In samenwerking en in overleg, met goed resultaat en groei als belangrijkste streven, helpen we jou als klant om het beste uit jouw organisatie te halen en jouw organisatie digitaal te laten groeien.

Altijd in ontwikkeling

Nieuwe dingen proberen, kansen omarmen en uitdagingen aangaan in een markt en wereld die constant in beweging is. Elke dag helpen we elkaar en proberen we samen te groeien, zowel persoonlijk als professioneel. We doen dit door een stapje buiten onze, maar ook buiten jullie, comfortzone te zetten.

Wij gaan voor impact!

We streven naar het maken van een positieve impact voor onze klanten, ons team én voor de wereld om ons heen. Het creëren van eerlijk werk, economisch groeien op een verantwoorde manier, en het bijdragen aan verantwoorde consumptie en productie vormen voor ons daarin het uitgangspunt.

Just_Digital_Movers

Kom jij ons team versterken?

Ben je op zoek naar een impactvolle en leuke carrière? Denk je dat je goed zou passen bij onze Digital Movers familie? Wij zijn op zoek naar jou! Neem contact met ons op, zodat we samen jouw carrièremogelijkheden kunnen bespreken.

+31 (0)30 22 72 922info@klikdigital.nlLiever koffie?
Open chat
1
👋Do you want to grow together online and achieve great results? 📈 Send us a message on WhatsApp and receive more information!