Skip to main content
Home » App campagnes

App campagnes

Google app campagnes uitbesteden

Wist je dat 82% van de tijd die je aan mobiele media besteedt, gebeurt via mobiele apps? Wij maken Google app campagnes op basis van machine learning om jou zo de gewenste downloads of in-app-acties te bezorgen.

✔️ Gecertificeerd Google Ads Partner-bureau
✔️ Direct op de nummer één positie binnen Google
✔️ Persoonlijk en duurzaam contact
✔️ Resultaatgericht team van specialisten

Boek jouw gratis 30 minuten consult!Boek jouw gratis 30 minuten consult!
app campaigns_digital_movers

Google machine learning

We maken gebruik van het algoritme van Google om jouw mobiele app te promoten via de uitgebreide netwerken van Google. De campagne kan worden gelanceerd via Google Zoeken, het Google Display Netwerk, YouTube, de Google Play Store (alleen Android Apps) en het mobiele app-netwerk AdMob. De campagnes die we kunnen opzetten zijn gebaseerd op zowel bovenste als onderste laag van de funnel in de customer journey. Dit zijn installaties & ondiepe acties (bovenste deel van de funnel) en bijvoorbeeld aankopen of in app-acties (onderste deel van de funnel). Per campagne moeten er in totaal minimaal 10 gebeurtenisacties per dag zijn zodat de machine op topfunctionaliteit kan analyseren. Daarnaast raadt Google één campagne aan om alleen installaties op grote schaal te targeten, en een andere campagne met het maximale aantal in-app-gebeurtenissen, waarbij wordt geoptimaliseerd voor installaties met een hogere waarde (waarschijnlijk kopen of zich abonneren).

Op deze manier kun je installaties op volume stimuleren en optimaliseren voor klanten van hoge kwaliteit, zodat je belangrijke prestatiefactoren kunt identificeren.

Lees de verhalen achter onze eerdere Google ads projecten

Waarom zou je Google app campagnes uitbesteden?

Ben je al een tijdje bezig met Google app campagnes, maar heb je nog geen resultaat gezien? Wil je het zelf doen en weet je niet waar te beginnen? Of heb je Google app campagnes bij een bureau uitbesteed, maar wegen de kosten niet op tegen de baten? Neem dan gerust contact met ons op. Onze Google ads specialisten weten alles van Google app campagnes. Zo haal je meer uit je marketing en kun je nog meer klanten blij maken met jouw product of dienst.

Onze gewaardeerde klanten. Is jouw organisatie de volgende?

Nanne_Digital_Movers

Neem contact op met onze B2B specialisten

Klaar om te ontdekken hoe we voor jouw bedrijf meer B2B SQL’s kunnen scoren? Neem contact op! Wij helpen je graag.

+31 (0)30 22 72 922info@klikdigital.nlLiever koffie?
Chat openen
1
👋 Samen online groeien en mooie resultaten behalen? 📈 Stuur ons een WhatsApp berichtje en ontvang meer informatie!