Skip to main content
Home » Linkbuilding uitbesteden

Linkbuilding uitbesteden

Linkbuilding uitbesteden

Linkbuilding uitbesteden betekent dat jullie bereid zijn om te werken aan de autoriteit van jullie website met een toegewijde partner. Linkbuilding en dus de autoriteit is naast content en technologie een van de drie belangrijkste rangschikkingsfactoren voor Google om jullie website hoger te rangschikken in de organische zoekresultaten. Het is daarom niet vreemd dat veel bedrijven ervoor kiezen om linkbuilding uit te besteden aan digitale bureaus met een goed netwerk. Linkbuilding is een belangrijk onderdeel van die zoekmachineoptimalisatie. Het draagt ​​bij aan de posities binnen Google, zodat jullie website binnenkort bovenaan Google komt te staan. organisch hoger rangschikken betekent dat je waarschijnlijk meer relevant verkeer krijgt dat op zoek is naar specifieke termen waarvoor jullie willen ranken. Als bureau voor linkbuilding bieden we je een waardevol netwerk dat ons onderscheidt van onze concurrentie en we kunnen je verzekeren dat we ervoor zorgen dat je wordt gekoppeld aan de juiste websites voor jullie bedrijf.

✔️ Gecertificeerd Google Partner bureau
✔️ Duurzaam op de nummer één positie in Google
✔️ Een groot netwerk aan websites met hoge autoriteit
✔️ Resultaatgericht team van specialisten

Boek jouw gratis 30 minuten consult!Boek jouw gratis 30 minuten consult!
LinkbuildingA_DigitalMovers

Wat is linkbuilding?

Linkbuilding is onderdeel van een SEO-strategie die wordt gedaan om de waardering van de website te vergroten door het aantal links naar jullie website uit te breiden. Dit verhoogt de zogenaamde Domain Authority. Hoe meer kwaliteit de websites naar jullie linken, hoe meer domein autoriteit jullie krijgen. Deze autoriteit bepaalt voor een groot gedeelte de positie waarop jullie in de zoekmachines staan (ook wel Google Pagerank genoemd). Hoe hoger jullie Google Pagerank-nummer (1-10), hoe hoger je scoort in de zoekmachines. De score die je krijgt, kan worden verbeterd door ervoor te zorgen dat websites van hogere kwaliteit naar jullie website linken.

Als je het de experts vraagt, zullen deze zeggen dat ongeveer 50% van de positie van jullie website afhangt van het aantal links dat naar die website linkt. Deze links worden backlinks genoemd. Zoals we al vermeldden, is het belangrijk dat je de links krijgt van andere websites met een hoge domeinautoriteit, maar er zijn meer vereisten waaraan deze links moeten voldoen. Het linkprofiel van deze websites zou bijvoorbeeld een natuurlijke groei moeten hebben gehad. Linkbuilding is altijd onderdeel van een compleet SEO-proces en helpt bij het verkrijgen van hogere posities op jullie specifieke zoekwoorden. We volgen deze posities in de loop van de tijd, zodat we de groei van onze inspanningen kunnen meten.

Wat is de juiste linkbuilding strategie?

Wij geloven in het creëren van content en het creëren van waardevolle content. Dit is ook echt belangrijk in een goede linkbuilding-strategie. De beste manier om krachtige backlinks aan te trekken, is om content van hoge kwaliteit te schrijven. We hebben echter verscheidene soorten strategieën voor linkbuilding die we kunnen gebruiken om jullie autoriteit op te bouwen. Naast onze content van hoge kwaliteit richten we onze linkbuidling-strategie op het verkrijgen van links van relevante websites om jullie positie in de zoekmachines positief te beïnvloeden. Met ons netwerk van waardevolle platforms kunnen we jullie helpen om autoriteit over de concurrentie te verkrijgen.

Een goede linkbuilding-campagne vereist een voortdurende analyse, het maken van links, het schrijven van artikelen, het maken van waardevolle content en het aanspreken van potentiële linkpartners. We streven er altijd naar om een ​​actieplan te maken voor linkbuidling, zodat we de voortgang kunnen meten en streven naar de best meetbare resultaten met volledige transparantie.

