Skip to main content
Home » Klanten werven

Meer nieuwe klanten werven

Wij zullen ervoor zorgen dat jouw bedrijf gaat groeien: meer klanten en meer omzet!

Home » Klanten werven

Wil jij meer klanten werven?

Ervaar je een stilstand in de groei van jouw bedrijf? Wil jij nieuwe klanten werven? Vind je het lastig om nieuwe klanten aan te trekken en zie je geen vooruitgang in je omzet? Laat ons, het team van Klik, jou een handje helpen. Wij specialiseren ons in het werven van nieuwe klanten voor jouw bedrijf.

Wij bieden een AUTOMATISCH systeem wat gaat zorgen voor:

✅ Een constante stroom van nieuwe klanten
✅ Een gigantische omzet boost
✅ Duurzame groei voor jouw bedrijf
✅ Meer tijd voor andere prioriteiten

Ja, ik wil meer klanten en omzet!Ja, ik wil meer klanten en omzet!

Wil jij meer klanten aantrekken? Boek een kosteloos consult!

Ja, ik wil meer klanten en omzet!Ja, ik wil meer klanten en omzet!

Een Beautysalon met meer dan 56% toename aan afspraken

Meer_Afspraken_DigitalMovers

Hoe kan je meer nieuwe klanten werven voor jouw bedrijf?

Het werven van nieuwe klanten is essentieel voor de groei en het succes van elk bedrijf. Bij Klik Digital begrijpen we dat dit proces meer inhoudt dan alleen maar koude acquisitie. Het begint bij het definiëren van jouw doelgroep en het creëren van content die echt resoneert met hun behoeften en pijnpunten. Als leadgeneratiebureau zijn wij gewend om sterke lead generatie strategieën in te zetten voor het realiseren van jouw groei.

Een van de meest effectieve strategieën is contentmarketing of e-commerce marketing afhankelijk van in welke branche je werkt. Dit houdt in dat je waardevolle, relevante en consistente content creëert en activeert om een duidelijk gedefinieerde doelgroep aan te trekken en te behouden. Het doel is om klantacties te stimuleren die uiteindelijk leiden tot conversies. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van blogs, whitepapers, video’s, foto’s of infographics. Wij gebruiken vaak SEO om zo zichtbaar te zijn op specifieke termen en op lange termijn meer nieuwe klanten te werven.

Naast contentmarketing is het gebruik van betaalde advertenties onmisbaar. Social media platforms zoals LinkedIn zijn krachtige tools om jouw bereik te vergroten. Bij LinkedIn kun je bijvoorbeeld specifieke doelgroepen targeten op basis van industrie, functie, bedrijfsgrootte en meer. Hierdoor wordt jouw advertentiebudget efficiënt gebruikt en wordt de kans op conversie vergroot.

Verder zijn Google ads (SEA) een bewezen methode om direct zichtbaar te zijn voor potentiële klanten die actief op zoek zijn naar jouw producten of diensten. Door te adverteren op relevante zoekwoorden kom je direct in beeld bij jouw doelgroep op het moment dat zij zoekgedrag vertonen dat aansluit bij jouw aanbod.

Een partij in de energiebranche met 33 leads in 3,5 maand!

Meer_Afspraken_2

Wil jij meer klanten aantrekken? Boek een kosteloos consult!

Ja, ik wil meer klanten en omzet!Ja, ik wil meer klanten en omzet!
Case_Google_Ads_Sept_Jan

Een beddengoed webshop met 530 conversies in 4 maanden

Meer nieuwe klanten werven voor jouw B2B organisatie

Het werven van nieuwe klanten binnen de B2B-sector vergt een specifieke aanpak. Bij Klik Digital zetten we hiervoor een combinatie van contentmarketing, LinkedIn ads, SEA en SEO in.

Het startpunt is altijd het definiëren van je doelgroep. Hoe specifieker je doelgroep, hoe beter je in staat bent om gerichte en relevante content te creëren. Voor B2B organisaties is LinkedIn een cruciaal platform. Door middel van LinkedIn ads en organische posts vanuit persoonlijke accounts (zoals van de directeur of een specialist), kun je een sterk netwerk opbouwen en potentiële klanten direct aanspreken.

