Skip to main content
Home » e Commerce specialist

e Commerce specialist

Dé e Commerce specialist die jou helpt met het behalen van meer omzet in jouw webshop.

Home » e Commerce specialist

e Commerce Specialist

Onze e Commerce specialisten spelen een cruciale rol voor elk bedrijf dat zijn online aanwezigheid wil versterken en zijn digitale omzet wil vergroten. Het inzetten van e Commerce marketing is op dit moment dan ook onmisbaar voor bedrijven die online producten verkopen. Een e Commerce specialist speelt een sleutelrol bij het ontwikkelen en implementeren van strategieën die de online verkoop stimuleren en de klanttevredenheid verbeteren.

✅ ⭐⭐⭐⭐⭐ op Google
✅ Google & Meta Ads Partner
✅ Optimaliseren van Customer Journey
✅ Hanteren Groei Marketingstrategieën
✅ Van idee, prioriteit, test naar resultaat

Ja, ik wil meer omzet!Ja, ik wil meer omzet!

Wil jij meer webshop omzet? Boek een kosteloos consult!

Ja, ik wil meer omzet!Ja, ik wil meer omzet!

Wat doet een e Commerce specialist?

Een e Commerce specialist houdt zich bezig met verschillende taken die allemaal bijdragen aan het succes van een online winkel. Wij analyseren klantengedrag om te begrijpen wat klanten aantrekt en hoe ze zich gedragen binnen de webshop. Denk hierbij aan het onderzoeken welke producten het meest worden bekeken, welke pagina’s bezoekers verlaten en hoe binnen welke stap van de winkelstraat de bezoekers afhaken. Naast dat onze e-Commerce specialist onderzoek doet wat er op de webshop zelf gebeurd, doen wij ook onderzoek naar de concurrenten. Hierbij onderzoeken we o.a. hoe zij zich positioneren in de markt, welke producten zij aanbieden en welke prijzen zij hanteren om de benchmark voor de producten te kunnen bepalen.

Op basis van de huidige webshop en de meest belangrijkste concurrenten wordt er een strategie bepaald. Als je kijkt naar het ideale plaatje dan bestaat z’n strategie uit SEA (Google Ads, Microsoft Ads), SEO en Social (Meta Ads).  Voor zowel de betaalde als onbetaalde acquisitie onderzoeken wij wat de beste afbeeldingen, titels en beschrijvingen bij de producten passen om zo te kunnen onderscheiden van de concurrentie. Dit helpt niet alleen bij het verbeteren van de vindbaarheid van producten in zoekmachines, maar ook bij het overtuigen van klanten om een aankoop te doen. Dit is samenhang met een betaalde acquisitie zoals Google Ads of Facebook Ads zorgt ervoor dat er meer verkeer naar de website met als doel om mee conversies te generen wat leid tot meer omzet.

Naast wat er allemaal on-page of in de productenlijst aangepast kan worden, zullen wij als e-Commerce bureau ook de techniek van de webshop onder de loep nemen, zodat de snelheid en functionaliteit van de webshop verbeterd wordt wat lijdt tot een betere customer journey op de webshop.

Dit zeggen onze klanten over ons:

Klik Digital heeft mij enorm geholpen met mijn PMU studio. Dit online marketing bureau uit Utrecht zorgt voor een prettige samenwerking. Sinds de start stromen de leads binnen via SEO en social. Je moet zelf uiteraard ook nog wat doen maar ik denk dat ze voor 80% verantwoordelijk zijn voor mijn leads. Bedankt!
Margriet Huberts
Margriet Huberts
Een ontzettend fijne samenwerking met dit online marketing bureau uit Utrecht. Ze hebben zoveel kennis en expertise op gebied van SEO en SEA. Ze hebben me geholpen om eindelijk via mijn website aan meer klanten te komen. Ik werk nog steeds intensief samen en kan andere ondernemers hun diensten echt aanraden.
Set The Standard
Set The Standard
Mathias heeft ons goed geholpen met een plan om de SEO te verbeteren voor onze webshop. Professioneel voorbereid, executie was snel en de resultaten en uitleg waren goed en helder. Pluspunten voor de makkelijke en fijne communicatie 🙂
Jeroen Loopstra
Jeroen Loopstra
Professioneel advies over onze website en de ranking binnen Google. Komen afspraken goed na, prettige communicatie en aardige en deskundige mensen. Absolute aanrader!
Harm Loopstra
Harm Loopstra
Er werkt een zeer betrokken team met veel kennis. Bij dit bureau nemen ze de tijd om de visie van de klant te onderzoeken waarna zij vervolgens hun eigen expertise erbij betrekken. Op deze manier worden de campagnes en marketingtools veel unieker.
Alyssa Thiele
Alyssa Thiele
De afgelopen jaren hebben we een plezierige samenwerking gehad met Digital Movers. Het is een geweldig team van medewerkers dat ons aanzienlijk heeft bijgedragen in de digitale wereld. Digital Movers heeft ons gedurende het hele digitale marketingproces stap voor stap begeleid.
Stefhan Booden
Stefhan Booden
Al meerdere jaren op een prettige manier samengewerkt met Mathias en zijn team. De korte lijntjes zorgen voor duidelijke communicatie en snelle optimalisaties in campagnes wanneer nodig. Zo zijn en blijven ze opzoek naar het beste resultaat!
Derk vD
Derk vD
Look no further, dit is een prima online bureau. Persoonlijk en committed to get the job done!
Hein Barnhoorn
Hein Barnhoorn
Prettige mensen! Fijn mee samen gewerkt.Aanrader!
Marijn Koppenaal
Marijn Koppenaal
Digital Movers is a great SEO Agency with alot of local knowledge, that has helped us gain traction in a new market. This has been a valuable partnership as we are a company based outside of Holland.They provide frequent updates and are always quick to respond to questions and concerns.Digital movers offers a personal touch while still maintaining af high level of professionalism. The communication has always been transparrent and they have been very flexible in regards to meeting our delivery needs.
Simon vd Stelt
Simon vd Stelt
Digital Movers consists of a professional and committed team that has helped our local entity in BNL with increased visibility and performance online. Great collaboration and nice and friendly attitude! Thank you!
Nina Smerud
Nina Smerud
We are a Norwegian company with a global presence and we have been working with Digital Movers for approximately 1,5 years. They helped us to boost our visibility through SEO improvements, general online presence and optimised our SoMe campaigns in the Netherlands. We are very happy with our results and our collaboration and can highly recommend Digital Movers <3
Ann-Katrin Pedersen
Ann-Katrin Pedersen
Het zijn Toppers! Ze denken goed met je mee en leveren altijd kwaliteit.
Rens van Deursen
Rens van Deursen
Digital Movers doet wat ze beloven. Ze vertellen de resultaten en de actiepunten in begrijpbare taal, zodat jij als klant precies weet wat er in je account gebeurd. Ook geven ze advies op een vrijblijvende manier, zodat je niet gepushed wordt om iets te gaan doen. Op naar 2023!
Kevin van Aalst
Kevin van Aalst
We are a Danish owned company that has the pleasure of working with Digtal Movers. Our main collaboration is about SEO on our Dutch webshop.We are very happy with our collaboration which is extremely professional and for the results that Digital Movers creates for us. At the same time, they have local insights that we make use of in the market.
Mia Munksgaard Laursen
Mia Munksgaard Laursen
Hele prettige samenwerking mee gehad! Hebben veel kennis in huis en hebben ons goed geholpen door middel van het schrijven van een adviesrapport om verbeteringen te maken.
Jan van den Wijngaard
Jan van den Wijngaard
Gestructureerde en professionele organisatie die mij online perfect op weg helpt met m'n Google Ads.
Today is Amazing
Today is Amazing
Goede en prettige samenwerking. Kwalitatief goede lead generatie.
Max Health Club
Max Health Club
enorm fijn bedrijf om mee samen te werken, vakkundig en handelt in belang van hun opdrachtgever. zeer aan te raden!
Peter van den Brink
Peter van den Brink
Digital Movers is een prettig bureau om mee samen te werken. Binnen het diverse team is veel kennis en kunde in huis. De verschillende expertises dragen bij aan het behalen van gewenste resultaten.
Ayla Kok
Ayla Kok
Digital Movers is een expert op het gebied van online marketing. Eerlijke adviezen worden gegeven. Goed meegedacht met de vraag en altijd een gedegen advies en een sterke uitvoering.
Leonne Leonne
Leonne Leonne
Super fijne, sympathieke mensen die fantastisch werk leveren! Een zeer gewaardeerde samenwerkingspartner van mijn werkgever De Wolven.
Mats Hopstaken
Mats Hopstaken
Zeer professioneel bedrijf met goede ideeën en meedenkend.
SDD B.V.
SDD B.V.
Digital Movers lijkt klanten, medewerkers en het milieu serieus te nemen. Wekelijkse audits, rapportages en andere inzichten zorgen voor transparantie. Digital Movers heeft ook een goede collectie met biologische thee.
Anna Niemi
Anna Niemi
Zeer tevreden over de samenwerking! Vakkundig, proactief en vriendelijk.
Bart ten Tije
