Skip to main content
Home » Carriere

Carriere

Klik digital

Klik digital is een jong online marketing bureau dat bedrijven en organisaties richting digitale groei beweegt. Wij helpen bedrijven hun doelgroep(en) de juiste interactieve content te bieden tijdens hun unieke klantreis, van merkbekendheid tot aankoop, via betaalde en organische marketing kanalen.

Wij geloven sterk in een holistische benadering om in te spelen op de verschillende fases in de reis van een klant om tot het grootste succes te komen. Om deze reden werken wij samen met verschillende partners op het gebied van communicatie, en PR, contentcreatie en websiteontwikkeling.

Zo brengen we kansen voor onze klanten in beeld, geven we invulling aan online doelstellingen, zorgen we voor zichtbaarheid en conversie, en laten we onze klanten online groeien.

Kernwaarden

Wij geloven sterk in het motto ‘hiring for personality and training for skills’. Zijn we een match? Dan zoeken we samen naar de functie die het beste bij jouw persoonlijkheid past. Deze manier van samenstellen van ons team werpt zijn vruchten af. We zijn een hecht team met dezelfde mentaliteit, we werken aan toffe projecten voor leuke nationale en internationale klanten, we moedigen authenticiteit aan, we helpen elkaar graag  groeien, en we zijn gedreven om impact te maken voor onze klanten, onze collega’s en de maatschappij.

Eigenlijk komt het allemaal samen in onze 3 kernwaarden:

  • Putting customers first
  • Evolving and adapting
  • Pursuing positive impact

Je ervaart onze kernwaarden in alles wat we doen: hoe we werken, hoe we leven en hoe we omgaan met collega’s, klanten en partners.

Professionele en persoonlijke ontwikkeling

Wij geloven erin dat je het gelukkigst bent en het beste functioneert wanneer je de ruimte krijgt om te zijn wie je bent en acteert vanuit je eigen kracht en passies. Daarom geven wij je volop mogelijkheden om je eigen groei- en leertraject vorm te geven, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak.

Om je kennis en vaardigheden als digital marketing professional te verbeteren, en om bij te blijven in de continu bewegende wereld van online marketing, krijg je de kans om deel te nemen aan verschillende trainingsprogramma’s en cursussen om Google, Facebook en andere branche gerelateerde certificaten te behalen. Hiermee help je onze klanten digitaal te groeien en werk je tegelijkertijd aan je eigen professionele ontwikkeling.

Verder geloven wij dat je alleen vanuit je eigen kracht en passie kunt functioneren als je goed weet wie je bent. Wie ben jij als persoon? Wat en wie maakt jou blij? Wat zijn je sterke kanten? En zwakkere kanten? Waarom doe je wat je doet? We investeren graag in onze mensen om de ultieme versie van zichzelf te worden. Om deze reden krijg je de kans om deel te nemen aan verschillende persoonlijk leiderschapsevenementen en cursussen. Al twee jaar doen we mee aan het Unleash The Power Within event van Tony Robbins.

Werk en privé balans

Wij geloven in een gezonde balans tussen werken, groeien en ontspannen maar we begrijpen ook dat deze balans voor iedereen anders is. Daarom ondersteunen wij jouw manier in het vinden van deze balans, zodat je in alle opzichten optimaal kunt functioneren en presteren. Jij bepaalt waar en wanneer je het liefst werkt. Vanuit ons kantoor in Utrecht, thuis, in het buitenland of vanaf een andere locatie? Geen probleem!

Daarnaast organiseren we vaak leuke activiteiten, borrels en toffe teamuitjes. In maart hebben we meegedaan aan een Wim Hof workshop, waarin we werden uitgedaagd om onze grenzen te verleggen, opnieuw verbinding te maken met onszelf en elkaar, en leerden ons lichaam en geest te beheersen door middel van ademhalingstechnieken en een ijsbad.

Teamwork makes the dream work

Bij Klik digital kom je te werken in een platte organisatie. De sfeer is open, de lijnen zijn kort en je krijgt alle ruimte om je stem te laten horen en initiatieven te nemen. Wij hebben een team van ongeveer tien collega’s met verschillende expertises en ruim 17 jaar ervaring die altijd klaar staan om je te adviseren, te helpen en je bij te staan. Wij geloven erin dat je successen altijd samen als team bereikt dus iedereen viert mee als successen worden behaald.

Impact reizen

To us, pursuing positive impact is not limited within the walls of our company.

Every year, we are joining Habitat for Humanity during a one-week trip to a beautiful destination somewhere around the world, to create a brighter future for families in need. During this week, our team helps building a house, together with local construction workers and future residents.

Not only are we using company resources to help families around the world by building safe and decent housing; our impact travels contribute to further building and strengthening our team bond.

We leren je graag kennen!

Ben je enthousiast geworden? Ben je op zoek naar een impactvolle en leuke carrière? Denk je dat je goed zou passen bij onze Klik digital familie? Wij zijn op zoek naar jou! Neem contact met ons op, zodat we samen jouw carrièremogelijkheden kunnen bespreken.

Piet_Digital_Movers

Laten we jouw carrièremogelijkheden bespreken!

Ben je enthousiast geworden? Ben je op zoek naar een impactvolle en leuke carrière? Denk je dat je goed zou passen bij onze Digital Movers familie? Wij zijn op zoek naar jou! Neem contact met ons op, zodat we samen jouw carrièremogelijkheden kunnen bespreken.

+31 (0)30 22 72 922info@klikdigital.nlLiever koffie?
Open chat
1
👋Do you want to grow together online and achieve great results? 📈 Send us a message on WhatsApp and receive more information!