Skip to main content
Home » E-commerce Bureau

E-commerce Bureau

Wil jij groeien met jouw webshop? Wij zorgen ervoor dat jouw webshop de juiste aandacht trekt en meer omzet genereert.

Home » E-commerce Bureau

Meer omzet voor jouw webshop?

In de competitieve E-commerce markt is het vergroten van omzet van cruciaal belang. Met onze bewezen E-commerce marketingstrategieën zorgen we voor een toename in de online zichtbaarheid van jouw webshop, wat direct resulteert in een boost van jouw online omzet.

We zitten midden in een dynamische E-commerce revolutie! Moderne marketing vraagt om innovatieve, digitale strategieën waar jouw bedrijf de hoofdrol speelt. Bij Klik digital combineren we organische groei en krachtige betaalde media voor een explosieve online salesfunnel, zodat jij de concurrentie altijd een stap voor bent!

✔️⭐⭐⭐⭐⭐ op Google
✔️ Google & Meta Ads Partner
✔️ We optimaliseren de complete customer journey
✔️ We maken gebruik van groei marketingstrategieën
✔️ Van idee, prioriteit, test en analyse naar resultaat

Boek een 30 min. kosteloos consult!Boek een 30 min. kosteloos consult!

Jouw webshop laten groeien? Volg onze kosteloze Masterclass! Hier alvast een voorproefje

Meer omzet voor jouw webshop? Boek dan nu een kosteloos consult!

Boek een 30 min. kosteloos consult!Boek een 30 min. kosteloos consult!

Wat is E-commerce marketing?

E-commerce marketing draait om het slim inzetten van digitale strategieën om je online verkopen een boost te geven. Het gaat erom dat je mensen naar jouw webshop trekt en ze omtovert tot klanten.

In deze wereld waarin alles online gebeurt en het winkelgedrag van mensen steeds verandert, is E-commerce marketing superbelangrijk. Dit houdt in dat je alles doet, van het zo hoog mogelijk krijgen van je producten in zoekresultaten met SEO, het opzetten van social media campagnes die jouw merk koppelen aan de juiste mensen en Google Ads om conversie te draaien. Ook marketing activiteiten als e-mailmarketing en contentmarketing zijn essentieel voor een goede E-commerce marketingstrategie.

Maar het is meer dan alleen mensen naar je site halen. E-commerce marketing betekent ook dat je de ervaring op je site top maakt, je conversieratio’s verbetert en zorgt dat klanten blij zijn na hun aankoop. Dit alles om ervoor te zorgen dat jouw webshop blijft groeien.

Bij Klik snappen we precies hoe deze snelle markt werkt. We helpen je niet alleen om gezien te worden in de digitale wereld, maar ook om een onvergetelijke indruk achter te laten bij je klanten en de concurrentie altijd een stapje voor te zijn.

Onze E-commerce marketing strategie

Onze strategie begint bij een grondige analyse van de klantreis. We onderzoeken zorgvuldig elke stap die een klant neemt, vanaf het eerste moment van contact met jouw merk tot het uiteindelijke moment van aankoop. Dit begrip van de klantreis is cruciaal om te bepalen welk type content we in elke fase delen om meer omzet te realiseren.

In de beginfase is ons doel klanten te inspireren en affiniteit met jouw merk te kweken. Hier delen we content die jouw merkidentiteit en -waarden weerspiegelt, waardoor klanten geïnspireerd raken en zich verbonden voelen met jouw merk.

Zodra klanten jouw merk overwegen, verschuift onze focus naar meer productgerichte content. We belichten de unieke voordelen en eigenschappen van jouw producten, waarbij we de nadruk leggen op hoe deze de behoeften en wensen van de klant vervullen.

In de laatste fase van de klantreis, wanneer klanten dicht bij een aankoopbeslissing zijn, introduceren we gerichte acties en aanbiedingen. Deze fase is strategisch ontworpen om de klant dat laatste zetje te geven, met overtuigende aanbiedingen of promoties die de deal sluiten.

Bij elke stap van deze reis zorgen we ervoor dat de boodschap en content perfect aansluiten bij waar de klant zich bevindt in het beslissingsproces. Onze strategie is erop gericht om niet alleen de aandacht te trekken, maar om een langdurige relatie met de klant op te bouwen, die uiteindelijk resulteert in loyale klanten en verhoogde verkoop.

Campagnes die wel converteren? Bekijk onze E-commerce resultaten!

Case_Social_Oktober
Case_Google_Ads_Sept_Jan

De voordelen van E-commerce marketing:

In de wereld van online is E-commerce marketing de sleutel tot succes. Hier zijn enkele voordelen van het toepassen van E-commerce marketing op jouw webshop:

Verhoogde Online Omzet:
E-commerce marketing strategieën zijn erop gericht om jouw online verkopen te stimuleren. Door je producten en diensten effectief te promoten, verhoog je de kans op meer en grotere aankopen.