Bart ten Tije
Werken met Digital Movers is top, doelgericht maar ook op zijn tijd informeel.Ze hebben ons prima geholpen bij het vergroten van onze online zichtbaarheid en naamsbekendheid. Ze denken met je mee en hebben veel expertise!Super!
Onno Zwart
Onno Zwart
Digital Movers is erg behulpzaam, en reageert snel wanneer je vragen hebt. Wanneer er iets mis gaat in de campagne, lossen ze dit erg snel en zorgvuldig op. Onze samenwerking met Digital Movers verliep goed.
Pro Spanninga
Pro Spanninga
Bij Digital Movers vind je professionaliteit en kwaliteit. Op het gebied van marketing/communicatie, vakkennis en de uitvoering hiervan staan ze voor ons op 1.
nanne van Ginkel
nanne van Ginkel
Digital Movers heeft ons goed geholpen bij het vergroten van onze online zichtbaarheid. Ze denken met je mee en hebben veel expertise!
SBR Nexus
SBR Nexus
De samenwerking met Mathias - Digital Movers ervaren we als super fijn, efficiënt, maar ook lekker informeel. Even snel een mailtje eruit met een nieuwe actie of vraag en Mathias reageert vrijwel altijd direct dezelfde dag. Ze ontzorgen ons (DAK kindercentra) echt helemaal op het gebied van SEA, maar zorgen er ook voor dat we goed op de hoogte worden gehouden. Ze weten goed de moeilijke termen te vertalen naar “Jip en Janneke” taal door middel van een datastudio, zodat ook het technische gedeelte en de resultaten voor iedereen helder wordt.Zeker blij met de samenwerking!
Sharon van der Toolen
Sharon van der Toolen
Afgelopen jaar erg prettig samengewerkt met Digital Movers. Mathias en zijn collega's reageren altijd snel en denken graag met je mee. Ze hebben alle kennis en kunde in huis die je verwacht van een online marketing bureau. De rapportage/analyse van de werkzaamheden en diens impact die maandelijks wordt verstrekt is erg waardevol en geeft de informatie die je nodig hebt om campagnes eventueel bij te sturen wanneer nodig.
Elouis Onstwedder
Elouis Onstwedder
Great experience! Mathias and the team are very capable of guiding the customer through the digital universe. As an international organisation, Obton has been pleased with the professionalism and quality of the campaigns.I can highly recommend Digital Movers.
Andreas Jakobsen
Andreas Jakobsen
Al enkele jaren werken wij samen met Digital Movers. Bedrijf met hands on mentaliteit. Mathias en zijn team hebben de juiste kennis en ervaring.
René Boonekamp
René Boonekamp
Everything was done in a professional matter from start to finish, and the result was excellent.The Asia Liveaboard website is better than ever before.We can recommend this team for building your websites.And for future marketing campaigns, we will be back.
Asia Liveaboard
Asia Liveaboard
Namens By SIDDE heb ik met Mathijs en zijn team mogen samenwerken. Mathijs communiceert snel en denkt graag mee, een goed en professioneel online marketing bureau.
Maureen Brinkhof
Maureen Brinkhof
Ik heb de samenwerking als zeer prettig ervaren. Het was professioneel, betrokken en er werd goed meegedacht. Wat geresulteerd heeft in een prachtig mooie goed werkende website! Al met al zeer tevreden. Ik raad Digital Movers aan iedereen aan.
Marloes Dijkhout
Marloes Dijkhout
Heel erg trots op onze mooie website! De samenwerking verliep heel soepel, prettig en professioneel. Op zowel technisch als conversiegebied kunnen we met het eindresultaat meer dan tevreden de toekomst tegemoet!
Edwin Hiemstra
Edwin Hiemstra
Met Digital Movers haal je een bureau in huis dat je met raad én daad bijstaat in je online marketing activiteiten. Ze ondersteunen je op het gebied van onder ander SEO, SEA, social advertising en linkbuilding, of nemen het compleet uit handen. En altijd op basis van een goed gefundeerde strategie en strakke planning. Ik kan uit ervaring spreken dat het fijn samenwerken is door de directe communicatielijnen en duidelijke afspraken. Je investering in Digital Movers verdient zich terug.
Sander Kramer
Sander Kramer
Fijne samenwerking, korte lijnen, goede interactie, creatief en goede output.
By SIDDE
By SIDDE
Digital Movers heeft bij Mambo geholpen met het lanceren van het Youtube reisprogramma "van het Padje". Digital Mover hielp ons planmatig en gestructureerd bezig te zijn met het bereiken van kijkers en deze te activeren om onze unieke content te bekijken en te blijven kijken. Het contact verliep altijd goed en snel. Een hele prettige samenwerking.
Ronald Izendooren
Ronald Izendooren
Voor een landelijke campagne heeft Digital Movers online marketing verzorgd, in de vorm van een campagne op LinkedIn en Facebook. De samenwerking was professioneel, adequaat en de onderlinge afstemming snel.
Dianne de Fijter-Kansen
Dianne de Fijter-Kansen
I have worked together with this company and they have built and helped the future strategy of our marketing campaigns and managed results.
Pelle Tobias Kil
Pelle Tobias Kil
Digital Movers heeft ons geholpen bij het uitzetten van Google Ads campagne/SEO/Social activaties Het snelle schakelen en de expertise in hun vakgebied maakt dat wij zeker in de toekomst weer samen gaan werken met hun. Wij mogen dus spreken over goede buren!Antoine Dalderop, de Walserij | on- & offline grafische vormgevers
A Dalderop
A Dalderop
Digital Movers is there for your needs to make your company visible in the best possible way. Online you can get lost quit quickly if you don't use the right tools. Digital Movers helps you with your needs in online marketing. From ad words to content to return on investment data. This way you know where it goes wrong or right! In short they did a great job for us! Good service and good results 😀
Boudewijn Knuistingh Neven
Boudewijn Knuistingh Neven
Wij van BKN-Productions zijn ontzettend tevreden met de service en expertise. Wij raden Digital Movers zeker aan!
Davina Lamberts
Davina Lamberts

