Skip to main content
Home » Mobiel adverteren

Mobiel adverteren

Mobiel adverteren uitbesteden

Tegenwoordig is iedereen verbonden via zijn mobiele telefoon. Mobiel is dan ook een van de belangrijkste drijfveren voor conversie en wordt gedefinieerd als een van de belangrijkste touchpoints binnen de customer journey. Daarom is mobiel adverteren een van de belangrijkste mogelijkheden voor interactie met jouw consument.

✔️ Gecertificeerd Google Ads Partner-bureau
✔️ Direct op de nummer één positie binnen Google
✔️ Persoonlijk en duurzaam contact
✔️ Resultaatgericht team van specialisten

Boek jouw gratis 30 minuten consult!Boek jouw gratis 30 minuten consult!
Mobile advertising_digital_movers

Wat is mobiel adverteren?

Mobiel adverteren betekent dat je adverteert op verschillende soorten mobiele apparaten. Dit kunnen mobiele telefoons zijn maar ook tablets bijvoorbeeld.

Steeds meer mensen gebruiken hun mobiele apparaat om online te surfen, te shoppen of naar informatie te zoeken voor hun aankoop. Dit maakt het interessant voor bedrijven om in mobiel adverteren te stappen. Binnen een korte tijd, wordt het mogelijk om een enorm bereik te creëren met jouw specifieke informatie. Hierin is het ultieme doel jouw gebruiker informeren met de juiste informatie, conversie stimuleren en leads genereren.

Lees de verhalen achter onze eerdere Google ads projecten

Kansen op gebied van mobiel adverteren

Mobiel adverteren krijgt een steeds prominentere plaats in de wereld van online marketing. Zeker nu Google steeds meer focus gaat leggen op hun Mobile First indexeringen, en er steeds meer mobiele apparaten op de markt komen.

Er zijn een aantal type mobiele advertentie mogelijkheden

Elk type heeft zijn eigen voordelen en is in te zetten op basis van jouw specifieke behoefte en kan ervoor zorgen dat je conversie ratios toenemen en je meer leads binnen haalt.

Waarom zou je mobiel adverteren uitbesteden?

Ben je al een tijdje bezig met mobiel adverteren, maar heb je nog geen resultaat gezien? Wil je het zelf doen en weet je niet waar te beginnen? Of heb je mobiel adverteren bij een bureau uitbesteed, maar wegen de kosten niet op tegen de baten? Neem dan gerust contact met ons op. Onze Google ads specialisten weten alles van mobiel adverteren. Zo haal je meer uit je marketing en kun je nog meer klanten blij maken met jouw product of dienst.

Onze gewaardeerde klanten. Is jouw organisatie de volgende?

Inge_Digital_Movers

Neem contact op met onze Google ads specialisten

Klaar om te ontdekken hoe we jouw bedrijf samen digitaal kunnen laten groeien met Google ads? Neem contact op! Wij helpen je graag.

+31 (0)30 22 72 922info@klikdigital.nlLiever koffie?
Open chat
1
👋Do you want to grow together online and achieve great results? 📈 Send us a message on WhatsApp and receive more information!