Skip to main content
Home » Display adverteren

Display adverteren

Display adverteren

Reclame maakt indruk door met creativiteit en innovatie uniforme ontwerp- en communicatiestrategieën te creëren. Display-advertenties kunnen worden gebruikt voor merkcampagnes die draaien om het vergroten van de naamsbekendheid en voor volledige conversiecampagnes. Deels kunst en deels wetenschap, de display-reclame trekt aan en boeit, integreert visie, integreert creativiteit en maakt technologische competentie mogelijk. Het helpt om de doelgroep snel en effectief te bereiken met display, mobile advertising, video advertising of digitale out of home campagnes. Display-advertenties worden gebruikt om jouw merk op een visueel aantrekkelijke manier onder de aandacht van uw klanten te brengen.

✔️ Gecertificeerd Google Ads Partner-bureau
✔️ Direct bij de nummer één positie binnen Google
✔️ Persoonlijk en duurzaam contact
✔️ Resultaatgericht team van specialisten

Boek jou 30 minuten gratis consultBoek jou 30 minuten gratis consult
Display advertising_digital_movers

Wat is display adverteren?

Display-advertenties zijn een vorm van webmarketing. Als je van plan bent Google Ads uit te voeren, heb je verschillende keuzes, zoals Google Display. De advertenties worden weergegeven in het Google Display Netwerk (GDN), dit weergavenetwerk is een verzameling van meer dan 2 miljoen partnerwebsites, video’s en apps waarop Google jouw advertenties weergeeft.

Om dat aantal in perspectief te plaatsen, beslaat het GDN bijna 90% van het volledige internet. Je kan je doelgroep op verschillende manieren targeten: op inhoud (via trefwoorden), op een bepaalde doelgroep die je wilt targeten (demografie, interesses of vergelijkbaar) of via plaatsing (websites).

Dus als je op zoek bent naar ‘kampeerliefhebbers’, kun je ze targeten of ben je op zoek naar mensen die specifieke websites bekijken, dan is het allemaal mogelijk om te targeten. Er zijn veel targetingopties voor display-advertenties en daarom is het de perfecte driver om de bekendheid van jouw merk te vergroten. De waarde zit echt in de lage kosten van vertoningen om de juiste doelgroep op de juiste manier te bereiken.

Ons prestatiemarketingteam onderzoekt, tweakt en maakt op maat gemaakte display-advertenties om individuen te bereiken waar ze zich bevinden. Als aanvulling op het betaalde mediaplan ontwerpt het creatieve team zorgvuldig op maat gemaakte display-advertenties en bestemmingspagina’s die aansluiten bij de interesses en het doel van uw publiek.

Waarom display adverteren?

Om blijvende relevantie te geven aan je doelgroep en aantrekkelijke uitingen te presenteren, wordt het verzamelen en gebruiken van relevante data steeds belangrijker voor effectieve reclamecampagnes. Met behulp van het online volwassenheidsmodel helpen wij jouw bepalen welke doelen het beste bij je bedrijf passen. Display-advertentiecampagnes zijn zo gericht, display-advertenties met een relevante boodschap voor jouw doelgroep op het juiste moment.

Uw media-inspanningen worden door ons beheerd. Nadat de campagnestrategie en het mediaplan zijn ontwikkeld, beginnen we met het opbouwen van je campagne. Wij creëren jouw campagnes, kiezen de juiste doelgroepen en passen de gewenste targetingparameters toe. Onze diensten omvatten zowel het omgaan met mediahandel als het uitvoeren van het mediaplan.

Enkele punten die display ads bij Klik digital zijn:

  • Media kopen met volledige transparantie
  • Rapporten en dashboards voor campagnes worden weergegeven in een overzichtelijke
  • Datastudio
  • Bannerontwerp en creatieve ontwikkeling van video’s met onze vertrouwde partners
  • Eenvoudig geschaalde campagnes binnen jouw doelgroep en heel Europa

Lees de verhalen achter onze eerdere Google Ads-projecten

Hoe we display advertising voor jouw bedrijf gaan gebruiken

Plan

Het begint met een gezamenlijk doel als uitgangspunt. Als we het allemaal eens zijn over het doel en de juiste KPI’s zoals, aantal vertoningen, aantal views en bereik hebben ingesteld, kunnen we doorgaan naar de volgende stap.

Content

Wanneer iedereen op dezelfde pagina met doelen staat, kunnen we doorgaan naar de inhoudsfase. Het is belangrijk dat je ofwel nieuwe content creëert ofwel de juiste content levert die past bij jouw campagneboodschap. We werken nauw samen met een contentbureau, zodat we je kunnen helpen om eenvoudig banners van video’s te maken.

Set-up

We beginnen met het ontwerpen van de campagne wanneer het plan en de inhoud zijn goedgekeurd. Dit gebeurt binnen ons Google Ads-account waar we jouw Display-campagne kunnen opzetten.

Beheer en beoordeling van campagnes

Tijdens de campagne optimaliseren we actief om de gestelde KPI’s te behalen of te overstijgen. Dit doen we door de resultaten te analyseren en vervolgens de campagnes hier en daar aan te passen om betere resultaten te krijgen.

Rapporteren

We plannen maandelijkse en tweewekelijkse gesprekken met onze klanten om de resultaten en het uitgevoerde werk door te nemen. Zo ben je altijd op de hoogte van de resultaten en welk bereik je al hebt behaald.

Voordelen van display advertising

Enkele van de zeer belangrijke voordelen die een display-advertentie biedt, zijn:

  • Display advertenties zijn visueel aantrekkelijk.
  • Merkbekendheid en zichtbaarheid worden ondersteund door display-advertenties.
  • Display-advertenties roteren meerdere uitdrukkingen en berichten.
  • Display-advertenties kunnen klanten op het juiste moment in hun aankooptraject bereiken

Waarom display advertising uitbesteden?

Ben je al een tijdje bezig met display-advertenties, maar heb je nog geen resultaten gezien? Wil je het zelf doen en weet je niet waar te beginnen? Of heb je display ads geplaatst bij een bureau, maar wegen de kosten niet op tegen de baten? Neem dan gerust contact met ons op. Onze digital marketing specialisten weten alles van display ads. Zo haal je meer uit je marketing en kun je nog meer klanten blij maken met je product of dienst.

Onze gewaardeerde klanten. Is jouw organisatie de volgende?

Inge_Digital_Movers

Neem contact op met onze Google ads specialisten

Klaar om te ontdekken hoe we jouw bedrijf samen digitaal kunnen laten groeien met Google ads? Neem contact op! Wij helpen je graag.

+31 (0)30 22 72 922info@klikdigital.nlLiever koffie?
Open chat
1
👋Do you want to grow together online and achieve great results? 📈 Send us a message on WhatsApp and receive more information!