Lees de verhalen achter onze vorige SEO projecten

Wineandbarrels_Digital_Movers_3

10 mei 2023

Wineandbarrels | Websiteoptimalisatie en verbetering van organische posities in Google door middel van SEO

Linkbuilding partner

Wat betekent het om een ​​toegewijde linkbuilding-partner aan boord te hebben? Linkbuilding maakt deel uit van jullie online organische groei en daarom kunnen wij optreden als jullie toegewijde linkbuildingpartner. We hebben de afgelopen jaren een complete eigen infrastructuur ontwikkeld waar jullie van kunnen profiteren. Als jullie partner voor linkbuilding zijn we in staat artikelen van hoge kwaliteit op onze websites te plaatsen met backlinks naar jullie website / klanten. Als jullie op zoek zijn naar een partner die ondersteuning kan bieden bij vragen over linkbuilding, kunnen wij uiteraard hierop inspringen. Ben jij het volgende bureau waar we voor kunnen werken? Laten we een pilot voor jullie klant doen, zodat je onze manier van werken kunt ervaren en de groei van jullie website kan volgen. Wij zijn ervan overtuigd dat jullie de linkbuilding activiteiten aan ons, als jullie toegewijde partner kan uitbesteden.

We onderzoeken ook gezamenlijk of de strategie mogelijk moet worden aangepast terwijl we een dergelijke pilot uitvoeren. Wanneer u linkbuilding uitbesteedt aan Klik digital, bent u betrokken bij het groeien van uw website. Daarom bellen we graag met onze klanten, en andersom natuurlijk. We werken samen voor optimale vindbaarheid en een toppositie in de zoekmachines via links met hoge autoriteit.

Waarom linkbuilding uitbesteden?

Wij geloven in het toevoegen van waarde. De waarde die een linkbuilding-specialist kan bieden, wordt herkend in de uitgebreide kennis en ervaring die van onschatbare waarde zijn bij het uitruilen van links. Bij het uitbesteden van jullie linkbuilding-activiteiten aan een online marketing bureau zoals Klik digital wilt u vaak gemaakte fouten en misschien nog belangrijker tijd en geld besparen. Een gespecialiseerd online marketingbureau zoals Klik digital heeft de veelvoorkomende fouten al gefilterd en helpt je moeiteloos verder met jullie linkbuilding activiteiten.

Een ander voordeel van linkbuilden uitbesteden aan een specialist is dat wij moeiteloos het linkprofiel van jullie concurrent in kaart brengen. Het is uiterst belangrijk dat je niet alleen hoog scoort in Google, maar ook om de concurrentie te overtreffen. Een specialist brengt het online landschap van jullie branche feilloos in kaart en ziet precies welke backlinks nodig zijn om de concurrentie te verslaan in de zoekresultaten. Als jullie toegewijde online marketingbureau met meer dan tien jaar ervaring in de online wereld, weet Klik digital wat de meest effectieve strategie voor linkbuilding is in elke situatie. Jullie kunnen jullie linkbuilding-activiteiten dus met vertrouwen aan ons uitbesteden. Willen jullie meer weten over onze resultaten of de uitgebreide mogelijkheden? Of wil je de mogelijkheden verder bespreken? Neem contact met ons op en wij zorgen ervoor dat je een expert op het gebied van linkbuilding spreekt.

Onze gewaardeerde klanten. Is jouw organisatie de volgende?

Rene_Digital_Movers

Neem contact op met onze SEO specialisten

Klaar om te ontdekken hoe we jouw bedrijf samen digitaal kunnen laten groeien met SEO? Neem contact op! Wij helpen je graag.

+31 (0)30 22 72 922info@klikdigital.nlLiever koffie?
Open chat
1
👋Do you want to grow together online and achieve great results? 📈 Send us a message on WhatsApp and receive more information!