Contentmarketing is ook hier een belangrijk middel. Door waardevolle informatie te delen, zoals case studies, whitepapers of blogposts, positioneer je jouw bedrijf als een thought leader binnen jouw industrie. Dit vergroot het vertrouwen van potentiële klanten en vergroot de kans dat zij voor jouw diensten kiezen.

Daarnaast is zoekmachine-optimalisatie (SEO) essentieel voor duurzame groei. Door jouw website en content te optimaliseren voor zoekmachines, zorg je ervoor dat je organisch gevonden wordt door jouw doelgroep. Dit kost misschien meer tijd dan betaalde advertenties, maar levert op de lange termijn consistente en kosteneffectieve resultaten op.

Wij realiseren tevens meer nieuwe klanten door gebruik te maken van SEA Google Ads. Het hangt er uiteraard vanaf voor welke branche je nieuwe klanten wilt werven wat de strategie gaat zijn. Binnen het B2C landschap van online marketing gebruiken maken we altijd een combinatie tussen search, Performance max en eventueel feed only shopping campagnes. Uiteraard hangt dit compleet af van het budget en de mogelijkheden.

Als we Google Ads inzetten voor het realiseren van nieuwe klanten voor B2B dan raden we altijd aan om de zoekwoorden zo specifiek mogelijk te maken. In sommige gevallen gebruiken we zelfs alleen maar exact match. Phrase match wordt vooral gebruikt als onderzoeksmethodiek zodat we beter begrijpen waar deze eventueel nieuwe klanten op zoeken.

Meer_Afspraken_3

Een verf leverancier die zich richt op de verkoop van stalen voor architecten

Wil jij meer klanten aantrekken? Boek een kosteloos consult!

Ja, ik wil meer klanten en omzet!Ja, ik wil meer klanten en omzet!

Verschillende partijen met website leads (geen leads binnen Meta maar echt op de website)

Meer_Afspraken_4

Klanten werven via LinkedIn

LinkedIn is een krachtig platform voor het werven van klanten, vooral binnen de B2B-sector. Bij Klik Digital maken we veelvuldig gebruik van LinkedIn ads en organische content om onze klanten te helpen hun doelgroep te bereiken en te converteren.

Het gebruik van LinkedIn begint met het opzetten van een professioneel en aantrekkelijk profiel. Dit geldt niet alleen voor de bedrijfsaccount, maar ook voor de persoonlijke profielen van medewerkers, vooral die van de directie en specialisten. Door waardevolle content te delen vanuit deze persoonlijke accounts, bouw je geloofwaardigheid op en vergroot je het bereik van je boodschap. We zien in de praktijk dat het posten vanuit een bedrijfsprofiel minder resultaten behalen dan vanuit een zogenoemde “thought leader”.

Naast de organische kant van LinkedIn bieden ze ook de mogelijkheden om via ads de doelgroep te activeren. LinkedIn ads bieden uitgebreide targetingopties waarmee je jouw advertenties precies kunt richten op de mensen die het meest waarschijnlijk geïnteresseerd zijn in jouw producten of diensten. Je kunt targeten op basis van industrie, functietitel, bedrijfsgrootte, locatie en meer. Dit maakt LinkedIn een zeer effectieve tool voor gerichte B2B-marketing. Zeker als we dit combineren met het adverteren vanuit een persoonlijk profiel zoals de directeur. Op die manier kunnen we zeer effectief zijn in onze LinkedIn ads strategieën.

We zijn tevens groot voorstander om nieuwe klanten te werven via demand gen. In deze methodiek is het mogelijk om in te spelen op mensen die nog zoekende zijn, al bekend zijn met de problemen die ze hebben, maar nog geen oplossing hebben gevonden of mensen die nog totaal onwetend zijn. Je stimuleert tevens het feit dat je niche dominantie krijgt op een onderwerp dat relevant is voor je doelgroep. Zelf doen we dit natuurlijk ook geregeld door in te spelen op trends en pijnpunten van de doelgroep.

Wil jij meer klanten en omzet? Ook voor jou is het mogelijk!

