Skip to main content
Home » Adverteren in China

Adverteren in China

Advertentie bureau China

Adverteerd in China en laat jouw bedrijf groeien. Het maakt niet uit welke sector, handel, of bedrijf je hebt je kunt ten alle tijden met jouw bedrijf online adverteren in China. In China overruled Baidu Google Ads en is de meest populaire en meest gebruikte zoekmachine in het land. Naast Baidu China biedt sociale media kanalen zoals Weibo of het verkoopkanaal Taobao. Wij kunnen je ook helpen met het opzetten van een effectieve Chinese website of webshop. Adverteerder in China en haal er meer business uit.

✔️ We zorgen ervoor dat u gecertificeerd wordt voor ads in China
✔️ China-advertentiespecialisten met veel ervaring
✔️ Contactpersoon in China
✔️ Bekend met Baidu, Taobao en Weibo

Boek jouw gratis 30 minuten consult!Boek jouw gratis 30 minuten consult!
Baidu_Advertising_Digital_Movers-min

Baidu de zoekmachine voor adverteren in China

Baidu is de populairste internetzoekmachine van China. Het heeft vergelijkbare diensten en functies als Google, maar is gespecialiseerd in China, waar het de meerderheid van de zoekindustrie controleert. Net als Google, die de wereldwijde zoekmachinemarkt domineert, is Baidu ongetwijfeld de eerste en enige optie voor de meeste B2B- en B2C-beoefenaars en individuen. We kiezen voor Baidu voor onze lead-gen-campagnes via andere kanalen, waaronder WeChat, Douyin (de Chinese versie van TikTok) en andere engines, omdat Baidu niet alleen het op intentie gebaseerde signaal levert voor de hoogste kans op conversie, maar ook voldoende verkeer dat we kunnen bereiken in de nichemarkt van industriële producten om het programma zinvol te maken.

Met een marktaandeel van meer dan 80% is Baidu de nummer één zoekmachine, terwijl Google met 10% tot 20% van de markt op de tweede plaats komt. Het voordeel is dat je op Baidu een zeer hoog bereik hebt met minder budget.

Baidu filtert zoekresultaten en andere informatie, volgens de Chinese regels en voorschriften. Aangezien de Grote Firewall van China Google blokkeert van het vasteland van China, is Baidu de beste en meest opvallende bron van reclame in China.

Dingen om te overwegen bij het adverteren in China

Omdat Baidu rekening houdt met het gedrag van zijn gebruikers, zijn er een paar veranderingen in hoe het werkt in vergelijking met Google: In tegenstelling tot Google stellen de zoekresultaten van Baidu bedrijven in staat “hun weg naar de top te betalen” door gesponsorde en organische plaatsingen te combineren.

Jouw website moet aan een aantal voorwaarden voldoen om op Baidu te kunnen adverteren. Bedrijven die willen adverteren op Baidu op het vasteland van China, moeten eerst een bedrijfsregistratielicentie krijgen, hetzij een Chinese, hetzij een internationale.

Hieronder volgen de belangrijkste overwegingen:

  • Vereenvoudigde Chinese karakters moeten worden gebruikt voor tekst en metatags. Wij kunnen je daarbij helpen.
  • Gebruik een .cn-domein voor jouw website en host deze in China.
  • Het minimale initiële saldo dat vereist is voor een buitenlandse onderneming die een advertentierekening in China opent, is 6.000 yuan. Deze 6.000 yuan omvat eenmalige servicekosten van 1.000 yuan en een zakelijke verificatievergoeding van 600 yuan Baidu.
  • Voor pagina’s waarmee je wilt ranken, zijn minimaal 300 woorden vereist.
  • Gebruik iFrames, JavaScript en Flash spaarzaam.

Jouw Taobao reclamebureau - verkopen via Taobao: hoe werkt het?

Een consumer-to-consumer (C2C) en business-to-consumer (B2C) e-commerce marktplaats opgericht door de Alibaba Group in 2003 heet Taobao, wat ‘schat zoeken’ betekent in het Chinees. Het biedt een platform voor mensen en kleine bedrijven om hun artikelen online te verkopen via hun eigen ‘winkels’.

Taobao wordt soms de Chinese Amazon of eBay genoemd, hoewel het veel beter presteert dan beide. Het is ’s werelds grootste e-commerce website, evenals een van de tien meest bezochte websites (volgens Alexa). Met meer dan 600 miljoen maandelijkse actieve gebruikers en ongeveer 60% van de e-commerce-inkomsten is het verreweg de grootste e-commercesite van China. De meeste Chinezen, evenals een toenemend aantal Aziatische en wereldwijde gebruikers, gebruiken het.

Taobao bestaat uit virtuele etalages die worden gerund door individuen of bedrijven. In hun Taobao-winkel vermeldt de verkoper een product of dienst. Verkopers kunnen artikelen en diensten op Taobao plaatsen en deze tegen vaste prijzen of via veilingen verkopen. Het grootste deel van de artikelen bestaat uit een divers assortiment van dingen die tegen vaste prijzen worden verkocht (vergelijkbaar met traditionele winkels). Kopers kunnen product- en winkel-/verkopersfeiten, recensies en beoordelingen gebruiken om hen te helpen bij het beoordelen van artikelen en winkels.

De zoekmachinemarketing werkt alleen voor bedrijven die Baidu PPC al gebruiken om hun website op de markt te brengen, omdat het een fantastische kans is om daarop mee te liften door PPC-bestemmingspagina’s met links naar hun Taobao- of Tmall-winkels toe te voegen. Baidu keurt jouw Tmall- of Taobao-winkels met een ander webadres dan de bedrijfswebsite niet goed, omdat Baidu je alleen toestaat te adverteren voor het domein van de bedrijfswebsite.

Onze gewaardeerde klanten. Is jouw organisatie de volgende?

Adverteer in China met Klik digital

Bij Klik digital hebben we met een geruim aantal klanten gewerkt om een uitgebreid en diepgaand begrip te hebben van hoe we in heel China efficiënte advertenties kunnen plaatsen die bij elke klant passen. We weten hoe we jouw website goed en consistent kunnen laten scoren met behulp van de meest betrouwbare, white hat-benaderingen en hoe we ze daar kunnen onderhouden.

Neem contact met ons op en we zullen merk naar digitale groei brengen met advertenties in China

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Heb je een vraag? Of zit je opgesloten in je eigen hoofd? Neem contact met ons op en wij kunnen je verder helpen in de reis om te adverteren in China. Wij zijn jouw reclamebureau in China. Neem contact op!

Mathias_Digital_Movers

Neem contact op met jouw Chinese online marketing bureau

Klaar om te ontdekken hoe we jouw bedrijf samen digitaal kunnen laten groeien met SEO, Google ads of social ads? Neem contact op! Wij helpen je graag.

+31 (0)30 22 72 922info@klikdigital.nlLiever koffie?
Open chat
1
👋Do you want to grow together online and achieve great results? 📈 Send us a message on WhatsApp and receive more information!