Wil jij meer webshop omzet? Boek een kosteloos consult!

Ja, ik wil meer klanten en omzet!Ja, ik wil meer klanten en omzet!

Resultaten & Cases

Omzetstijging van 214% in een Hang- en sluitwerk webshop

Omzetstijging van 2250% in sportproducten webshop

1400% meer boekingen in eerste half jaar

Travel Around | 1061% omzetstijging dankzij succesvolle Google zoekadvertenties

31 juli 2023

Compex Oostenrijk | Lancering van Google search- en Google Shopping-campagnes op de Oostenrijkse markt

17 mei 2022

Hoe werkt e Commerce?

E Commerce ,oftewel electronic commerce, werkt door het gebruik van online platforms om producten te verkopen aan consumenten en bedrijven. Dit proces begint met het ontwerpen van een gebruiksvriendelijke webshop, waarbij de bezoeker gemakkelijk een product kan vinden en kan afrekenen. Hier zien wij als eCommerce specialist dat vaak fout gaat, waarbij webshops vaak geen duidelijke navigatie functies of dat de betalingsstraat vol met fouten zit. Dit zorgt beide voor het verliezen van potentiële klanten.

Je kan e Commerce eigenlijk zien als de digitale omgeving van jouw winkel. Op het moment dat je in jouw winkel een hele zware deur hebt die mensen moeilijk open kunnen krijgen of dat producten op een onlogische manier ingedeeld zijn dan zullen de bezoekers ook eerder weg gaan zonder een aankoop. Dit geld ook met je webshop. Hoe moeilijker het navigeren en het aankoop proces in de webshop is, des te groter de kans is dat de bezoeker elders producten gaat kopen.  Een ander cruciaal aspect van eCommerce is het implementeren van veilige betalingssystemen. Klanten moeten erop kunnen vertrouwen dat hun betalingsgegevens veilig worden verwerkt, wat betekent dat de website moet voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen.

Naast dat het heel belangrijk is dat alles aan de voorkant goed geregeld moet zijn, is het ook belangrijk dat alles aan de achterkant goed geregeld is. Denk hierbij aan logistiek Dit omvat het beheren van voorraad, het verwerken van bestellingen en het coördineren van verzendingen. Een efficiënt logistiek systeem zorgt ervoor dat klanten hun producten op tijd ontvangen en in goede staat. Ook is de klantenservice een essentieel onderdeel van e-Commerce webshop. Dit betekent dat je gemakkelijk bereikbaar moet zijn voor vragen en problemen, en dat je snel en efficiënt moet reageren op klantverzoeken. Goede klantenservice kan het verschil maken tussen een eenmalige koper en een loyale klant.