Boek een 30 min. kosteloos consult!Boek een 30 min. kosteloos consult!

Dit zeggen onze klanten over ons:

Klik Digital heeft mij enorm geholpen met mijn PMU studio. Dit online marketing bureau uit Utrecht zorgt voor een prettige samenwerking. Sinds de start stromen de leads binnen via SEO en social. Je moet zelf uiteraard ook nog wat doen maar ik denk dat ze voor 80% verantwoordelijk zijn voor mijn leads. Bedankt!
Margriet Huberts
Margriet Huberts
Een ontzettend fijne samenwerking met dit online marketing bureau uit Utrecht. Ze hebben zoveel kennis en expertise op gebied van SEO en SEA. Ze hebben me geholpen om eindelijk via mijn website aan meer klanten te komen. Ik werk nog steeds intensief samen en kan andere ondernemers hun diensten echt aanraden.
Set The Standard
Set The Standard
Mathias heeft ons goed geholpen met een plan om de SEO te verbeteren voor onze webshop. Professioneel voorbereid, executie was snel en de resultaten en uitleg waren goed en helder. Pluspunten voor de makkelijke en fijne communicatie 🙂
Jeroen Loopstra
Jeroen Loopstra
Professioneel advies over onze website en de ranking binnen Google. Komen afspraken goed na, prettige communicatie en aardige en deskundige mensen. Absolute aanrader!
Harm Loopstra
Harm Loopstra
Er werkt een zeer betrokken team met veel kennis. Bij dit bureau nemen ze de tijd om de visie van de klant te onderzoeken waarna zij vervolgens hun eigen expertise erbij betrekken. Op deze manier worden de campagnes en marketingtools veel unieker.
Alyssa Thiele
Alyssa Thiele
De afgelopen jaren hebben we een plezierige samenwerking gehad met Digital Movers. Het is een geweldig team van medewerkers dat ons aanzienlijk heeft bijgedragen in de digitale wereld. Digital Movers heeft ons gedurende het hele digitale marketingproces stap voor stap begeleid.
Stefhan Booden
Stefhan Booden
Al meerdere jaren op een prettige manier samengewerkt met Mathias en zijn team. De korte lijntjes zorgen voor duidelijke communicatie en snelle optimalisaties in campagnes wanneer nodig. Zo zijn en blijven ze opzoek naar het beste resultaat!
Derk vD
Derk vD
Look no further, dit is een prima online bureau. Persoonlijk en committed to get the job done!
Hein Barnhoorn
Hein Barnhoorn
Prettige mensen! Fijn mee samen gewerkt.Aanrader!
Marijn Koppenaal
Marijn Koppenaal
Digital Movers is a great SEO Agency with alot of local knowledge, that has helped us gain traction in a new market. This has been a valuable partnership as we are a company based outside of Holland.They provide frequent updates and are always quick to respond to questions and concerns.Digital movers offers a personal touch while still maintaining af high level of professionalism. The communication has always been transparrent and they have been very flexible in regards to meeting our delivery needs.
Simon vd Stelt
Simon vd Stelt
Digital Movers consists of a professional and committed team that has helped our local entity in BNL with increased visibility and performance online. Great collaboration and nice and friendly attitude! Thank you!
Nina Smerud
Nina Smerud
We are a Norwegian company with a global presence and we have been working with Digital Movers for approximately 1,5 years. They helped us to boost our visibility through SEO improvements, general online presence and optimised our SoMe campaigns in the Netherlands. We are very happy with our results and our collaboration and can highly recommend Digital Movers <3
Ann-Katrin Pedersen
Ann-Katrin Pedersen
Het zijn Toppers! Ze denken goed met je mee en leveren altijd kwaliteit.
Rens van Deursen
Rens van Deursen
Digital Movers doet wat ze beloven. Ze vertellen de resultaten en de actiepunten in begrijpbare taal, zodat jij als klant precies weet wat er in je account gebeurd. Ook geven ze advies op een vrijblijvende manier, zodat je niet gepushed wordt om iets te gaan doen. Op naar 2023!
Kevin van Aalst
Kevin van Aalst
