Skip to main content
Home » LinkedIn ads

LinkedIn adverteren

LinkedIn ads uitbesteden

LinkedIn ads uitbesteden? Wanneer je al gebruik maakt van LinkedIn ads, dan heb je misschien al gemerkt dat dat niet zo makkelijk is. Wellicht krijg je nog niet zoveel leads als je graag zou willen of zijn de kosten en opbrengsten niet goed in verhouding. Wanneer je meer uit je LinkedIn ads wilt halen, is het een goed idee om dit uit te besteden. Het uitbesteden van LinkedIn ads doe je uiteraard bij een professioneel bureau, zoals Klik digital. Wij helpen je graag bij het opzetten van een efficiënte LinkedIn campagne.

✔️ Direct resultaat met LinkedIn ads
✔️ Persoonlijk en blijvend contact
✔️ Resultaat gericht team van specialisten

Boek jouw gratis 30 minuten consult!Boek jouw gratis 30 minuten consult!

Wat zijn LinkedIn ads?

LinkedIn ads zijn, zoals de naam ook al zegt, advertenties die op het platform LinkedIn geplaatst kunnen worden. Je kunt advertenties plaatsen in de newsfeed, eigenlijk de homepage van LinkedIn voor gebruikers. Het is echter ook mogelijk om een advertentie op LinkedIn te personaliseren en die via een bericht naar personen uit je doelgroep te sturen. Ook in groepen, op profielpagina’s of op de pagina met zoekresultaten kunnen advertenties getoond worden.

Welke doelgroep kun je bereiken met LinkedIn?

Met LinkedIn ads kun je een heel brede doelgroep bereiken. Wist je dat LinkedIn meer dan 400 miljoen leden heeft wereldwijd? LinkedIn is bijvoorbeeld heel geschikt voor de B2B-markt. Tenslotte zijn het veelal zakelijke profielen die hier aangemaakt worden. Toch moet je hierbij ook niet vergeten dat er achter dat zakelijke profiel ook een persoonlijk leven schuilt. Dat maakt LinkedIn geschikt voor meerdere soorten advertenties.

Lees de verhalen achter onze eerdere social ads projecten

Wat zijn de voordelen van LinkedIn ads?

Het is natuurlijk leuk om te weten wat LinkedIn ads zijn en te zien welke doelgroep je kunt bereiken, maar wat schiet jij er als bedrijf nu mee op? Wat zijn voor jou de voordelen van LinkedIn Ads? Die hebben we hieronder overzichtelijk voor je verzameld:

  • Dankzij het zakelijke karakter van LinkedIn, zijn LinkedIn ads heel geschikt voor B2B advertenties.
  • LinkedIn heeft wereldwijd honderden miljoenen gebruikers, dus een groot netwerk.
  • Targeting is heel eenvoudig op LinkedIn, dus je kunt een specifieke doelgroep bereiken.
  • LinkedIn ads werkt gebruiksvriendelijk en duidelijk, waardoor je een campagne heel eenvoudig op kunt zetten.
  • Je krijgt een duidelijk inzicht in de resultaten.

LinkedIn ads zijn in principe eenvoudig op te stellen. Heb je hier echter niet zoveel ervaring mee en wil je dit graag uitbesteden, dan komt Klik digital je graag te hulp. Klik digital is dé specialist als het gaat om online marketing. Zij helpen je graag bij het opzetten van een LinkedIn Ad campagne.

LinkedIn ads optimaliseren

Als je weet waar je advertentie over moet gaan en wie je wilt bereiken, dan ben je al een heel eind, maar er is meer. Een LinkedIn Ad moet immers zo prikkelend zijn dat de gebruiker er graag op klikt. Tenslotte gaat het om het genereren van leads. Je LinkedIn ads moeten dus geoptimaliseerd worden. Het is mogelijk om je doelgroep heel nauwkeurig te bepalen, zodat de advertentie getoond wordt aan een beperkt publiek. Zo kun je jouw campagne zo specifiek mogelijk maken. Hoeveel een LinkedIn Ad gaat kosten, hangt af van waar jij voor kiest. Je kunt kiezen voor CPC (Cost Per Click) of CPM (Cost Per Mille). Je betaalt dus per klik of per 1000 views. Om van prospects klanten te maken, is het belangrijk dat de landingspagina waar je naartoe verwijst in de Linkedin Ad ook geoptimaliseerd is.

LinkedIn ads uitbesteden

Met LinkedIn ads heb je altijd duidelijk inzicht in de resultaten, waardoor je precies kunt zien wat de campagne jou oplevert. Klik digital gaat graag met je om tafel zitten om de resultaten door te spreken en te kijken waar eventuele verbeterpunten liggen. Dankzij de inzichtelijkheid van LinkedIn ads, kun je heel gericht te werk gaan en een advertentiecampagne bijstellen waar nodig. Zo bereik je steeds weer een grote doelgroep met jouw professionele LinkedIn Ads.

Waarom een LinkedIn ads agency inhuren?

Om je doelgroep echt te bereiken, is het belangrijk dat je de advertentie echt optimaliseert. Je wilt zoveel mogelijk uit de campagne halen, dus moeten alle instellingen goed staan. Wanneer je geen ervaring hebt met LinkedIn Ads, is dat een lastige klus. LinkedIn Ads uitbesteden is dan ook een goed idee. Zo weet je zeker dat je niet te veel betaalt voor de campagne en dat je er een optimaal resultaat mee behaalt. Wil je LinkedIn Ads uitbesteden aan een professional? Neem dan vrijblijvend contact op met Klik digital. Zij helpen je graag met het opzetten van een professionele LinkedIn Ad campagne.

Onze gewaardeerde klanten. Is jouw organisatie de volgende?

Kevin_Digital_Movers

Neem contact op met onze social ads specialisten

Klaar om te ontdekken hoe we jouw bedrijf samen digitaal kunnen laten groeien met social ads? Neem contact op! Wij helpen je graag.

+31 (0)30 22 72 922info@klikdigital.nlLiever koffie?
Chat openen
1
👋 Samen online groeien en mooie resultaten behalen? 📈 Stuur ons een WhatsApp berichtje en ontvang meer informatie!