Wil jij meer webshop omzet? Boek een kosteloos consult!

Boek een 30 min. kosteloos consult!Boek een 30 min. kosteloos consult!

Waarom is e Commerce belangrijk?

In de afgelopen jaren is het steeds belangrijker geworden om gebruik te maken van e Commerce, omdat het bedrijven de mogelijkheid biedt om een breder publiek te bereiken dan traditionele fysieke winkels. Door online te gaan, kunnen bedrijven klanten van over de hele wereld aantrekken, wat de potentiële markt aanzienlijk vergroot. Daarnaast is er volgens het CBS te zien dat er in 2012 maar 46% van alle mensen boven de 12 jaar een online aankoop deed, terwijl dit in 2023 78% was. Volgens het onderzoek van de International Trade Administration komt dit voornamelijk door gebeurtenissen als COVID, waarbij veel grotendeels van de bedrijven hun locaties moesten sluiten.  In dit onderzoek komt naar voren dat sinds 2019 tot 2024 de wereldwijde e-Commerceverkoop met 8% is gestegen. Dit geeft maar aan hoe belangrijk het tegenwoordig is om een online webshop te hebben en gebruik te maken van eCommerce strategieën, zodat je niet meer afhankelijk bent van je winkel.

Een ander belangrijk voordeel van e Commerce is dat het 24/7 verkoopmogelijkheden biedt, terwijl een fysieke winkels beperkte openingstijden hebben. Met een online webshop zorg jij ervoor dat jouw (potentiële) klanten op elk uur van de dag een product bij jouw kunnen kopen. Naast dat kan e Commerce ook efficiënter zijn dan traditionele verkoopmethoden. Door processen zoals voorraadbeheer, orderverwerking en klantenservice te automatiseren, kunnen bedrijven hun operationele kosten verlagen en hun winstmarges vergroten.

Als laatste biedt een e-Commerce specialist de mogelijkheid om gepersonaliseerde ervaringen aan klanten te bieden. Door gegevens te verzamelen over klantgedrag en -voorkeuren, kunnen bedrijven gerichte marketingcampagnes opzetten en product aanbevelingen doen die zijn afgestemd op de individuele behoeften van klanten.

e-Commerce specialst

      Bron: CBS

e-commerce specialist

Neem contact op voor het inhuren van een e Commerce specialist

Als je op zoek bent naar een ervaren e Commerce specialist om je online verkoop te vergroten, dan ben je bij Klik Digital aan het juiste adres. Wij bieden een breed scala aan diensten aan die zijn ontworpen om je e Commerce strategie te verbeteren en je bedrijf te laten groeien. Wij hebben uitgebreide ervaring met o.a. het analyseren van klantgedrag, het beheren en optimaliseren van product lijsten, het uitvoeren van SEO-strategieën en het opzetten en optimaliseren van betaalde SEA en Social advertentiecampagnes. We gebruiken de nieuwste tools en technologieën om de prestaties van je website te meten en te optimaliseren.

Bij Klik Digital begrijpen we dat elke klant uniek is en daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van jouw bedrijf. Of je nu net begint met e Commerce of de omzet van jouw bestaande online winkel wilt verhogen, wij hebben de expertise en de middelen om je te helpen slagen.

Voel jij ook die klik met ons? Neem dan vandaag nog contact met een e Commerce specialist op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe wij je kunnen helpen om jouw e Commerce doelen te bereiken. Met Klik Digital aan je zijde, ben je verzekerd van een partner die toegewijd is aan jouw succes en die altijd streeft naar de beste resultaten. Samen kunnen we je online aanwezigheid versterken, je verkoop verhogen en je klanttevredenheid verbeteren. Laten we beginnen met het bouwen van een succesvolle e Commerce strategie die je bedrijf naar nieuwe hoogten brengt.

Wil jij meer webshop omzet? Boek een kosteloos consult!

Ja, ik wil meer omzet!Ja, ik wil meer omzet!
Open chat
1
👋Do you want to grow together online and achieve great results? 📈 Send us a message on WhatsApp and receive more information!