We are a Danish owned company that has the pleasure of working with Digtal Movers. Our main collaboration is about SEO on our Dutch webshop.We are very happy with our collaboration which is extremely professional and for the results that Digital Movers creates for us. At the same time, they have local insights that we make use of in the market.
Mia Munksgaard Laursen
Mia Munksgaard Laursen
Hele prettige samenwerking mee gehad! Hebben veel kennis in huis en hebben ons goed geholpen door middel van het schrijven van een adviesrapport om verbeteringen te maken.
Jan van den Wijngaard
Jan van den Wijngaard
Gestructureerde en professionele organisatie die mij online perfect op weg helpt met m'n Google Ads.
Today is Amazing
Today is Amazing
Goede en prettige samenwerking. Kwalitatief goede lead generatie.
Max Health Club
Max Health Club
enorm fijn bedrijf om mee samen te werken, vakkundig en handelt in belang van hun opdrachtgever. zeer aan te raden!
Peter van den Brink
Peter van den Brink
Digital Movers is een prettig bureau om mee samen te werken. Binnen het diverse team is veel kennis en kunde in huis. De verschillende expertises dragen bij aan het behalen van gewenste resultaten.
Ayla Kok
Ayla Kok
Digital Movers is een expert op het gebied van online marketing. Eerlijke adviezen worden gegeven. Goed meegedacht met de vraag en altijd een gedegen advies en een sterke uitvoering.
Leonne Leonne
Leonne Leonne
Super fijne, sympathieke mensen die fantastisch werk leveren! Een zeer gewaardeerde samenwerkingspartner van mijn werkgever De Wolven.
Mats Hopstaken
Mats Hopstaken
Zeer professioneel bedrijf met goede ideeën en meedenkend.
SDD B.V.
SDD B.V.
Digital Movers lijkt klanten, medewerkers en het milieu serieus te nemen. Wekelijkse audits, rapportages en andere inzichten zorgen voor transparantie. Digital Movers heeft ook een goede collectie met biologische thee.
Anna Niemi
Anna Niemi
Zeer tevreden over de samenwerking! Vakkundig, proactief en vriendelijk.
Bart ten Tije
Bart ten Tije
Werken met Digital Movers is top, doelgericht maar ook op zijn tijd informeel.Ze hebben ons prima geholpen bij het vergroten van onze online zichtbaarheid en naamsbekendheid. Ze denken met je mee en hebben veel expertise!Super!
Onno Zwart
Onno Zwart
Digital Movers is erg behulpzaam, en reageert snel wanneer je vragen hebt. Wanneer er iets mis gaat in de campagne, lossen ze dit erg snel en zorgvuldig op. Onze samenwerking met Digital Movers verliep goed.
Pro Spanninga
Pro Spanninga
Bij Digital Movers vind je professionaliteit en kwaliteit. Op het gebied van marketing/communicatie, vakkennis en de uitvoering hiervan staan ze voor ons op 1.
nanne van Ginkel
nanne van Ginkel
Digital Movers heeft ons goed geholpen bij het vergroten van onze online zichtbaarheid. Ze denken met je mee en hebben veel expertise!
SBR Nexus
SBR Nexus
De samenwerking met Mathias - Digital Movers ervaren we als super fijn, efficiënt, maar ook lekker informeel. Even snel een mailtje eruit met een nieuwe actie of vraag en Mathias reageert vrijwel altijd direct dezelfde dag. Ze ontzorgen ons (DAK kindercentra) echt helemaal op het gebied van SEA, maar zorgen er ook voor dat we goed op de hoogte worden gehouden. Ze weten goed de moeilijke termen te vertalen naar “Jip en Janneke” taal door middel van een datastudio, zodat ook het technische gedeelte en de resultaten voor iedereen helder wordt.Zeker blij met de samenwerking!
Sharon van der Toolen
Sharon van der Toolen
Afgelopen jaar erg prettig samengewerkt met Digital Movers. Mathias en zijn collega's reageren altijd snel en denken graag met je mee. Ze hebben alle kennis en kunde in huis die je verwacht van een online marketing bureau. De rapportage/analyse van de werkzaamheden en diens impact die maandelijks wordt verstrekt is erg waardevol en geeft de informatie die je nodig hebt om campagnes eventueel bij te sturen wanneer nodig.
Elouis Onstwedder
Elouis Onstwedder
