Skip to main content
Home » Homeplan

Homeplan

Move for a better world

Homeplan is een Nederlandse non-profitorganisatie die zich inzet voor het bouwen van huizen en gemeenschappen voor mensen die in extreme armoede leven. Homeplan werkt samen met lokale partners in ontwikkelingslanden aan duurzame en betaalbare woningen en ondersteunt ook bij het opzetten van gemeenschapsprojecten. De organisatie heeft al meer dan 5.000 woningen gebouwd en duizenden mensen geholpen een beter leven op te bouwen.

Een van de partners van Homeplan is Klik digital. Klik digital heeft een unieke samenwerking met Homeplan ontwikkeld, waarbij medewerkers van ons de mogelijkheid krijgen om deel te nemen aan een bouwreis naar een van de projecten van Homeplan. Tijdens deze bouwreizen werken de medewerkers van Klik digital samen met lokale bouwers en leden van de gemeenschap om woningen te bouwen voor degenen die ze het hardst nodig hebben.

homeplan

Doneer voor een betere wereldDoneer voor een betere wereld
Bouwreizen oplevering_Digital_Movers_DigitalMarketingAgency

Wij geloven in beweging vooruit!

Bij ons staat ontwikkeling centraal en is het onderdeel van ons DNA, zowel voor de eigen medewerkers als voor mensen buiten de organisatie. Door de bouwreizen van Homeplan krijgen de medewerkers van Klik digital de kans zich verder te ontwikkelen op persoonlijk en professioneel vlak. Ze leren nieuwe vaardigheden en werken aan teambuilding en leiderschap. Daarnaast krijgen ze de kans om bij te dragen aan het creëren van positieve verandering in de wereld.

De bouwreizen van Klik digital hebben niet alleen voordelen voor de medewerkers van het bedrijf. Ze dragen ook bij aan de missie van Homeplan om veilige huizen en gemeenschappen te bouwen voor mensen die in extreme armoede leven. De medewerkers van Klik digital brengen niet alleen hun eigen expertise en energie mee, maar ook donaties en fondsenwerving om de projecten van Homeplan te ondersteunen. Dit alles draagt bij aan het realiseren van de doelen van Homeplan en het helpen van mensen in nood.

Klik digital gelooft dat ontwikkeling en groei niet alleen belangrijk zijn voor ons eigen bedrijf, maar ook voor de gemeenschappen waarin we actief zijn en de wereld als geheel. Door ons in te zetten voor organisaties als Homeplan kunnen zij bijdragen aan positieve verandering en tegelijkertijd onze eigen medewerkers de kans bieden om te groeien en zich te ontwikkelen.

Wordt onderdeel van iets groter dan jezelf

Homeplan is een fantastische organisatie die zich inzet voor het bouwen van veilige huizen en gemeenschappen voor mensen die in extreme armoede leven. Door samen te werken met Homeplan en onze eigen expertise, energie en donaties aan te bieden, kan Klik digital bijdragen aan positieve verandering en hun medewerkers en de mensen in Afrika de kans bieden zich verder te ontwikkelen. Voel jij dezelfde behoefte om iets goeds te doen? Je kunt ons altijd helpen door te doneren aan ons doel om kapitaal op te halen voor deze organisatie en onze reis naar Afrika. Klik op de onderstaande knop en doe iets goeds!

Giel_Digital_Movers

Doneer nu voor een betere wereld

Help bij het bouwen van veilige huizen en gemeenschappen voor gezinnen in nood. Doneer vandaag nog aan Homeplan en maak een echte impact. Beweeg naar een betere wereld.

Doneer vandaag nog!
Chat openen
1
👋 Samen online groeien en mooie resultaten behalen? 📈 Stuur ons een WhatsApp berichtje en ontvang meer informatie!