Skip to main content
Home » Gecertificeerd Google Partner bureau

Klik digital: Certified google partner bureau

Klik digital: Certified google partner bureau

Met de kennis en expertise van Klik digital hebben we een door Google erkende gecertificeerde Google Partner Badge verkregen. Maar wat is Google Partners? En hoe wordt u Google Partner?

Google Partners is een programma van Google dat reclamebureaus, online marketingprofessionals en consultants helpt bij het beheren van een Google Ads-account. Een Google Partner-badge bevestigt dat ten minste één medewerker is beoordeeld op zijn bekwaamheid en vaardigheden via Google Ads-trainingsprogramma’s. Dit betekent dat ons team Google Ads-expertise kan demonstreren en omzetgroei voor onze klanten kan realiseren. Daarnaast hebben we een gestage groei van ons klantenbestand en zijn we op de hoogte van de nieuwste productkennis.

Als onderdeel van het programma moeten bedrijven niet alleen de training en beoordelingen van Google voltooien, maar moeten ze ook voldoen aan een minimumvereiste in euro’s. Op deze manier kunnen we bewijzen dat we onze theorie in de praktijk kunnen brengen door een gezonde hoeveelheid real-world activiteit te besteden.

Jouw gecertificeerde Google-partnerbureau

Bij Klik digital zijn we er trots op een Google Partner Agency te zijn. Gedreven door de nieuwste technische tools, kennis en succes bij het initiëren van krachtige maar goedkope Google Ads campagnes, streven we ernaar de juiste mensen via de juiste kanalen te bereiken. Als uw bedrijf wil samenwerken met een officiële Google Partner voor Google Ads, kunt u contact opnemen met Klik digital.

Kom in contact met Klik digital

Kom in contactKom in contact
Chat openen
1
👋 Samen online groeien en mooie resultaten behalen? 📈 Stuur ons een WhatsApp berichtje en ontvang meer informatie!