Great experience! Mathias and the team are very capable of guiding the customer through the digital universe. As an international organisation, Obton has been pleased with the professionalism and quality of the campaigns.I can highly recommend Digital Movers.
Andreas Jakobsen
Andreas Jakobsen
Al enkele jaren werken wij samen met Digital Movers. Bedrijf met hands on mentaliteit. Mathias en zijn team hebben de juiste kennis en ervaring.
René Boonekamp
René Boonekamp
Everything was done in a professional matter from start to finish, and the result was excellent.The Asia Liveaboard website is better than ever before.We can recommend this team for building your websites.And for future marketing campaigns, we will be back.
Asia Liveaboard
Asia Liveaboard
Namens By SIDDE heb ik met Mathijs en zijn team mogen samenwerken. Mathijs communiceert snel en denkt graag mee, een goed en professioneel online marketing bureau.
Maureen Brinkhof
Maureen Brinkhof
Ik heb de samenwerking als zeer prettig ervaren. Het was professioneel, betrokken en er werd goed meegedacht. Wat geresulteerd heeft in een prachtig mooie goed werkende website! Al met al zeer tevreden. Ik raad Digital Movers aan iedereen aan.
Marloes Dijkhout
Marloes Dijkhout
Heel erg trots op onze mooie website! De samenwerking verliep heel soepel, prettig en professioneel. Op zowel technisch als conversiegebied kunnen we met het eindresultaat meer dan tevreden de toekomst tegemoet!
Edwin Hiemstra
Edwin Hiemstra
Met Digital Movers haal je een bureau in huis dat je met raad én daad bijstaat in je online marketing activiteiten. Ze ondersteunen je op het gebied van onder ander SEO, SEA, social advertising en linkbuilding, of nemen het compleet uit handen. En altijd op basis van een goed gefundeerde strategie en strakke planning. Ik kan uit ervaring spreken dat het fijn samenwerken is door de directe communicatielijnen en duidelijke afspraken. Je investering in Digital Movers verdient zich terug.
Sander Kramer
Sander Kramer
Fijne samenwerking, korte lijnen, goede interactie, creatief en goede output.
By SIDDE
By SIDDE
Digital Movers heeft bij Mambo geholpen met het lanceren van het Youtube reisprogramma "van het Padje". Digital Mover hielp ons planmatig en gestructureerd bezig te zijn met het bereiken van kijkers en deze te activeren om onze unieke content te bekijken en te blijven kijken. Het contact verliep altijd goed en snel. Een hele prettige samenwerking.
Ronald Izendooren
Ronald Izendooren
Voor een landelijke campagne heeft Digital Movers online marketing verzorgd, in de vorm van een campagne op LinkedIn en Facebook. De samenwerking was professioneel, adequaat en de onderlinge afstemming snel.
Dianne de Fijter-Kansen
Dianne de Fijter-Kansen
I have worked together with this company and they have built and helped the future strategy of our marketing campaigns and managed results.
Pelle Tobias Kil
Pelle Tobias Kil
Digital Movers heeft ons geholpen bij het uitzetten van Google Ads campagne/SEO/Social activaties Het snelle schakelen en de expertise in hun vakgebied maakt dat wij zeker in de toekomst weer samen gaan werken met hun. Wij mogen dus spreken over goede buren!Antoine Dalderop, de Walserij | on- & offline grafische vormgevers
A Dalderop
A Dalderop
Digital Movers is there for your needs to make your company visible in the best possible way. Online you can get lost quit quickly if you don't use the right tools. Digital Movers helps you with your needs in online marketing. From ad words to content to return on investment data. This way you know where it goes wrong or right! In short they did a great job for us! Good service and good results 😀
Boudewijn Knuistingh Neven
Boudewijn Knuistingh Neven
Wij van BKN-Productions zijn ontzettend tevreden met de service en expertise. Wij raden Digital Movers zeker aan!
Davina Lamberts
Davina Lamberts
Open chat
1
👋Do you want to grow together online and achieve great results? 📈 Send us a message on WhatsApp and receive more information!