Verbeterde Klantbetrokkenheid:
Met op maat gemaakte marketingcampagnes kun je een diepere verbinding met je klanten opbouwen. Dit leidt tot meer betrokkenheid, herhaalaankopen en mond-tot-mondreclame.

Grotere Zichtbaarheid in Zoekmachines:
Door zoekmachineoptimalisatie (SEO) te integreren in je E-commerce strategie, verbeter je de zichtbaarheid van je webshop in zoekmachines, wat leidt tot meer organisch verkeer.

Betere Conversieratio’s:
Door de gebruikerservaring op je website te optimaliseren en gerichte marketingtechnieken toe te passen, verhoog je de kans dat sitebezoekers daadwerkelijk overgaan tot aankoop.

Inzicht in Klantgedrag:
E-commerce marketing biedt waardevolle inzichten in het gedrag en de voorkeuren van je klanten. Deze data kan worden gebruikt om je aanbod en marketingstrategieën verder te verfijnen.

Concurrentievoordeel:
Door voorop te lopen met innovatieve E-commerce marketingstrategieën, blijf je de concurrentie een stap voor en verzeker je je van een vooraanstaande positie in de markt.

Bij Klik digital begrijpen we het belang van effectieve E-commerce marketing. Onze benadering is erop gericht om al deze voordelen te realiseren en jouw webshop naar een hoger niveau te tillen. Ontdek hoe wij je kunnen helpen om deze voordelen te benutten en jouw E-commerce succes te versnellen.

Wil jij jouw webshop laten groeien? Boek een kosteloos consult!

Boek een 30 min. kosteloos consult!Boek een 30 min. kosteloos consult!

Dit zeggen onze klanten over ons:

Klik Digital heeft mij enorm geholpen met mijn PMU studio. Dit online marketing bureau uit Utrecht zorgt voor een prettige samenwerking. Sinds de start stromen de leads binnen via SEO en social. Je moet zelf uiteraard ook nog wat doen maar ik denk dat ze voor 80% verantwoordelijk zijn voor mijn leads. Bedankt!
Margriet Huberts
Margriet Huberts
Een ontzettend fijne samenwerking met dit online marketing bureau uit Utrecht. Ze hebben zoveel kennis en expertise op gebied van SEO en SEA. Ze hebben me geholpen om eindelijk via mijn website aan meer klanten te komen. Ik werk nog steeds intensief samen en kan andere ondernemers hun diensten echt aanraden.
Set The Standard
Set The Standard
Mathias heeft ons goed geholpen met een plan om de SEO te verbeteren voor onze webshop. Professioneel voorbereid, executie was snel en de resultaten en uitleg waren goed en helder. Pluspunten voor de makkelijke en fijne communicatie 🙂
Jeroen Loopstra
Jeroen Loopstra
Professioneel advies over onze website en de ranking binnen Google. Komen afspraken goed na, prettige communicatie en aardige en deskundige mensen. Absolute aanrader!
Harm Loopstra
Harm Loopstra
Er werkt een zeer betrokken team met veel kennis. Bij dit bureau nemen ze de tijd om de visie van de klant te onderzoeken waarna zij vervolgens hun eigen expertise erbij betrekken. Op deze manier worden de campagnes en marketingtools veel unieker.
Alyssa Thiele
Alyssa Thiele
De afgelopen jaren hebben we een plezierige samenwerking gehad met Digital Movers. Het is een geweldig team van medewerkers dat ons aanzienlijk heeft bijgedragen in de digitale wereld. Digital Movers heeft ons gedurende het hele digitale marketingproces stap voor stap begeleid.
Stefhan Booden
Stefhan Booden
Al meerdere jaren op een prettige manier samengewerkt met Mathias en zijn team. De korte lijntjes zorgen voor duidelijke communicatie en snelle optimalisaties in campagnes wanneer nodig. Zo zijn en blijven ze opzoek naar het beste resultaat!
Derk vD
Derk vD
Look no further, dit is een prima online bureau. Persoonlijk en committed to get the job done!
Hein Barnhoorn
Hein Barnhoorn
Prettige mensen! Fijn mee samen gewerkt.Aanrader!
Marijn Koppenaal
Marijn Koppenaal
Digital Movers is a great SEO Agency with alot of local knowledge, that has helped us gain traction in a new market. This has been a valuable partnership as we are a company based outside of Holland.They provide frequent updates and are always quick to respond to questions and concerns.Digital movers offers a personal touch while still maintaining af high level of professionalism. The communication has always been transparrent and they have been very flexible in regards to meeting our delivery needs.
Simon vd Stelt
Simon vd Stelt
Digital Movers consists of a professional and committed team that has helped our local entity in BNL with increased visibility and performance online. Great collaboration and nice and friendly attitude! Thank you!
Nina Smerud
Nina Smerud
We are a Norwegian company with a global presence and we have been working with Digital Movers for approximately 1,5 years. They helped us to boost our visibility through SEO improvements, general online presence and optimised our SoMe campaigns in the Netherlands. We are very happy with our results and our collaboration and can highly recommend Digital Movers <3
Ann-Katrin Pedersen
Ann-Katrin Pedersen
Het zijn Toppers! Ze denken goed met je mee en leveren altijd kwaliteit.
Rens van Deursen
Rens van Deursen
Digital Movers doet wat ze beloven. Ze vertellen de resultaten en de actiepunten in begrijpbare taal, zodat jij als klant precies weet wat er in je account gebeurd. Ook geven ze advies op een vrijblijvende manier, zodat je niet gepushed wordt om iets te gaan doen. Op naar 2023!
Kevin van Aalst
Kevin van Aalst
We are a Danish owned company that has the pleasure of working with Digtal Movers. Our main collaboration is about SEO on our Dutch webshop.We are very happy with our collaboration which is extremely professional and for the results that Digital Movers creates for us. At the same time, they have local insights that we make use of in the market.
Mia Munksgaard Laursen
Mia Munksgaard Laursen
Hele prettige samenwerking mee gehad! Hebben veel kennis in huis en hebben ons goed geholpen door middel van het schrijven van een adviesrapport om verbeteringen te maken.
Jan van den Wijngaard
Jan van den Wijngaard
Gestructureerde en professionele organisatie die mij online perfect op weg helpt met m'n Google Ads.
Today is Amazing
Today is Amazing
Goede en prettige samenwerking. Kwalitatief goede lead generatie.
Max Health Club
Max Health Club
enorm fijn bedrijf om mee samen te werken, vakkundig en handelt in belang van hun opdrachtgever. zeer aan te raden!
Peter van den Brink
Peter van den Brink
Digital Movers is een prettig bureau om mee samen te werken. Binnen het diverse team is veel kennis en kunde in huis. De verschillende expertises dragen bij aan het behalen van gewenste resultaten.
Ayla Kok
Ayla Kok
Digital Movers is een expert op het gebied van online marketing. Eerlijke adviezen worden gegeven. Goed meegedacht met de vraag en altijd een gedegen advies en een sterke uitvoering.
Leonne Leonne
Leonne Leonne
Super fijne, sympathieke mensen die fantastisch werk leveren! Een zeer gewaardeerde samenwerkingspartner van mijn werkgever De Wolven.
Mats Hopstaken
Mats Hopstaken
Zeer professioneel bedrijf met goede ideeën en meedenkend.
SDD B.V.
SDD B.V.
Digital Movers lijkt klanten, medewerkers en het milieu serieus te nemen. Wekelijkse audits, rapportages en andere inzichten zorgen voor transparantie. Digital Movers heeft ook een goede collectie met biologische thee.
Anna Niemi
Anna Niemi
Zeer tevreden over de samenwerking! Vakkundig, proactief en vriendelijk.
Bart ten Tije
Bart ten Tije
Werken met Digital Movers is top, doelgericht maar ook op zijn tijd informeel.Ze hebben ons prima geholpen bij het vergroten van onze online zichtbaarheid en naamsbekendheid. Ze denken met je mee en hebben veel expertise!Super!
Onno Zwart
Onno Zwart
Digital Movers is erg behulpzaam, en reageert snel wanneer je vragen hebt. Wanneer er iets mis gaat in de campagne, lossen ze dit erg snel en zorgvuldig op. Onze samenwerking met Digital Movers verliep goed.
Pro Spanninga
Pro Spanninga
Bij Digital Movers vind je professionaliteit en kwaliteit. Op het gebied van marketing/communicatie, vakkennis en de uitvoering hiervan staan ze voor ons op 1.
nanne van Ginkel
nanne van Ginkel
Digital Movers heeft ons goed geholpen bij het vergroten van onze online zichtbaarheid. Ze denken met je mee en hebben veel expertise!
SBR Nexus
SBR Nexus
De samenwerking met Mathias - Digital Movers ervaren we als super fijn, efficiënt, maar ook lekker informeel. Even snel een mailtje eruit met een nieuwe actie of vraag en Mathias reageert vrijwel altijd direct dezelfde dag. Ze ontzorgen ons (DAK kindercentra) echt helemaal op het gebied van SEA, maar zorgen er ook voor dat we goed op de hoogte worden gehouden. Ze weten goed de moeilijke termen te vertalen naar “Jip en Janneke” taal door middel van een datastudio, zodat ook het technische gedeelte en de resultaten voor iedereen helder wordt.Zeker blij met de samenwerking!
Sharon van der Toolen
Sharon van der Toolen
Afgelopen jaar erg prettig samengewerkt met Digital Movers. Mathias en zijn collega's reageren altijd snel en denken graag met je mee. Ze hebben alle kennis en kunde in huis die je verwacht van een online marketing bureau. De rapportage/analyse van de werkzaamheden en diens impact die maandelijks wordt verstrekt is erg waardevol en geeft de informatie die je nodig hebt om campagnes eventueel bij te sturen wanneer nodig.
Elouis Onstwedder
Elouis Onstwedder
Great experience! Mathias and the team are very capable of guiding the customer through the digital universe. As an international organisation, Obton has been pleased with the professionalism and quality of the campaigns.I can highly recommend Digital Movers.
Andreas Jakobsen
Andreas Jakobsen
Al enkele jaren werken wij samen met Digital Movers. Bedrijf met hands on mentaliteit. Mathias en zijn team hebben de juiste kennis en ervaring.
René Boonekamp
René Boonekamp
Everything was done in a professional matter from start to finish, and the result was excellent.The Asia Liveaboard website is better than ever before.We can recommend this team for building your websites.And for future marketing campaigns, we will be back.
Asia Liveaboard
Asia Liveaboard
Namens By SIDDE heb ik met Mathijs en zijn team mogen samenwerken. Mathijs communiceert snel en denkt graag mee, een goed en professioneel online marketing bureau.
Maureen Brinkhof
Maureen Brinkhof
Ik heb de samenwerking als zeer prettig ervaren. Het was professioneel, betrokken en er werd goed meegedacht. Wat geresulteerd heeft in een prachtig mooie goed werkende website! Al met al zeer tevreden. Ik raad Digital Movers aan iedereen aan.
Marloes Dijkhout
Marloes Dijkhout
Heel erg trots op onze mooie website! De samenwerking verliep heel soepel, prettig en professioneel. Op zowel technisch als conversiegebied kunnen we met het eindresultaat meer dan tevreden de toekomst tegemoet!
Edwin Hiemstra
Edwin Hiemstra
Met Digital Movers haal je een bureau in huis dat je met raad én daad bijstaat in je online marketing activiteiten. Ze ondersteunen je op het gebied van onder ander SEO, SEA, social advertising en linkbuilding, of nemen het compleet uit handen. En altijd op basis van een goed gefundeerde strategie en strakke planning. Ik kan uit ervaring spreken dat het fijn samenwerken is door de directe communicatielijnen en duidelijke afspraken. Je investering in Digital Movers verdient zich terug.
Sander Kramer
Sander Kramer
Fijne samenwerking, korte lijnen, goede interactie, creatief en goede output.
By SIDDE
By SIDDE
Digital Movers heeft bij Mambo geholpen met het lanceren van het Youtube reisprogramma "van het Padje". Digital Mover hielp ons planmatig en gestructureerd bezig te zijn met het bereiken van kijkers en deze te activeren om onze unieke content te bekijken en te blijven kijken. Het contact verliep altijd goed en snel. Een hele prettige samenwerking.
Ronald Izendooren
Ronald Izendooren
Voor een landelijke campagne heeft Digital Movers online marketing verzorgd, in de vorm van een campagne op LinkedIn en Facebook. De samenwerking was professioneel, adequaat en de onderlinge afstemming snel.
Dianne de Fijter-Kansen
Dianne de Fijter-Kansen
I have worked together with this company and they have built and helped the future strategy of our marketing campaigns and managed results.
Pelle Tobias Kil
Pelle Tobias Kil
Digital Movers heeft ons geholpen bij het uitzetten van Google Ads campagne/SEO/Social activaties Het snelle schakelen en de expertise in hun vakgebied maakt dat wij zeker in de toekomst weer samen gaan werken met hun. Wij mogen dus spreken over goede buren!Antoine Dalderop, de Walserij | on- & offline grafische vormgevers
A Dalderop
A Dalderop
Digital Movers is there for your needs to make your company visible in the best possible way. Online you can get lost quit quickly if you don't use the right tools. Digital Movers helps you with your needs in online marketing. From ad words to content to return on investment data. This way you know where it goes wrong or right! In short they did a great job for us! Good service and good results 😀
Boudewijn Knuistingh Neven
Boudewijn Knuistingh Neven
Wij van BKN-Productions zijn ontzettend tevreden met de service en expertise. Wij raden Digital Movers zeker aan!
Davina Lamberts
Davina Lamberts

Heb jij de juiste groei strategie voor jouw webshop?

Wil jij jouw webshop laten groeien? Boek dan nu een kosteloos consult!

Boek een 30 min. kosteloos consult!Boek een 30 min. kosteloos consult!
Open chat
1
👋Do you want to grow together online and achieve great results? 📈 Send us a message on WhatsApp and receive more information!